Topp 3 från "United we are"

Förhoppningsvis har ni inte missat att Hardwell har släppt ett nytt album för inte allt så länge sedan, "United we are". Jag diggar albumet riktigt mycket och föreslår att ni tar er tid och lyssnar på de nya låtarna :)
 
Här har ni min topp 3 av låtarna från albumet.
 
1. Colors (feat. Tiësto & Andreas Moe)
 
 
2. Follow me (feat. Jason Derulo)
 
3. Birds Fly (feat. Mr. Probz)

Studentmössan

Aaaaaaaaa! Kan inte beskriva hur exalterad och taggad jag är över studenten!!! :D Inte många månader kvar nu på gymnasiet!!
Ska verkligen njuta av den sista tiden på gymnasiet, för jag vet att jag kommer bli så otroligt arg på mig själv om jag inte gör det. Kommer sakna Frysen så mycket.
 
Gick in och tittade på en gammal blogg jag bloggade på förut om vad jag skrev om då jag gick ut nian på grundskolan.
För att se vad jag skrev, klicka här!
Då gick jag ut nian på Broskolan och grät tårar, jag tyckte Broskolan var en riktig bra skola jämfört med många andra. Men Broskolan kan inte mäta sig med Fryshuset.
 
Fryshuset är den skolan där jag har känt mig mest hemma. I de andra skolorna jag har gått på har jag kännt mig missanpassad, i de skolorna skulle man vara på ett visst sätt för att passa in, där var det riktigt uppdelat vilka som var de "coola" och vilka som var "töntarna". Så är det verkligen inte på frysen, och det är precis det jag älskar. Det är en sådan härlig blandning, visst det finns folk som ser sig själva som "coolare" och "bättre" än andra. Men bara för att dem ser sig själva som det, så ser inte alla andra dem som det. Jag ser i alla fall som att alla är lika mycket värda på fryshuset, och alla har samma förutsättningar.
 
Herregud, känns som om jag tar studenten imorron, haha.
 
Men exakt det jag tänker göra hoppas jag att ni alla andra gör, tar hand om er själva och njuter av livet 

Har iaf försökt vara produktiv

Halloj allesammans!

Jag har försökt varit väldigt produktiv idag, men känner att jag inte lyckats.
Mitt mål med dagen var att leta musik och rekvisita till teaterföreställningen Fritid, som förhoppningsvis ska spelas upp om mindre än två veckor (galet!).
Jag uppnådde målet med att hitta musik, men tyvärr lyckades jag inte lista ut hur man laddar ner den.
Jag hittade även lite rekvisita, rekvisita som kostar uppåt 3000 spänn! Känns som om jag behöver hitta lite billigare med tanke på att vi är en ideel förening och kanske bara kommer använda rekvisitan en gång! :p Så det blir väl att leta vidare angående rekvisitan, men musiken vet jag inte riktigt än hur jag ska lösa. Har hittat en perfekt låt, som är fri att använda, men problemet är att det inte finns någon nedladdnings funktion. Hur tusan gör man då? Ska man göra som man gjorde när man var 10 då man spelade in låten på mobilen? haha xD
 
Förresten, min studentmössa kom idag! Så otroligt glad :) Kan knappt bärga mig att få visa den, tyvärr är ljuset riktigt dåligt nu, så det blir att fota den imorron bitti då solen gått upp, sen dyker bilderna upp förhoppningsvis imorgon kväll :)

19 dagar

Vet att jag har börjat slarva med att blogga, hehe, ska försöka bli bättre :)
 
Var och träffade mormor igår, blev att övningsköra dit. Gick helt okej, körde till Veddesta en sväng på vägen dit också.
Blev inte så länge att stanna hos mormor, behövde ju äta lite mat innan jag drog till teatern.
 
Känns sjukt stressigt ang teatern, tanken är att vi ska ha föreställning om 2 veckor, och jag undrar hur tusan vi ska hinna det. Vi har liksom inte ens börjat affischera och har inte all rekvisita. Hmm... Får se hur det blir, annars blir det nog att ha premiär på alla hjärtans dag, lite komiskt med tanke på att vår pjäs är så oromantisk, hehe :p Men, men, så är det.
Har ju ingen kille så för mig gör det inget, kommer nog iaf sluta dagen med att kolla på någon film och äta glass. Och vem kan motstå glass och en bra film ? ;)
 

