'til the love runs out

Jag brukar ha mina perioder då jag lyssnar på särskilda artister/band. Just nu är jag i en "One Republic-period" då jag nästan enbart lyssnar på deras låtar. Allt från "apologize" till "counting stars", från "secrets" till "if I lose myself". Älskar dem och deras låtar!

Kan inte sova...

Kan inte sova, skit jobbigt att vakna vid halv 5 och inte kunna somna om... 
Så irriterande att veta att jag typ bara har sovit i 4 timmar och om jag somnar nu, vilket nog inte kommer hända, så har jag 3 timmar kvar att sova innan klockan ringer.
Jobbigt beslut också att undra om man ska ligga kvar i sängen eller gå upp. Fast nu anser jag mig själv halv uppe eftersom jag bloggar i sängen och inte försöker somna om. Men ska jag försöka somna om eller gå upp? Klockan e ju bara 10 över 5...

OOTD

Blev att ta på sig långkjolen idag, var ju så otroligt varmt. Däremot märkte jag att jag gjorde fel val när jag kom till skolan, tyckte det var lite halvjobbigt att hålla upp den när man skulle gå upp för alla 5 trappor -.-
Haha, annars var det bara skönt. Däremot blir det nog byxor att ha på sig imorron, har hört att det ska bli ganska kallt. Sen om det är rykten eller ej det vet jag ju inte, för jag har svårt att tro att det ska bli kallt när det var så varmt och skönt idag. Fast å andra sidan så bor vi ju i Sverige, där det kan vara sommar ena dagen och börja snöa andra xD

27 & 28

Igår hade jag fullt upp och hann inte skriva något förutom photoshop inlägget.
Jag var och övningskörde igår, gick riktigt bra. Förutom parkering, den kunde varit bättre ;p Annars flöt allt på bra!
Sen åkte jag och mamma till mormor. Blev en snabbis där vi pratade och hade det mysigt.
Till sist åkte jag til teatern och hade en massa skoj med några härliga teaterapor.
 
Typ det som hände igår, en liten snabb sammanfattning ;)
 
Nu ska jag snart dra till skolan, så vi hörs och syns! :)

Photoshop pic 9 - Abstract

Näst sista bilden, vet egentligen inte hur jag kom fram med idén att göra denna bild. Det var väl egentligen inte något jag kom på utan något jag bara skapade. Vilket skiljer denna bild från alla andra bilder jag har gjort eftersom jag nästan alltid har haft en idé i huvudet hur det ska se ut. Men det hade jag inte med denna, det var förmodligen därför den blev så abstrakt influerad också eftersom jag inte hade någon plan över hur den skulle se ut ;p
 
Nästa vecka blir det inte bara en bild att publicera, utan istället blir det alla manipulerade bilder jag har publicerat. Plus en ny bild som jag nyligen gjort! Den är så otrolig realistisk. Om det däremot är på ett positivt eller negativt sätt får ni själva avgöra nästa vecka ;)

Bildbomb från gårdagens äventyr


Fotograf: Therese Kenneskog
 
Fotograf: Therese Kenneskog                       Fotograf: Therese Kenneskog
 
Fotograf: Therese Kenneskog
 
Fotograf: Therese Kenneskog
 
Fotograf: Therese Kenneskog                        Fotograf: Therese Kennskog

Dagens planer

Idag blir det att fira Therese födelesdag, hon fyllde ju 19 förra veckan. Så vi två ska dra till stan om några timmar, däremot har hon ingen aning om vad jag har för plan inför dagen eller kvällen. Det är nämligen en hemlis ;)
 
Bloggar kanske när jag kommer hem, annars blir det ett inlägg imorron.
Nej, men nu måste jag ta och klä på mig och äta frukost! ;p
 

Ibland kan man inte bara välja ett filter

Tjena!
Har ju inte bloggat något idag, så jag slänger in ett inlägg nu på kvällen.
 
