Daniel Adams-Ray - Precis som jag


Kylig morgon med halsduk på

Usch det var så kallt imorse att jag var tvungen att ta halsduk!
Fast för mig gör det egentligen inte så mkt eftersom den är så mysig ;)
Idag ska jag väl inte göra så mkt förutom att dra till skolan :p
Sen när jag kommer hem så ska jag väl träna till historieprovet som är på fredag, plus att jag måste göra engelska läxan som skulle varit klar i fredags förra veckan... Hehe... Fast jag tror läraren inte bryr sig så mkt, jag hoppas iaf inte det! :p Det är ju iaf bättre att den kommer senare än att den inte kommer alls! ;)

Hemma från teatern

Som jag skrev tidigare så skulle jag slänga in ett inlägg på kvällen, så här kommer det ;)
Det hände inte så mycket på teatern, vi spelade lite scener ur pjäsen vi håller på å repar. Vilket var kul men samtidigt riktigt svårt :p
Eftersom jag ska spela en rollkaraktär som är motsatsen till mig så får jag verkligen hela tiden tänka på att man inte blandar in sina personliga åsikter. Så det är väl egentligen den största utmaningen jag kommer möta i denna roll, för att jag har nästan alltid spelat roller där jag på något sätt har kunnat återkoppla till mig själv.
Men jag har kommit fram till att de beslut som min rollkaraktär gör i pjäsen skulle jag aldrig gjort. Så jag får verkligen hela tiden fokusera på vad min rollkaraktär skulle gjort i varje situation, och inte tänka på vad jag skulle gjort i samma situation. Det är verkligen lättare sagt än gjort!.. :p
Men även fast det är en stor utmaning så behöver man utmaningar för att kunna utvecklas, och utvecklas kan man alltid göra! ;)

Besök hos mormor och teater

Idag står på schemat att besöka mormor och sedan dra till teatern :)
Plus att jag måste fixa en födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år nästa vecka!
Så jag har fullt upp idag ;)
Har väl egentligen inge mer att skriva, så jag kanske skriver något litet sen ikväll ;)
Puss på er alla så länge!
 

En liten tur till gamla stan

Är nu hemma efter att ha gått runt lite här och var i gamla stan med en kompis :)
Det var riktigt mysigt trots att det var så kallt, fast trevligt sällskap kan man ju ha oavsett väder och klimat ;)
Hur som helst så är jag riktigt trött nu och ska upp hyfsat tidigt imorron, så det blir väl att gå och lägga sig snart :p bjuder på en riktig färsk bild jag tog nyss ;)
 
 

28 September 2013

Hej allihopa, slänger iväg ett snabbt inlägg eftersom jag inte har gjort det idag ;)
Jag ska precis ta och åka för att träffa en kompis i stan som är på besök här i sthlm. Har bara träffat honom en gång förrut men det blir säkert kul att få träffa honom igen :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra eller vart i stan vi ska ses, så det får väl bli som det blir ;)
Skriver kanske mer sen när jag kommer hem, beroende på hur trött jag är och hur sent det blir :p

Lite shopping i Kista

Okej, nu ljuger jag faktiskt.
Det blev inte lite shopping i Kista, det blev ingen alls xD Hade inga pengar så jag hade inte råd att köpa något, såå det fick bli att gå in i en massa affärer och hitta en massa snygga kläder som man kunde dregla över ;)
Och som vanligt fastnade jag i en skobutik, eller nej! Det var inte en, det var tre!! :D Var typ i himmelriket bland alla skor!!! ;D
 
Tyvärr har jag inga bilder på några snygga plagg jag köpte så därför får det bli lite bilder på det jag inte hade råd att köpa ;)
 
Första stoppet blev på Nilson Shoes, testade dessa snygga skor!
Det är inte riktigt min stil men jag kan inte undgå att säga att det var grymt snygga, däremot var inte priset lika vackert... 1399!!
 
Nästa affär blev bikbok att gå in i.
Jag blev typ kär i denna söta topp! Den var så otroligt söt, önskade jag hade haft råd med den!..
 