Oväntande inspirerande

Kom till första teater lektionen relativt tidigt imorse, typ en kvart innan vi började.
Sedan kom teaterläraren och satte sig brevid mig och pratade innan lektionen började.
Förut tyckte jag verkligen inte om min teaterlärare, kändes som om hon ville kontrollera för mycket och inte lät en själv utvecklas. Men jag måste få säga att den uppfattningen har förändrats enda sedan jag började trean. Hon har förändrats, vilket är riktigt skönt eftersom det faktiskt känns kul att ha teater igen :)
Plus att jag har väl själv mognat lite, jag kan ta till mig av vad hon lär ut på ett helt annat sätt. Ofta när jag inte tycker om någon så väljer jag medvetet att inte lyssna, för att jag ofta antar att det personen säger är ointressant och oviktigt. Men nu har jag börjat kunna ta till mig av vad läraren säger och arbeta utifrån det och på så sätt skapa och arbeta fram egna former utifårn det jag lärt mig från henne. Det är faktistk riktigt häftigt när jag tänker efter, känns som om jag verkligen utvecklas och lär mig!

I alla fall, så vi pratade innan teaterlektionen, och det jag uppfattade av det hon sa så facinerades hon av mig. Även om hon inte använde exakt dem orden, så kändes det otroligt gulligt att det var så hon menade, för jag tror iaf att det är något positivt :p
Hon berättade att hon tyckte att jag var så trygg i mig själv och att jag bottnade i mig själv, jag har på något sätt en sådan otrolig drivkraft. Hon sa också att hon tror att det kommer va till min fördel i teatervärlden att jag dessutom är så smärt och smidig i kroppen. Dock anmärkte hon lite på mitt dåliga sätt att ta koreografi, men det vet jag redan om, hahah, är urusel på det xD

Jag tänkte inte så mycket mer på det under dagen förrän nu ikväll då Jörgen nämnde att han tyckte att jag är otroligt duktig på att spela teater.
Även om jag är lite perfektionist och vet att jag skulle kunna göra vissa saker bättre, så utvecklas jag hela tiden. När jag tänker tillbaka från tidigare teaterproduktioner så har jag växt otroligt mycket, och om det inte var för de tidigare teaterproduktionerna så skulle jag aldrig ha kommit så här långt som jag nu har kommit.

Förut blev jag otroligt besviken över att jag inte fick plugga teater i jakan (deras teaterlinje las ner för att det var för få sökande), och nu går jag sista året på frysen och har lärt mig otorligt mycket inom skådespeleri. Nu ser jag det som en omöjlighet att komma in på högskola, men vem vet var framtiden leder än? Även om jag inte hamnar på höskola så kanske jag hamnar någon annanstans? Vem vet? ;)


Crazy in love ♥


"Skapardag"

Halloj, halloj!
Är sjukt trött, sitter på kulturhuset här i kungsängen och väntar på att min körlektion ska börja, typ 25 min kvar.... Känns lite jobbigt.
 
Skoldagen var väl inte så märkvärdig, hade lika gärna kunnat varit hemma och jobbat med gymnasiearbetet. Vi hade en "skapardag" och målade hela dagen. Vi blev indelade i grupper och sedan fick vi en artist som vi skulle måla på en stor tavla som sedan kommer hängas upp i skolan. Min grupp fick en av killarna i daft punk som vi skulle måla av. Målningen blev faktiskt riktigt bra, känner att jag kommer dra till frysen och måla tavlor sen när jag flyttar hemifrån. Haha, slipper man ju köpa! Det enda jag behöver köpa är färg, penslar och en skiva, sen är det bara att börja måla! Det bästa med det är ju att man då får tavlan som man själv vill! :)
 
Orkar inte lägga upp bild på tavlan, så om ni vill se den är det bara att gå in och kolla på min instagram, eliisabethjohansson :)

Sotningar och lösögonfransar

Lägger upp en gammal bild, var så ful idag så ville knappt se mig i spegeln. Håret var fettigt och kaos, sminkningen var dålig, det enda som kanske var någorlunda snyggt var sotningen. För första gången lyckades jag få till en svart sotning, utan skimmer, som blev jämn! :D Lyckan som uppstår, obeskrivlig! Lyckas nästan alltid få den fläckig annars, även om kanske ingen annan tänker på det så gör jag det. På söndagar brukar jag ju få chans att testa lite olika sminkningar och sotningar eftersom min roll jag spelar på teatern i kungsängen är en sån karaktär som sminkar sig väldigt mycket och är mån om sitt utseende. Så det är ju kul att få testa på lite nytt :) Brukar annars vara så feg och hålla mig till det jag vet att jag kan, vilket är lite tråkigt. Fast ibland kan jag få impulser att jag ska pröva något nytt, som för någon vecka sedan fick jag för mig att jag skulle testa lösögonfransar. Det slutade i en katastrof. Ögonfransarna passade för det första inte så jag fick klippa till dem, sen var de ju dessutom omöjliga att få på! Eller de kom på, fast på fel plats. Så, aldrig mer lösögonfransar, det har jag lärt mig! Får istället beundra dem som bemästrar färdigheten....
 