Var till stan efter skolan med Sara en sväng, blev bara en snabbis.
Fast himlarns vilken tid det tog med tåget på väg hem! Blev stående vid sumpan jättelänge, var säkert över en halvtimme som tåget bara stod stilla.
Väl framme vid bro så fick jag gå hem från stationen eftersom jag hade missat bussen, orkade inte vänta en kvart på bussen då jag lika gärna kunde gå. Så det blev alltså att gå hem, fast det gjorde ju inget eftersom det var så otroligt fint väder. Plus att lite motion har väl aldrig skadat ;)
Däremot var det nog ingen bra idé att gå hem eftersom jag fick värsta pollenchocken nu på kvällen, så jag sitter i soffan och bara snorar och nyser :( Super irriterande, förhoppningsvis går det över snart eftersom jag har tagit allergimedicin. Ska ta och duscha för att få bort all pollen från håret, så vi hörs! :)
 

halvisch

Det var ju en trevlig överraskning att få höra av Marwa och Joel att man hade halv studiedag idag på teatern! :) Blev inte mycket till skoldag, hade bara teater på förmiddagen och sen slutade jag. Åkte med Ronja till något ställe vid medborgarplatsen och intervjuade en söt gammal gumma under teaterlektionen. Vi ska använda materialet vi fick av intervjun och sätta ihop en föreställning. Får se hur det blir, det var ganska mycket information vi fick :p
 
Efter skolan drog jag till mormor och åt lunch.
 
Och nu är jag på väg hem, sitter på tåget och är vid Kallhäll snart. Tåget är försenat så jag hoppas jag hinner med bussen. Trots det fina vädret är jag tillräckligt lat för att tycka det är jobbigt att gå hela vägen hem från stationen :p fast hellre gå hem än att vänta på nästa buss som då går pm en halvtimme!
 

Nötter innan maten

Sitter hemma och smaskar på mina nötter jag köpte efter skolan med Sara. Visst är jag nyttig? Det var länge sen jag var så här nyttig ;p
Det är några chasewnötter (stavas det så?) med typ sourcream and onion smak, åh vad goda de är! Borde tagit fler av dem. Ska köpa en hel påse med bara dem någon dag, så goda är de! 
Sen är det någon annan som är god, det var typ någon chasewnöt med ost smak. Tror det iaf var ost ;p Vet inte riktigt vad jag plockade på mig, alla möjliga sorter tydligen!!
 
 

Vad roligt jag har då!

Klockan är 11 och jag känner mig inte det minsta sugen på att gå och lägga mig. Istället för att känna sängens dragningskraft känner jag en vilja att sitta på golvet och i princip inte göra någonting. Eller nu ljuger jag ju faktiskt. Jag sitter på golvet och tar foto på mig själv samtidigt som jag skriver till folk som inte heller känner sängens dragningskraft. Aja, vi får se hur länge till jag sitter här på golvet. Det lär förmodligen bli då antingen John Blund kommer eller då sängen lyckats fördubblat sin dragningskraft, och på så sätt är helt oemotståndlig! ;)

Drar om 20

Skola nu då, suck! -.-
Föredrar nog hellre att ligga kvar i sängen, men jag får peppa mig med att det bara är en teorilektion och sen är det teater! :D
Men oavsett teori eller teater så kommer det såklart bli kul att få träffa alla efter lovet, det är det ju alltid ;) Då har man iaf någonting att prata om, inte för att jag har problem med att det blir tystnad, bara det blir tystnad med rätt person så att det inte blir awkward så går det bra ;)
 
Aja, ska dra om ca 20 min. Just nu sitter jag och myser till "gamla" eurovision låtar, lyssnar på både "my number one" och "fairytale", åh vad länge sen det var man lyssnade på dem! Sen lyssnar jag såklart på "my secret combination" som grekland tävlade med 2008, den är ju ett måste att lyssna på när man lyssnar på eurovision. Iaf för mig eftersom det var den låten jag tävlade med i talangjakten i 5an, haha kommer till och med ihåg vissa danssteg! ;p

Skola imorron

Blev två nya färger på naglarna lagom till jag börjar skolan imorron.
Det vit-turkosa var ett riktigt billigt nagellack som jag tror båda kom från hm, så det var ju inte så värst konstigt att det gick bort så fort ;p
Förhoppningsvis håller det här bättre, har öst på med överlack för att det ska hålla ;)

Photoshop pic 8 - Oxeye Daisy

Vet att jag glömde lägga upp bilden förra veckan i söndags, så den får helt enkellt dyka upp nu istället ;p
Älskar denna bild, det här är en av mina absoluta favoriter!
 