Nästa affär blev gina att gå in på, där hittade jag denna snygga, rutiga skjorta :)
Den var väldigt olik mig i stilen, men jag måste få säga att jag älskade den! Framför allt för att den var så mysig, den skulle varit riktigt mysig att ha nu i höst och vinter
 
På gina hittade jag även denna topp, när jag såg den så trodde jag verkligen inte att den skulle vara så kort! Så ni får verkligen ursäkta att jag visar min väldigt otränade mage på bilden xD
Haha förstår seriöst inte vem som skulle köpa den, om det är någon som vill visa magen så varför inte bara ta av sig tröjan helt och hållet? ;p
 

Idag är jag inge glad!

Idag är jag långt ifrån glad!!
 
För det första så fick jag gå upp klockan 5 bara för att jag skulle med ersättningsbussen som ersätter de inställda pendeltågen mellan Bålsta och Spånga!!
 
För det andra så hann jag inte att platta håret, så mitt hår ser ut som ett fågelbo just nu :'(
 
För det tredje så är jag nu i skolan en timme innan jag börjar!! Detta för att enligt SL så skulle man vara ute i god tid, men vad tusan det gick ju lika snabbt med ersättningsbussen som det skulle ta med pendeltåget!
 
Eller det finns en sak som är positivt och det är... ATT JAG ÄR FRISK!!! :D

Senaste bilderna från ds2

Som ni ser så har jag fastnat riktigt mycket för att rita ugglor och artist/band logor ;p
Haha, tänkte kolla med er ifall ni har något förslag på något jag kan rita?
Säg bara inte att jag ska rita någon person, för att så duktig är jag inte! xD

Vila och spela ds2

Halloj på er allihopa!
Är hemma idag med ifrån skolan trots att jag känner mig bra mycket bättre än igår. Vill inte riskera att bli ännu sämre så därför stannar jag hemma idag med, men imorron går jag nog :)
Jag ska till Kista efter skolan imorron med en kompis också, har tyvärr inte så mycket pengar att handla för så det får väl bli att bara fönstershoppa ;p Fast jag kan ju passa på att kolla om de har några snygga vinterskor som jag kan köpa sen när jag får pengar. Jag älskar verkligen att få kolla på skor, tyvärr brukar jag bara falla för de skorna som kostar över 500... -.- Hehe..
 
Nåväl, vad ska jag hitta på idag då? Jag har faktiskt ingen aning, det blir väl att vila och kolla på lite serier. Sen passar jag väl även på att spela lite ds2, har nyss ritat några riktigt fina bilder som jag ska visa er snart ;D

be prepared for the worse


Förkyld...

Tyvärr så lyckades jag inte hålla mig frisk trots att jag har tagit på mig varma kläder varje dag... :(
Nåväl, inte mycket att göra åt. Som tur är missar jag bara två lektioner, varav en är idrott! :)
Så jag valde ändå rätt dag att bli förkyld på ;)
Plus att jag såg att det bara var 3,5°C när jag gick upp! Är riktigt glad för att jag slapp gå ut :p
 
Har ingen ny bild att lägga upp så det får väl bli en bild från igår då jag ff var frisk :)

24 September 2013

Idag har jag inga planer inplanerade. Ska väl bara åka hem efter skolan och plugga lite.
Skönt att för en gångs skull kunna åka hem direkt efter skolan. Är så van att åka till KS, jakan, sumpan, stan efter skolan, men det ska jag inte göra idag. Idag ska jag bara åka hem, plugga lite och sen bara ta det lungt :)

New Jeans

Drog till jakan efter skolan en snabbis och kollade ifall de hade någon billig puderborste på kicks, men det hade dem såklart inte!
Så för att jag inte skulle åkt dit helt i onödan så gick jag in i lite andra affärer, bland annat på gina där jag hittade dessa snygga jeans. Blev så otroligt glad över att de passade perfekt och inte var för långa :D Jag brukar ha jättesvårt för att hitta jeans som verkligen sitter perfekt men dessa gjorde det, så då var jag bara tvungen att köpa dem :) Åh är så otroligt stolt över mitt köp! Brukar annars må jättedåligt för att jag har köpt något som jag sedan inser att jag inte tycker om... Har ni också kännt så någon gång?? Jag har kännt så jättemånga gånger, särskilt jobbigt är det om man har köpt ett plagg för 600 spänn och inte kan lämna tillbaka det...

