Guess who's back on Tinder?

JAG!

Idag tog jag mig till google play och laddade ner den kända dejtingappen Tinder efter att ha varit inaktiv ungefär ett halvår. Hahah, var dessutom sjukt kul att logga in då alla mina tidigare matchingar fanns kvar då jag hade kopplat kontot med fb! xD Och kan ni gissa hur många matchingar jag upptäckte att jag hade? 177! 177 stycken! Det är ju sjukt många, måste varit att jag fick en massa matchingar på tidigare personer jag hade swipat höger när jag var inaktiv. För innan jag tog bort appen och böt mobil, så hade jag runt 130 tror jag? Så det första jag tog och gjorde var att rensa... Hade matchats med typ 30 åriga killar med skägg som jultomten, hahahaha xD Kan det på riktigt ha varit jag som hade swipat höger på dem? De måste ha sett mkt bättre ut utan skägg eftersom vi hade matchats, och särskilt om de är runt 30!! Jag swipar typ aldrig höger på killar över 27 så länge de inte heter Måns Zelmerlöw xD
 
 

Lite för mkt swag i Rosersberg

Hängde idag i Rosersberg med några av de bästa vännerna. Sjukt kul! Vi gick upp på ett tak på en skola och jag fick uppleva badass känslan jag kände när jag gick i 6an och gjorde samma sak, lite nostalgi känsla över det hela xD
Sen blev det basket och en hel del annat, men fan vad grym jag var på basket! Jag var sjukt duktig måste jag erkänna, idrottslektionerna gjorde kanske någon nytta trots allt? Jag blev själv förvånad över mina skills! Kanske det jag ska säga är min dolda talang när någon frågar? ;)

What do you mean?


Introduktion på sthlms universitet

Har precis hämtat ut mitt passerkort och väntae just nu på att introduktionen av min utbildning ska börja. Typ 20 min kvar och jag stressar sönder mig! Är så jävla nervös!! Fast vad har jag att vara nervös för? Ingenting egentligen, säkert bara mina hormoner som vill jävlas lite extra med mig....
Aja, jag måstr ju få säga att det är bra många fler tjejer här än vad jag trodde!! Typ lika många tjejer som killar :p fast å andra sidan kan de gå animation lr IT och ekonomi, för de ska ha introduktion samtidigt som oss som ska börja på konstruktion. Vet inte om det är positivt lr inte, desto fler tjejer resulterar oftast till mer drama. Däremot vill jag ju inte vara ensam tjej med typ 30-40 killar, men åh andra sidan skulle det nog inte vara så dumt vid närmare eftertanke, om killarna ser bra ut dvs... ;)

Fifty Shades of Frozen


Tips! Personlighetstest

Är du en protagonist som jag? En försvarare? Eller kanske en äventyrare?
För att få reda på vilken personlighetstyp du är så tycker jag att ni alla borde ta och göra detta test! Det är gratis och stämmer till nästan 100%, både jag och min mamma gjorde testet och det stämde precis ;)
 
Klicka här för att komma till testet!
 
 

Choklad och blödande kärlek...

Denna vackra tisdag inviger jag med choklad och en massa onyttgheter då jag vaknade upp och insåg att jag hade fått mens.
Fast tusan, jag är faktiskt glad över det! För första gången i mitt 18 åriga liv är jag glad över att jag har fått mens, för den här gången var den inte försenad. Den kom exakt 30 dagar efter min senaste mens, och det har ALDRIG hänt! Den brukar alltid vara försenad med typ 4-5 dagar, ibland en vecka till och med. Men inte denna gång, lyckan som uppstår, helt obeskrivlig!
 
De senaste dagarna har jag dessutom lidit av pms och en hel del humörsvängningar. Det har varit riktigt jobbigt att ena sekunden kunna bryta ut i gråt och andra sekunden skratta som om jag höll på att kissa på mig. Så förhoppningsvis lugnar sig humörsvängningarna när blodet börjar avta och ge med sig för den här månaden.
 
Nu ska jag ta och fortsätta lyssna på Leona Lewis låt "Bleeding Love" som är nog den mest klassiska mens låten och fortsätta med att äta choklad. Hoppas ni får en lika härlig dag!