Nästa vecka kommer en abstrakt influerad bild på mig

Allt var så otroligt konstigt...

Seriöst, jag drömde världens konstigaste dröm inatt. Jag drömde en dröm i en dröm!
Det var så himla konstigt alltihopa.
 
Först drömde jag att jag var hemma hos en klasskompis (som jag knappt har hälsat på i verkligheten) och som jag då umgicks med. Vi var riktigt bra vänner och pratade om allt möjligt.
Sedan vaknade jag och befann mig på tåget med några från teaterklassen. Jag berättade för dem om den konstiga och märkliga drömmen jag nyss haft. Allihopa tyckte också att det var riktigt märkligt att jag drömde om någon som jag knappt hade tänkt på innan.
Sedan vaknade jag tillslut på riktigt och befann mig i min säng.
 
Haha, asså shit vad förvirrad jag blev efteråt! Har det också hänt er någon gång, att ni har drömt en dröm i en dröm?
 
 

Min topp 3 just nu

1.
 
2.
 
3.

Glad påsk!

Hej på er och glad påsk! Hoppas ni har haft en bättre påskafton än vad jag har haft.
Fick en sådan otrolig värk i magen precis när jag skulle hjälpa till att laga middagen, och nej det var inte för att slippa undan. Gjorde så otroligt ont och eftersom jag inte var säker på vad det var så vågade jag inte ta någon värktablett. Så det blev att stå ut :/
Det konstiga var att det var under ca 20 min och sen när värken klingade ut så var den borta, den kom inte tillbaka. Det var bara tur och skönt att den försvann sen, för värken var nästan outhärdlig när den hade sin topp.
Fast jag fattar bara inte vad det kan ha varit, det kan ju inte har varit ägglossning eller mensvärk. Tror inte heller det kan ha varit träningsvärk eftersom det är en mer "jämn" värk.
Kanske ska googla på vad det kan ha varit, fast då får man väl bara upp "du-kommer-dö-diagonser" ;p
 

Påsknaglar

 

Jag är nu anställd!

Jag har nu skrivit på papprena och är anställd i Sundbybergs hemtjänst.
Åh vad glad jag är! :D
Det har varit riktigt lärorikt båda dessa dagar att vara på introduktionen. Kan inte bärga mig tills sommaren då jag får börja, däremot är jag samtidigt nervös och spänd. Är så rädd att jag ska gå vilse, det är så otroligt många gator och adresser att hålla koll på!
Får väl ta en liten orienteringsrunda någon helg innan jag ska börja jobba på allvar ;)
 

Lärorikt

Det var riktigt lärorikt att få vara på introduktion i hemtjänsten i sumpan idag. Trodde faktiskt inte jag skulle säga det, men det var faktiskt ganska kul. Man stötte på så många olika männsiskor som alla var trevliga. Även om det var ganska energikrävande så längtar jag tills imorgon då jag ska dit igen :)

Introduktion imorgon och på onsdag

Både imorgon och på onsdag blir det introduktion i sumpan för sommarjobbet. Åh jag vill inte ens tänka på det, för jag vet att om jag börjar tänka på det så kommer jag inte kunna sova inatt. Och sova måste jag eftersom jag ska upp 5:20. Fattar inte hur jag ska lyckas kravla mig upp ur sängen, får nog be mamma hälla en hink med iskallt vatten på mig om jag inte är vaken vid 6 då hon går upp.
Glad är jag iaf som får åka till sumpan med Jörgen så jag slipper åka ersättningsbussen. Även om jag tycker om att åka buss så tycker jag inte om att åka buss så mycket. Tycker bara om att åka buss när jag får sittplats och det inte är före klockan 7 på morgonen ;)

Workout

Skiter i vad folk tycker och tänker om min otränade mage, ville ha lite bilder att lägga upp på bloggen. Mest för att jag själv ska kunna jämföra hur den ser ut nu och sen :p
 
Som ni säkert redan listat ut så ska jag träna nu, blir väl att träna här hemma. Får se om jag kanske drar ut och springer sen på eftermiddagen, men då sätter jag nog på mig en tröja. Inte för att jag skäms för min mage utan för att det är nog ganska kallt ute ;p
 
Aja, vi hörs senare!