Från sommar till höst

Tjäna på er allihopa!!

För er som hade sovmorgon idag kan jag berätta att det var sjuuuuuuukt kallt imorse! Var bara 8°C när jag gick hemifrån!! :O
Får snart lägga undan min älskade jeansjacka och ta fram min gröna army jacka, snyft snyft :´(
Vill verkligen inte lägga undan min jeansjacka för i år än, den är som en del av mig. Tror aldrig jag har älskat ett plagg så mycket som jag gör med min jeansjacka. Haha låter så löjligt att man kan älska ett plagg så mycket men den är verkligen så himla snygg och mysig 
Visst jag har inget emot min army jacka, men tyvärr kan den inte ersätta min jeansjacka...
 
 
Btw, på tal om ingenting så funderar jag på att byta design snart. Kanske till en svartvit design igen?
Eller, skulle det inte vara coolt med en ljus orange design med gula och röda inslag? Hmm...
Några förslag kanske?? ;)

always forgive, never forget

 

22 September 2013

Var i förmiddags och övningskörde vilket gick sådär...
Jag var lite ouppmärksam och råkade köra ut på en väg där jag trodde att högerregeln gällde fast det egentligen var en huvudled jag körde ut på...
Så jag höll på att krocka med en bil...
Men det gjorde jag som tur inte! Vilket jag är otroligt glad över att jag inte gjorde, måste verkligen vara mer uppmärksam nästa gång. Vet inte riktigt varför jag var så ofokuserad idag, hoppas bara det går bättre nästa gång.
Fast om man bortser från det misstaget så gick det ändå hyfsat bra :)
 
Nåväl, nu är jag hemma och ska om några timmar åka till teatern.
Jag är lite nyfiken på vad vi ska göra idag, förra gången fick vi våra roller som vi ska spela så jag undrar ifall vi kanske ska få testa att spela dem ;)

Disneymys!

Ikväll var det planerat att jag skulle vara hemma och vara barnvakt åt mina småsyskon Bella och Filip. Vad passar då inte bättre än att ta fram lite godis och slå på den klassiska disney filmen tarzan?? :)

Fika i jakan och träff med kompisar

Igår var jag ute och träffade Madeleine på stan, var så otroligt skönt att få ta en fika och träffa henne.
Känns jätte länge sen vi senast sågs, trots att vi sågs i lördags förra veckan? :p
Tror det kan bero på att vi är så bra vänner och vi helt enkelt inte får nog av varandra ;)
Känns så himla skönt att vi har en sådan öppen relation och kan prata om nästan allt!
 
Hur som helst så träffade vi Billy och Chris sen på kvällen, och det var väl trevligt :)
Båda två har så himla sköna personligheter och är så roliga att umgås med, såå det var ju skoj att få träffa dem igen :) Känns bara lite jobbigt att de är så vitsiga av sig och när man själv försöker vara det så blir det bara fail! xD 
 
Tycker det är så otroligt skönt att jag inte träffar någon av dem särskilt ofta, missförstå mig inte jag tycker om alla tre jättemycket. Men det är skönt att vi inte träffas så ofta eftersom man då får sakna varandra och ta tillvara på stunderna tillsammans på ett helt annat sätt än om man träffas hela tiden. Tycker det är så löjligt med folk som MÅSTE träffas varje dag, oavsett om det är som kompis eller partner. Jag menar har man inte ett eget liv också? Dessutom så tror jag att det är större risk att relationen till varandra spricker, eller jag VET att det är större risk att den spricker eftersom jag själv har varit i den situationen då jag har velat träffa vissa personer varje dag. Jag har ett tydligt exempel med en kompis som jag gick med i samma klass och vi umgicks VARJE DAG! Både i skolan och på fritiden, detta gjorde att våran relation tyvärr sprack till slut.. Fast trots att den sprack så blev vi iaf sams efter typ ett halvår, vilket vi behövde bli eftersom vi ändå gick i samma klass. Men jag tror det var en bra upplevelse jag fick vara med om, jag fick lära mig att man behöver faktiskt inte träffa varandra varje dag för att vara kompisar. Man kan faktiskt träffa andra kompisar och vara med sig själv ibland ;)