Filmmys till favvofilmen

Ska precis ha lite filmmys med Bella och Filip, blir att kolla på första pirates of the caribbean filmen. Var ett tag sen jag såg den, och eftersom det är första gången både Bella och Filip ser pirates of the caribbean så kan det ju vara bra att börja med första filmen för att få ett sammanhang. De tre första filmerna hänger ju ihop :)

Har nog kommit fram till att pirates of the caribbean är en av mina favoritfilmer. För samtidigt som de har spänning och mystik så har de en hel del action och en gnutta romantik.
Och vem kan motstå tycka om filmerna när Orlando Bloom är med? Han är ju bara dö-snygg!
Tycker däremot bäst om död mans kista, alltså andra filmen. Tråkigast tycker jag nog om tredje, fast det kan bero på att det är den filmen jag har sett flest gånger. Haha, vet inte hur många gånger jag såg den när jag var yngre. Då var jag helt besatt av alla pirates of the caribbean filmer (förutom fjärde filmen eftersom den  inte hade kommit ut än), och av någon konstig anledning blev det att kolla mest på tredje filmen. Kanske därför jag har tröttnat på den lite? :p
Dessutom har jag hört rykten att det ska komma en femte film, och i den ska dessutom orlando bloom vara med! Åh, läääängtar!! Hoppas bara att det är ett rykte som är sant, hehe, ska kanske göra lite mer research innan jag skriver om det på bloggen, så att jag inte lurar er :p

Om jag har blivit dumförklarad?

När jag var och väntade på bussen i Kungsängen så kom det fram en man i 25-års åldern som frågade hur mycket klockan var, jag tog upp mobilen och svarade vänligt vad klockan var.
I nästa fråga undrade han om jag någon gång hade blivit dumförklarad. Jag blev väldigt ställd av frågan, man är så ovan att folk vid bussen pratar med en och sen när någon ställer en sån ovanlig fråga så blir man lite chockad. Jag hade ingen aning om vad jag skulle svara, för jag vet faktiskt inte. Jag vet inte om jag någon gång har blivit dumförklarad. Jag tror inte det iaf, inte vad jag vet eller minns, eller så har jag blivit dumförklarad utan att jag ens har fattat, och bara det kan man väl dumförklara mig för?
 
Iaf hann jag inte svara på frågan innan han satte sig brevid mig och började berätta om halva sitt liv. Han var inte otrevlig på något sätt utan verkade rätt så snäll. Vi hade ett ganska trevligt samtal innan bussen kom.
Eller det var trevligt innan han började prata om det han störde sig på. Då tyckte jag att det började bli lite, obehagligt. Han berättade att han hade ADHD och tydligen var det folk som ofta dumförklarade honom, vilket jag tyckte var helt bissart! Hur kan man ens gör så? Sen när han började förklara ännu mer så förstod jag bättre. Han berättade att han ofta blev arg på folk som bråkade så han kunde då börja slå dem, för slåss kunde han, det sa han klart och tydligt. Snacka om att jag blev chockad när han sa det! Tyckte stämmningen var ganska otäck när han sa det. Jag blev då väldigt försiktig med vad jag sa, ville verkligen inte göra honom arg. Kändes som att gå på ett minfält. Har hört att vissa med ADHD kan ha aggressionsproblem, men har däremot aldrig träffat någon som haft ADHD som har haft svårt med att kontrollera sin ilska. Då förstod jag varför vissa kanske hade dumförklarat honom.
 
Även om jag absolut tycker det är fel med våld, så tycker jag däremot inte att man får dumförklara någon med ADHD lr med aggressionsproblem. Tycker samhället och vissa människor är hemska, bara för att man har en diagnos så kan man inte bara gå och dumförklara dem?
Även om det var otäckt då han berättade att han kunde slåss, så kändes det på något sätt fint att han berättade det till mig. Han verkligen öppnade upp sig till mig, berättade om halva sitt liv, och det berättade han till en främling han just träffat. Det är något jag kallar mod! Något som de flesta svenskar saknar... inklusive jag!
 