Möte och teater

Kom hem för ett tag sen från ett möte i Kungsängen. Det var ett möte om spökhuset som U.M.T.S sätter upp i Bro varje höst. Så det blev att gå igenom lite planering och struktur. Vi diskuterade lite om rollsättningen av alla karaktärer som ska vara med, men det blev inget fastställt. Jag har redan skaffat mig några favoriter som jag skulle vilja vara, tänker däremot inte avslöja något för er ;)
 
Sen vid fem börjar ju teatern så då ska jag till Kungsängen igen, hoppas bara att det är några som kommer. Det är ju påsklov och många är säkert bortresta, träffade en på mötet men som var osäker på om han skulle dyka upp vid fem. Sen fick jag ett sms imorse att Amanda var sjuk och inte skulle komma :/ Såå jag håller verkligen tummarna att någon dyker upp!!!

Lilla bonuskusinen!

Har precis kommit hem från att ha varit och träffat lilla söta Alfred. Däremot ville han mest sova under tiden då jag och familjen var där, så istället blev det att busa och skoja med Saga ;)

Åka och träffa lill-Alfred!

Nu blir det att åka iväg och träffa sin nya halvkusin som man fick för någon vecka sedan :)
Får ju även träffa Saga då, om hon kommer ihåg mig ens, det var ju några månader sen vi sågs sist :p

Btw på tal om barn, asså jag drömmer hela tiden om att jag har fått eller föder barn xD För någon natt sedan drömde jag att jag hade tio barn och inatt drömde jag om att jag var gravid, haha! Jag vill inte ens ha barn nu, så varför drömmer jag om det? Och även när tiden är inne för att ens börja tänka på barn så vill jag i alla fall inte ha tio. Vill typ högst ha 3. Ska googla om det har någon betydelse ;p
 

But first, let me take a selfie

Drog till Solna efter skolan och träffade Therese. Hon ska ju åka iväg till gotland snart så det var väl på sin plats att träffa henne då :)
 
Blev dessutom en riktig bra start på påsklovet, vi struttade omkring i lite affärer och det blev några småsaker jag köpte på mig. Ville köpa solglasögonen jag bär på bilden men det blev inte av. Det får nog bli när nästa studiebidrag kommer, och det tar ju nu ett tag innan det kommer. Däremot ser jag så mallig ut i dem, haha! Så vi får se, kanske inte blir av någon gång ;p
 
Aja, mysigt hade vi i alla fall. Blev att vi köpte någon snacks grej låda från bk och satte oss på en trappa och åt upp tillsammans. Riktigt mysigt, blev som en inomhuspicknick ;) Fast jag måste få säga att jag får ändra lite åsikter om bk, deras chicken nuggets och lökringar, åh love them! Däremot står jag fast i min åsikt om att deras hamburgare inte är någe vidare goda, de smakar ju typ inget :p
 

Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Nu är det bara imorgon kvar och sen är det PÅSKLOV!! :D

Dagens lärdom:

Jag kommer aldrig få en kille för han kommer bli så rädd när jag dampar sönder på internet som inte funkar när jag försöker plugga till samhällskunskapsprovet.... -.-

Dagen leker

Visst är det en sån fantastisk dag idag?
Asså jag är så otroligt glad, jag åkte till skolan och jag är så glad att jag gjorde det. Fick träffa Sara en sista gång innan hon åker till Turkiet, kommer bli så trist i skolan utan henne :(
Men det har ändå varit en riktig bra dag idag, kan inte sluta tjata men den här har varit bättre än de flesta dagarna har varit på ett tag :)
 
Just det!
De har ju öppnat ett superstort ica i närheten av skolan som jag, Sara och Miriam var inne i och tittade. Asså deras priser på godis, det är typ som att vara i himmelriket! Och killarna som jobbar där, åh vad snygga de är!!
 