Osedd bild från spökhuset

Haha hittade en bild idag på fb från spökhuset som var i helgen, haha shit ser knappt ut som jag!
Eller man ser ju att det är jag men jag ser helt tom ut i blicken och väldigt frånvarande ut trots att jag tittar rakt in i kameran :P
Fast det är ju bara positivt eftersom mitt mål var att få till just den blicken :)
 
 
 
 

Dagens foto

Bjuder på en bild från instagram jag tog imorse, då menar jag verkligen IMORSE!
Jag gick upp 5:45 och tog bilden typ en timme efter, förstår inte hur jag någonsin ska bli van att gå upp den tiden. Det är så sjukt tidigt, plus att jag måste gå upp den tiden både på torsdagar och fredagar! -.- Suck...
Nåväl inte mycket att göra åt, men jag funderar på att skippa skolan imorron. Vi har friluftsdag och det ska regna, såå det blir nog att hoppa det. Har ingen lust att bli sjuk, eller det har man väl aldrig? Men jag ska verkligen försöka att inte bli förkyld trots att vädret är emot mig... Men det ska nog gå med rätt kläder och rätt attityd! :)
 

Uppe på hammarbybacken

Haha jag och Sara är lite sjuka ibland, vi gick upp hela vägen upp för hammarbybacken på idrotten!
Plus att varför ska man ta den enkla vägen när man kan ta den branta, leriga stigen för? ;)
Shit vad jobbigt det var, jag var jättetrött när vi bara var halvvägs! Men vi båda lyckades ta oss upp till toppen till slut, och det var verkligen så värt det! Så himla fin utsikt, tänk att få vara där på kvällen och kunna se hela Stockholm upplyst? Det måste verkligen vara en maffig upplevelse :D
 
 

Stövlar och regn

Idag fick det bli att ta på sig gummistövlar för att åka till skolan, usch tycker verkligen inte om gummistövlar!
Däremot tar jag hellre på mig stövlar än att rikserar att bli förkyld, för det är ännu värre!! D:
Som tur hade jag möjlighet att byta till sneakers när jag kom till skolan, så jag slipper att gå runt i blöta gummistövlar hela dagen ;) Alltid något positivt, plus att jag kan nog åka hem i sneakers för det ser ut att klarna upp och bli sol :D

15 September 2013

Har nu i förmiddags varit och övningskört, blev så otroligt glad och stolt över mig själv när jag lyckades parkera utan att bilen blev sned!! :D
Just nu är jag på väg till Jakobsbergs sjukhus, min älskade person vars namn jag fortfarande inte vill nämna på bloggen har blivit flyttad från KS till jakan. Men det är ju bara positivt, det är ett tecken att hen börjar bli bättre :)
Sen ska jag hem en snabbis innan jag drar till teatern i Kungsängen, såå jag har en fullspäckad dag idag ;)

Spökhuset 2013

 

Here we go again!

Då var det snart dags att dra till spökhuset och skrämma lite barn, och vuxna ;D
Bjuder på lite bilder från tidigare år! :)
 
2009 - Vampyr
Usch, skäms så jävla mycket för denna bild!! Haha fattar inte att jag lägger upp den på bloggen, men men man måste ju bjuda på sig själv :) Skönt bara att fjortis perioden bara varade i ett halvår eller någe sånt ;)
 
 
2010 - "Oskyldig" flicka
Denna karaktär var nog den minst skrämmande jag har gjort, någonsin. Tyvärr gjorde den inte heller så läskig effekt...
 