Talking Body


Ta det försiktigt!

Shit vad lång tid det tog på körskolan igår med riskettan, tog ju typ tre timmar! Som tur hade de i kungsängen ett annorlunda upplägg än de i jakan där jag gick introduktionen. I kungsängen hade de mer att det var eleverna som skulle diskutera medan i jakan hade de som en föreläsning. Så eftersom det var så mycket gruppdiskussioner så blev det ju inte att man somna ;p
 
Nu ska jag iaf dra till skolan, får se om jag ramlar på vägen till bussen, hörde av mamma att det var snorhalt när hon skulle åka till jobbet.
Så jag säger inte bara till mig själv utan till alla, gå och kör försiktigt!

Gårdagen och dagen

Var på teatern i kungsängen igår, hade sjukt kul, dock var vi inte särskilt produktiva...
Blir lätt så när inte alla är där och man dessutom har så mycket att ta igen efter jul uppehållet. Jag måste verkligen se till att skärpa mig till nästa gång. Då ska jag minsann vara taggad, motiverad och engagerad! Lika bra att börja peppa sig själv redan nu ;)
 
Nu sitter jag och arbetar med ett konstprojekt i skolan. Uppgiften handlar om att vi ska protestera mot något genom konsten. Tanken från mig var att jag skulle fota, men eftersom jag inte riktigt kommer hinna eller orkar så blir det att photoshopa ihop något. Funderar på att göra en liknande bild som jag gjorde förut, ni kanske minns bilden där jag hade photoshopat fram en blåtira och med silvertejp för munnen? Tror det blir att göra något liknande, men istället för att photoshopa en blåtira så kanske jag bara gör mascara som har runnit, en blåtira tar så otroligt lång tid att göra. Så mycket man ska tänka på för att den ska se naturlig ut. Aja, får se hur jag gör, jag har ju en till lektion efter den här att jobba med också...
 
Förresten! Jag ska ju till körskolan idag också! Ska gå riskettan i kungsängen, önska mig lycka till och att jag inte somnar (kan tänka mig att det är ganska tråkigt...) :p
 
 

Roll byte

Blev att byta roll idag på teatern på frysen, jag och Ronja bytte roll med varandra. För mig gjorde det inte så mycket, enda skillnaden för mig blev att det blir en mycket större utmaning och att jag får en större roll. Vilket innefattar mer plugg av manus :p Men det grejar jag nog! Att jag inte ska lära mig manuset är nog det minsta jag ska oroa mig för, det jag borde oroa mig för är karaktärsarbetet.
Denna roll som jag nu fick är snarlik karaktären jag just nu spelar i Kungsängen i pjäsen "fritid". Så det oroar mig lite att jag kommer utgå ifrån karaktären jag spelar i "fritid"i denna pjäs på frysen.
Så på något sätt, som jag inte riktigt har kommit på hur, så måste jag "börja om på noll" med denna nya karaktär. Sen så är den karaktären en utmaning för mig gällande scenisk gestaltning också, men det tyckte jag också om rollen i "fritid" i och för sig, och den har jag ju lyckats gestalta hyfsat bra enligt mig själv. Jag har fått beröm för min gestaltning i "fritid", så det kan ju hända att jag gör det svårare än vad det egentligen är? Rollen jag spelar i "fritid" och rollen jag nu kommer spela på frysen är båda två roller som tar plats och är lite översittare. Eftersom jag personligen inte är någon översittare så är det svårt att utgå ifrån egna erfarenheter, och enligt mig tycker jag att det är svårt att gestalta utan att det blir överdrivet. Jag är ju en go och kramig person, inte en mallig översittare.
 

Andra skoldagen

Började skolan igår efter ett härligt och långt lov. Men det här lovet kändes faktiskt mycket längre än det var, kändes som om man var ledig i en månad. Fast det är väl egentligen så det borde kännas? Det borde ju vara ett tecken på att man har njutit och tagit vara på varje minut ;) Men det kan jag faktiskt säga att jag har gjort! Jag har verkligen njutit av jullovet och tagit varje dag som den kommit, med undantag för jul och nyår där det krävs lite planering. Men annars har jag verkligen njutit av lovet, kanske för att jag vet att det här var det allra sista jullovet :( Ganska sorgligt faktiskt...
 