Många nycklar

Var tillbaka idag på jobbet, ska jobba kväll både idag och imorgon.
Men nu är dagens arbetspass iaf avklarat! :) Gick rätt så bra, även om det är lite streessigt (fast det är det alltid att jobba kväll).
 
Tyvärr fick jag däremot veta lite dåliga nyheter från min regissör Yvonne när jag jobbade... Hon skickade ett sms om att en person har hoppat av, en person som skulle spelat en av huvudrollerna, och förutom det givetvis spelat min främsta motspelare. Men, men, inte mkt att göra åt. Det går nog att lösa på ett lr annat sätt, på något konstigt vis läser det sig alltid!
 

Kan assexuella bli kära?

För er som inte riktigt har så stor koll på vad att vara assexuell innebär så kan jag förklara att det är de som i princip inte känner någon fysisk attraktion alls, varken till kvinnor eller män.
 
Då till min fråga, kan assexuella bli kära?
 
Jag skulle kunna tänka mig att assexuella kan bli kära utan att känna en fysisk attraktion till personen, men är det inte typ som att tycka om en kompis riktigt, riktigt mycket? För om jag räknar bort den fysiska attraktionen jag känner för de jag faller för, så skulle jag nog kunna säga att jag är kär i mina närmaste kompisar.
Och jag skulle nog inte riktigt säga att jag är kär i typ Therese eller Liv? Mycket just pga att jag inte känner någon fysisk attraktion för dem.
 
Man kan ju känna en attraktion till en person utan att vara kär, jag menar, hur många har inte dreglat över Justin Biebers reklam för Calvin Klein? Eller hur många har inte haft ett one night stand?
Men kan man vara kär utan att känna en fysisk attraktion? Och om svaret på den frågan är ja, att man kan bli kär utan att känna en attraktion, om någon då frågar mig om jag är kär, ska jag då rabbla upp alla mina närmaste kompisar? Både tjejer och killar? För då borde det ju räknas som att jag är kär, eftersom kärlek inte borde se annorlunda oavsett vilken sexuell läggning man har. Och om jag då skulle säga att jag var "kär" i en tjejkompis, skulle jag börja kalla mig själv för bisexuell?
 
Egentligen börjar det låta som att jag har besvarat min egen fråga, att svaret på den frågan är nej.
Men samtidigt tycker jag att svaret känns för enkelt, och kan det verkligen vara så att de inte kan bli kära? I så fall tycker jag riktigt synd om dem, eller så avunds jag av dem. Det beror lite på, kärlek kan ju göra både göra gott och ont.
Fast om vi utgår ifrån att kärlek gör de flesta gott, så kan det ens vara möjligt att assexuella går miste om den känslan? Går miste om det bandet man kan känna tillsammans med en annan person?...

Fredags utgången

 

Frustrationen...

Frustrationen som uppstår när man skickar ett facebook meddelande till en vän, det skickas och en timme senare blir meddelandet levererat då personen loggar in. Personen är inloggad i ungefär en halvtimme, hen har fått meddelandet men har än inte öpnnat det. Hen loggar sedan ut.
Några dagar senare öppnar personen meddelandet och läser det, men svarar inte.
Man väntar ytterliggare några dagar i hopp om att personen svarar, men icke så nicke. Man vidarbefodrar det gamla meddelandet och skickar om det. Fortfarande i hopp om att personen svarar på det ytterst viktiga meddelandet.
Samma procedur upprepas, hen loggar in och är inloggad i en kvart men öppnar det inte. Hen läser det sen några dagar senare men svarar inte.
 
Om du är en av dem personerna som beter sig på det sättet, ni ska inte ha facebook. Det borde stå i facebooks avtal om att bli medlem att man måste svara på alla messenger meddelanden inom max 48 timmar.
 

DET HAR KOMMIT !!!

Nu har äntligen mitt körkort kommit!!
Och jag kommer redan börja dra nytta av det imorron då jag ska ut med Sara och Sandra-Louise efter jobbet, känns så mkt häftigare att kunna lämna fram ett körkort när de frågar efter leg ;)

Hur tänker vissa människor??