 
2011 - Red Riding Hood
Denna roll var egentligen inte så utmärkande utan kändes mest som en blandning av karaktärerna från 2009 och 2010 :P
 
 
2011 - Psycho nurse
Psykad sjuksköterska, fy tusan vad rolig den var att göra!! Den hade inte så läskig effekt men var riktigt kul att göra, en av mina favoriter! :)

do what makes you happy

 
 

Förberedelser för imorron

Nu bli det teaterteori klockan 8:50 på morgonen, jippie!! -.-
Usch, teaterteori är så himla tråkigt bara för att man inte gör något fysiskt.
Vi bara sitter där och gör väl inte så mkt förutom att diskutera och läsa :P
 
Fast ikväll kommer det bli riktigt fysiskt, för vi ska nämligen göra iordningen spökhuset i Broskolan till imorgon!
Åh är så himla taggad!! Är taggad till tusen, har längtat efter denna dag i flera veckor!!
Kommer bli så himla kul, särskilt imorron då spökhuset öppnar och man får skrämma massa fjortiskillar ;D

12 September 2013

Känner att förra inlägget jag skrev blev ganska långt och djupt, så detta får väl bli motsatsen, kort och enkelt ;)
 
Har väl egentligen inget viktigt att skriva om sååå det får väl bli två låtar som jag typ lyssnar sönder ;)
 


#TBT Egopics

423 egobilder har jag totalt i min mobil på mig själv! :O
Satt och räknade alla igår på tåget när jag inte hade något annat för mig xD
Haha helt sjukt vad många, dags att börja rensa kanske?
Nåväl, det är torsdag idag och det betyder TBT! Så jag får väl lägga upp lite egobilder som jag tog på mig själv för några år sedan ;)
 
 
Asså det är sjukt vad mycket jag har förändrats, på dessa bilder var jag väl typ 13 eller 14?
Det är ändå bara 2-3 år som har gått men det är så OTROLIGT mycket som har hänt och förändrat mig!
Utseendet har väl ändrats en hel del, hoppas jag i alla fall. Inge kul att se ut som en 13-åring när man egentligen är 16 :P
Men det viktigaste som har ändrats är väl att jag ser allt från ett mer realistiskt perspektiv. Förut var jag i princip ung och dum, men det var väl egentligen inte så konstigt eftersom jag bara var ett barn? Fast många tycker väl att jag fortfarande är ung och dum som studerar teater och tror att jag en dag kommer bli en skådis. Det som de flesta inte vet av dem personerna är att jag lever inte uppe i det blå. Jag har typ tusen reservplaner och jag vet att det är nästan omöjligt att bli skådis, men va fan, man lever bara en gång och varför ska man inte våga satsa dårå?

Egopics

Har inte några nya bilder att bjuda på så det får bli lite ego bilder från de senaste dagarna ;)
Haha asså guuud vad full min mobil är med bilder på mig själv! Plus att jag gör ju typ samma ansiktsuttryck på alla bilder xD
Jag borde räkna hur många det är totalt någon gång, fast det tar väl typ en hel dag att göra xD
 

in the forest


Upp, ner och upp

Asså guuuuuud vad bra övningskörningen gick idag, seriöst det har typ aldrig gått så här bra! :D
Åh är så himla glad och taggad inför nästa gång jag ska få köra igen!!
Har ett tag varit ganska trött på att övningsköra eftersom det inte har känts som om jag har gjort några framsteg, men idag gjorde jag det!
Detta gav mig verkligen en kick att fortstätta, skam den som ger sig ;)

Efter övningskörningen blev det en snabbis hem för att äta lunch innan jag drog till KS.
Börjar tröttna på att åka dit, det tar verkligen energi att hela tiden få åka dit...
Men, men vad ska man göra? Jag vill ju samtidigt vara där för hen oavsett hur jobbigt det är att åka dit.
 