Men nu är jag tillbaka i skolan, känns faktiskt skönt! Fast samtidigt får jag nästan ångest över det. Känns som om det är tusen saker jag ska hinna med i och med att skolan börjar. Egentligen om jag delar upp sakerna och tar en sak i taget så är det inte så mycket, men det är just att jag måste plugga. Och det är inte det där vanliga plugget, utan det här plugget måste jag faktiskt komma ihåg! Det är plugg av tre olika manus, plus körkortsteorin!
 
 

Tips! Gotham

Från tv4.se: I nya kriminalserien Gotham får vi möta polisen Jim Gordon långt innan Batman blev staden Gothams beskyddare.
Serien Gotham utspelar sig i den korrupta staden Gotham City innan Bruce Wayne förvandlades till den förklädde brottsbekämparen Batman.
James Gordon (Ben McKenzie) har precis blivit befordrad till kriminalinspektör och är redo att bevisa vad han går för. Han blir partner med Harvey Bullock (Donal Louge) och tillsammans får de ta sig an stadens viktigaste fall någonsin, mordet på miljardärerna Thomas och Martha Wayne. På brottsplatsen möter Gordon deras unga son, Bruce (David Mazouz) och han lovar honom att han ska ta fast mördaren.
De lyckas lösa fallet men saker och ting är inte så enkla som det ser ut att vara. Gordon bestämmer sig för att få rättsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen, som gansterbossen Fish Mooney (Jada Pinkett Smith). 

Flyg med bilen upp i taket!

Är precis hemkommen efter att ha besökt körskolan i kungsängen, känns så kul att allt det här börjar ta fart! Alltså med att ta körkort, haha... Kändes så långt borta bara för några månader sen, men nu känns det ju riktigt nära! Ska gå på riskettan på måndag, vet inte riktigt vad det är för något, men kan tänka mig att det är någon föreläsning om droger, trötthet och sånt. Hoppas bara den inte är lika lång som introduktionen, då finns det tyvärr risk för att jag lär somna...
 
Men usch vilket väder det är ute idag! Snön är ju tillbaka :( Jag som bad den att dra iväg när nyår var över, det kunde den tydligen inte... Och jag som ska ut en till gång idag för att hämta Bella och FIlip, buhu D: Det är så kallt!! Hade mycket hellre stannat inne hela dagen och glott på filmer.
 
På tal om filmer! Jag beställde mary poppins för ett par dagar sen och den kom i måndags! :D :D :D
Asså åh vilken nostalgi! Har redan kollat på den tre gånger, haha vilken nörd jag är xD Asså den är så bra, älskar den! Vet att den inte riktigt har en röd tråd, men det är på något sätt det jag gillar med den. Plus att sen älskar jag att beundra den tidens animering, för mary poppins är ju typ från 60-talet någon gång, och den animeringen i filmen är ju riktigt bra. Eller vad säger jag? Animering? Det fanns väl inte? Så man kan ju verkligen säga att det var bra gjort när de lyckades klippa in tecknade figurer och få folk att sväva upp i taken! När de inte ens hade animering och datorer!!
Så säg vad ni vill om filmens handling, men ni måste hålla med om att den är bra gjord!
 
 

Får väl trösta sig med en chailatte...

Tanken igår var att jag skulle dra till Sumpan med Therese och att jag sen skulle möta upp Sara och vi tillsammans skulle dra till gärdet för att vara med i Molly Sandéns videoinpselning till hennes nya låt. Haha, dagen slutade ju inte riktigt som planerat :p
 
Istället blev det så att jag och Therese träffades och drog till sumpan, där vi käkade lunch på donken. Vet inte riktigt om man ska säga att det var en bra lr onyttig start på dagen? För trots att den var onyttig så var vi ju tillsammans, och kan man då räkna den som något nyttigt? ;p
 
Efter lunchen drog jag och Therese vidare till Solna där vi kollade runt i lite affärer och fikade. Köpte en billig bh från new yorker och ett par örhängen från ur&penn för bara 20 kronor! Fatta vad billigt, det diggar min plånbok ;) Haha, fattiglapp som man e ;p
 
Iaf, Sara fick förhinder så hon kunde inte hänga med på videoinspelningen, därför följde Therese med istället. Problemet som uppstod sen, var att min jäkla gps visade fel väg vi skulle gå... Jag brukar hitta hyfsat bra i stan, men när det snöar och är mörkt och gps:en visar fel, då är det inte lätt. Så när vi redan hade gått en bra bit och upptäckte att vi hade gått fel så gav vi upp, lr snarare jag gav upp. Therese hade nog kunnat gått lite till, men just då kände jag som att det var så hopplöst eftersom vi inte hittade och dessutom var försenade.
 