 

Beating heart


Lite sena bilder från föreställningen

Min kompis Therese var ju och filmade våran monologföreställning och jag har äntligen tagit mig tid och tittat på den. Asså fy vad hemskt! Haha, jag gjorde så många misstag första föreställningen, alltså den föreställningen som hon filmade xD Men, men, publiken märkte ju inte nått bara för att jag gjorde det :p
Fast jag tänkte iaf bjuda på lite bilder när jag var på scen och spelade, och varför bilderna har så otrolig dålig skärpa beror på att de är allihopa screenshots från filmen :p
 

Filmtajm

Idag när jag vaknade så hade jag ingen röst, asså jag menar verkligen ingen röst!
När jag pratade det allra högsta så var det som att jag pratade tystare än när man viskar xD
Så det har varit lite halvjobbigt att inte kunna kommunicera med folk, däremot har jag inte haft så många att kommunicera med heller eftersom jag inte är i skolan. Det är bara jag, Jörgen, en förkyld Filip och en kräksjuk Bella hemma.
 
Jag har bara varit på mitt rum och kollat på filmer, har både kollat på the avengers och catching fire. Alltså filmer med bara snygga killar i ;) Vet inte riktigt vad jag ska se på för film nu bara, kanske en till actionfilm. Några förslag?
 

Photoshop pic 7 - Terminator

'
Vet att jag har börjat säga att nästan alla bilder är svåra att göra, men den här var nog en av de allra svåraste. Det var så otroligt svårt att få till den vänstra kinden och halsen. Däremot var det högra ögat hyfsat lätt, även om jag fick kämpa en del ;p
 
Nästa vecka kommer för en gångs skull en bild som inte är på mig, utan nästa vecka kommer en väldigt sommarinspirarad bild. Den bild som jag nog är mest stoltast över, även om den inte var så svår att göra :p

Sjukling....

Jupp, jag har blivit förkyld... :(
Därför skrev jag inte något igår för att jag helt enkelt inte orkade.
Låg i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv, haha jag tycker alltid att det är så synd om mig själv när jag är förkyld eller sjuk. Fast jag tycker att det är en av de få gångerna man faktiskt får vara egoistisk och tänka på sig själv.
 
Jag är lite piggare idag än vad jag var igår, men jag kommer inte åka till teatern. Vill ju inte riskera att smitta ner någon, så det blir väl att titta på filmer och serier hela dagen.
Fast det bästa att vara sjuk är att man i alla fall får äta glass! ;)

I will love you unconditionally


JAG TROR JAG JUST FICK ETT JOBB!!!

 
Jag vet inte riktigt vad som just hände, fick jag precis ett jobb? Ja, ja, det fick jag nog.
Jag har fått ett jobb, JAG har fått ett jobb, JAG HAR JU FÖR TUSAN FÅTT ETT JOBB!!! :D :D
Åh är så överlycklig och känner mig helt euforiskt glad!!
Kan inte fatta att jag har fått ett jobb, jag som har kämpat så länge.
 
Drömmer jag? Snälla kom och nyp mig, eller vänta i 5 minuter så att jag får vara glad ett tag till ;D

Scandinavian Dance Academy

Idag var jag på Scandinavian Dance Academy med Sandra-Louise, Denise och Isabelle. Lät så otroligt mycket coolare att säga Scandinavian Dance Academy istället för att säga förkortningen SDA :p
Men där var jag i alla fall, som ligger på odenplan, och sökte jobb. Egentligen var det inte SDA som sökte personal utan ett stort företag som heter Allfrukt som tydligen har hand om all frukt leverans till bland annat ICA och donken. Så förhoppningsvis ska jag få jobba åt dem i sommar, annars så ska jag ju på intervju i Sumpan imorron. Ska vara där 9 så jag får sova en halvtimme längre än vad jag skulle fått gjort om jag skulle åkt till skolan ;)
 
 