Nåväl, något som kommer pigga upp mig rejält är iaf att få åka till teatern! :D
Är så himla taggad och peppad!! Dessutom tror jag att vi kommer att läsa ett nytt manus idag, ett manus som jag har hjälpt till att skriva. Inte för att skryta men jag är faktiskt lite stolt över mig själv ibland ;) Särskilt idag när övningskörningen gick så bra och när vi eventuellt ska läsa mitt manus!!
 

6 September 2013

Jahap vad är värt att nämna om denna dag då?
Finns egentligen inget att nämna, eller jo det finns det ju!
Vi hade teatermingel med teatereleverna från årskurs 1 och 3 på dagens teaterlektion. Det var riktigt kul faktiskt, mycket roligare än vad det var förra året ;)
Förra året vågade man inte prata med någon förutom dem som gick i sin egen klass. Men denna gång blev det annorlunda eftersom vi gjorde improvisation övningar vilket gjorde att man liksom blev tvungen att prata med varandra :)

Trust your instincts and follow your ♥

 

STUDIEDAG!

Studiedag = poppa musik på högsta volym medans man dansar och sjunger med när ingen annan är hemma ;D
Det är det jag gör på en studiedag, idag orkar jag inte göra något vettigt förutom att bara ägna tid åt mig själv, och tyvärr göra lite läxor :P
Fast jag har bara två läxor varav en har jag redan gjort klart, så det är bara samhällskunskaps läxan jag har kvar att göra. Förhoppningsvis är den hyfsat lätt så att den går fort att göra :) Fast det tror jag att den är, kollade igenom den lite snabbt och den verkade vara ganska lätt att göra (y)

BEAT IT | DUBSTEP


Behöver jag ens kommentera detta klipp?
Titta och njut! ;)

Obama besök

Yay, jag lyckades ta mig till skolan idag trots president Obamas besök! :)
Jag trodde att pendeltågen skulle vara proppfulla eftersom vissa bussar och tunnelbanelinjer har blivit inställda.
Men så var det inte, det var ovanligt tomt och pendeln var inte ett dugg försenad.
Tur det eftersom jag behövde komma till skolan idag och få närvaro.
 
Jag hoppas bara att bussarna går till KS för jag hade verkligen behövt åka dit idag. Får kolla hur det ser ut på sl:s hemsida senare idag.
 

Badass

Fett badass jag är, sitter på teaterlektionen och bloggar.
Fast jag tycker att det egentligen är okej eftersom jag är klar med skrivuppgiften vi fick, men det behöver jag ju inte tala om, hehe :P
Nåväl slänger in ett inlägg lite snabbt eftersom jag inte har bloggat idag och det kommer jag nog inte hinna med ikväll.
Funderar på om jag ska träna ikväll, eller så gör jag kanske det imorron... Vi får se hur jag känner mig när jag kommer hem efter skolan :P

Stickat

 

Monday morning

Det är måndag och jag ska precis dra för att lämna min lillebrorsa på sin skola innan jag går till tåget för att åka till skolan. Denna dag i skolan kommer bli riktig lååååång tråkig eftersom vi bara har teorilektioner -.- Suck... Önskar vi kunde haft åtminstone en teaterlektion idag, känns som om det skulle behövt :p
Nåväl det är bara att göra det bästa av situationen och vara positiv, jag är ändå glad att jag har svenska som första lektion eftersom den brukar vara en ganska avslappnad och lugn lektion. Kan bero på att vi har världens skönaste svensklärare ;) Älskar verkligen min svensklärare, sitter typ och garvar på varenda lektion av hans skämt! ;D

KS och teater

Ska nu efter lunch dra till KS igen, vet inte riktigt hur många gånger jag har varit där, känns som 1000!
Önskar bara att hen kunde bli bättre snart, det gör så ont att se en anhörig må så dåligt och veta att man är hjälplös och inte kan göra något åt det 
 
Sen på eftermiddagen/kvällen får jag i alla fall fokusera på något annat, teatern.
Känns som om jag behöver få spela lite teater nu och bara få "släppa mig själv". Sluta vara jag och bara vara någon annnan ett tag.