Så, dagen slutade med att jag och Therese tog en chailatte på espresso house i gallerian. Inte så dumt trots allt, även om vi missade videoinspelningen.
 
 

Lite skillnad iaf

Före:
 
 
Efter:
 
Blev lite skillnad, eller okej, ganska mycket. Tycker själv att det blev ganska snyggt! Det var inte alls så jag från början hade tänkt mig. Hade tänkt mig att bakgrunden skulle vara i någon mer viktoriansk stil och att namnet i headern skulle vara i skrivstil, det var ju inte riktigt så det slutade! Jag testade faktiskt hur det skulle sett ut med en viktoriansk bakgrund och att texten då var åt mer skrivstils-hållet, det blev väl snyggt men jag tyckte det kändes alldeles för rörigt! Tycker det känns stilrenare ut nu med en marmor inspirerad bakgrund och en klar och tydlig text som header. Less is more brukar man ju säga ! ;)
 

mera skinn

Kunde inte låta bli att köpa en till jacka i skinnimitation, fast den här hade ju lite fluff också ;)
Älskar den här, kostade ju bara 200 spänn! Plus att den är varmare än skinnjackan och är lagom nu när det är 0-gradigt :)
 
Jag jobbar ju imorron, känns jobbigt att veta att jag måste gå upp tidigt... Jag får trösta mig med att jag är ledig sen tills jag börjar skolan på torsdag :) (om de inte ringer och behöver folk).
Just det, ska ju träffa Yvonne också imorron, blir att träffa henne i kungsängen efter jobbet. Vi ska gå igenom lite bilder som Therese tog för någon månad sen på teatern vi repar, hon har ju inte sett bilderna än så det ska bli intressant att se vad hon tycker :)

Nytt år = ny design

Hejsan hoppsan!
Ska försöka att fixa en ny design, får se hur den nya blir, har inte riktigt börja göra den men har en bild i huvudet om hur det ska se ut. Antingen så kommer den bli riktigt, riktigt snygg, lr så kommer den bli kaos. Det finns risk för att den kommer se lite kaotiskt ut med tanke på att det är väldigt mycket mönster och sånt, men, men, det kan ju vara kul att testa lite nytt ;)

Nyårsafton

Blev en helt okej nyårsafton med en snorig, liten Sara igår.
 
Kom hem till henne vid 17-tiden och hon hade dukat fram till en sån mysig och fin middag, man skulle ju kunnat trott att hon skulle gått ner på knä och friat! Blev faktiskt lite överrumplad när jag steg innanför dörren, SÅ fint var det!!
Förutom den fina dukningen så var ju inte maten eller sällskapet så dumt heller ;) Var riktigt trevligt med en äkta mysstämning, en bra avslutningsmiddag på 2014, 5 av 5 hjärtan ♥ !
 
Efter middagen drog vi ut på lite äventyr, blev att tända lite tomtebloss bland annat. Hur nostalgiskt är inte det egentligen? Var sjukt länge sen jag tände ett par tomtebloss, förhöjde stämningen kan man säga att det gjorde ;)
 
Vi var också en sväng till älvsjö och odenplan, blev att kolla på fyrverkerier i vasaparken. Riktigt bra drag där! Tips ifall man vill se många raketer! Blev att skåla och dricka champange, en bra början på 2015 :)
Förresten, på tal om champange, tycker inte ni att det stavas sjukt konstigt? Tänkte på det nyss, plus att det är ett ganska konstigt ord egentligen. Testa och säg det många gånger fort. Champange, champange, champange, champange, champange, till och med svårt att skriva det fort! xD
 
 
Vad gjorde ni på nyår då? Kom ni på något nyårslöfte?
 
Jag kollade på nyhetsmorgon här om dan och där sa de att för att man lättare ska kunna hålla ett nyårslöfte så ska det inte vara negativt, det ska alltså inte vara något man ska sluta med tex. Istället ska man försöka vända det till något positivt och istället för för att sluta så ska man börja.
Jag funderade på om mitt nyårslöfte skulle bli att dra ner på godiset (hehe, well, det kommer ju gå bra (not)), men med tanke på att det är något negativt så ska man kanske vända på det och istället börja med att äta nyttiga saker. Detta för att då ersätta godiset. Tror knappast jag kommer lyckas hålla det hela året, men förhoppningsvis kanske jag lyckas minska liiite på godiset. Men, men, vi får se hur det går :p