Joggingtur

Okej, sådär såg jag inte ut efter dagens joggingtur. Haha, såg hemsk ut när jag kom hem xD Håret var kaos och jag bara skakade. Seriöst, benen bara darrade så jag knappt kunde gå. Fast jag lyckades ta mig till duschen och stretcha innan ;)

Nyinköpt

Var i stan och köpte lite på gina, både trosor och byxor idag.
Skulle också gått in på kicks för att köpa en ny mascara, men det glömde jag helt och hållet bort! Har ju lite kvar, men den börjar bli så torr så det är svårt att få någon mascara på fransarna. Den har ju ändå hållit ett tag, tror det var i november jag köpte den Så det är ju faktiskt 5 månader, tror jag ska köpa samma mascara som jag har nu. Alltså Cliniques, eller så kanske jag testar på någon ny. Har hört att Lancome ska ha riktigt bra mascaror, men problemet är att de är så dyra!! :( Kostar ju typ 300, plus att jag såg att min mascara jag har nu är på rea. Åh jobbigt val, fast tänk om jag inte blir nöjd med en mascara jag inte har haft förut. Då måste jag ju dras med den tills den är slut... Hmm...

HIMYM

Ett ord, förstört. Sämsta slutet, åh är så frustrerad. Det var inte så HIMYM skulle sluta :(
Ska inte förstöra slutet för er som inte har sett det, men ååååh. Måste bara få ut min ilska, imo skulle hen inte dö och de skulle fortsätta leva lyckligt i alla sina dar. Sen skulle inte heller barnen lägga sig i i slutet... -.-

Gick ni på mitt lil(l)a aprilskämt?

 

Rosa ikoner

 
 
Har ni sett vilka fina ikoner jag har gjort? :D
Åh är så glad och stolt över dem, Kadri lärde mig i skolan hur man kan byta ut sina ikoner till png-bilder :) Vissa av dem har jag gjort själv medan andra inte, däremot har jag inte riktigt listat ut hur man byter finder-ikonen... Hmmm... Får fråga Kadri imorrn om hon vet, eller så googlar jag, eller så kanske någon snäll person skulle kunna skriva en kommentar som vet hur man gör? ;p

Spontant, ny hårfärg

Fick värsta spontanrycket att jag ville färga håret idag, kul att det ändå blev på 1sta april så ingen lär ju tro mig att jag verkligen gjorde det ;p
Haha, aja det blev så att jag mötte upp Therese vid ICA och köpte hårfärg. Therese är ju så duktig på att färga hår, så hon kunde ju få hjälpa mig med det. Annars skulle det bli så himla fail om jag själv skulle gjort det xD
Har alltid tyckt att det är så himla snyggt med grålila hår, så då tänkte jag testa det. Har ju testat för några år sen att färga brunt, men det passade jag verkligen inte i! Tycker ändå jag passar riktigt bra i grålila hår, däremot är det inte lika lila i verkligheten. Det är mer åt det gråa hållet :p Men visst blev det snyggt? Tycker jag passar riktigt bra i det :) Kan inte sluta kolla mig själv i spegeln, känns så skumt att inte vara blond, har ju varit det i nästan hela livet. Förutom då jag var brunett i några månader i 6an :p

Don Giovanni

Asså shit vilken bra föreställning!! Alla skådisar var så otroligt duktiga och begåvade. Trots att alla nog är i 20-30 års åldern så lyckades de bra med att spela 12-åringar.
Den var riktigt rolig, men desto mer jag tänker på den desto mer hemsk inser jag att den var. Den har verkligen ett dolt budskap. Om ni får möjlighet, se den. Menar det verkligen, den var helt fantastisk och måste ses!!
 
Aja, vad händer annars idag då? Jo det är ju första april och facebook bombarderas ju verkligen av dåliga april skämt. Haha, typ som att Eric Saade skulle designa tillsammans med RFSU kondomer xD
Själv har man faktiskt blivit lurad, både av sin brorsa och en gammal barndomsvän. Men jag ska nog få min hämnd, iaf på brorsan. Ska bara komma på nått bra... Åh jag kan ju säga att jag såg en älg i stan! :D Den kör vi på ;)