Var på förmiddagen med mamma till Willys, och vad fick vi då se på parkeringen när vi hade parkerat bilen? I bilen som stod brevid oss var det en liten hund som tittade upp från baksätet och började skälla när den fick syn på oss. Bilen stod mitt i solen och fönstrena var inte tillräckligt nere för att det skulle komma in tillräckligt med luft.
Både jag och mamma beslutade då att om bilen fortfarande stod kvar efter vi hade handlat några grejer på Willys, så ringer vi polisen.
 
Och det gjorde den, men när vi passerade bilen hoppade inte hunden upp i baksätet och började skälla som innan. Istället låg den på golvet i baksätet och flämtade.
 
Det är egentligen det jag vill komma fram till med detta inlägg, ha inte varken hundar eller barn i bilar som står mitt i solen. Och jag förstår inte hur folk kan ha missat den informationen? Att det är super viktigt att tänka på det då djuren och barnen faktiskt kan dö! Det har stått på löpsedlar och har spridits överallt på facebook. HUR I HELVETE KAN MAN HA MISSAT DEN INFORMATIONEN? OCH HUR KAN MAN SOM ÄGARE VARA SÅ OANSVARSFULL?!?
 
I detta fall med hunden på Willys parkeringen så gick allt bra, ägarna kom och öppnade upp både fönster och bakluka för att få in luft.
 
Men jag började ju tänka på vad man skulle gjort ifall det hade dröjt ytterligare 15 minuter innan ägarna kom? Gått in på willys och bett de ropa ut i högtalarna? Ringt polisen? Slagit sönder rutan? Och om man hade slagit sönder rutan för att rädda hunden, hade man i alla fall riskerat att kanske bli åtalad för inbrott?
Super svår situation, och en situation som andra personer inte behöver sätta sig i om djurägare var lite mer ansvarsfulla och tänkte efter...
 
(Bilden är inte tagen av mig)

I'm in it with you


Kvällspass

Har både idag och igår jobbat kvällspass, alltså från klockan 16 till 21. Trodde det skulle vara mycket värre än vad det faktiskt var!
Det är rätt så skönt att börja jobba vid 16, mycket för att man kan ta vara på den ovärderliga sovmorgonen ;) Sen är det skönt när solen börjar gå ner och det blir lite svalare, är nästan olidligt att jobba mitt på dagen då solen är som starkast.
Så kväll blir det nog att jobba fler gånger, nackdelen är bara att man är så otroligt trött när man slutar jobbet så man orkar knappt träffa kompisar efteråt. Vilket man orkar bättre när man jobbar från halv 8 till 16, vilket är rätt så märkligt då man har gått miste om sovmorgonen och uppe på det även jobbar fler timmar :p

Hold fast to dreams...

 

Avslöjat

Ni har kanske redan sett det, men för er som har missat det så har jag redan avslöjat vad min tanke är att göra i höst.
Jag ska nämligen studera spelprogrammering på Stockholms Universitet!! :D
 
Något helt annorlunda och som jag aldrig tidigare har sysslat med. Enda programmeringen jag har hållit på med tidigare är här till bloggen, och jag kan tänka mig att html-kodningen skiljer sig en del från kodningen till ett spel. Men det är ju alltid kul att testa något nytt! Jag tycker ju om att hålla på med koderna här till bloggen, och jag kan tänka mig att kodningen till spel och appar är uppbyggda på liknande sätt.
 
Så det ska bli riktigt spännande, det skiljer sig ju enormt från teatern som jag tidigare har studerat på gymnasiet. Och på det sättet känns det samtidigt läskigt, att börja med något som jag inte alls känner mig trygg med. Jag har egentligen ingen aning om hur programmering går till (även om jag kan gissa mig fram till det), vilket jag måste ändå säga att jag har med teatern. Och i teatern finns det inga riktiga rätt eller fel, men det finns det ju verkligen vad gällande kodning. En liten bokstav, siffra eller tecken fel och allt kan bli förstört.
Däremot finns det ju en likhet mellan teatern och programmeringen, och det är ju fortfarande kreativiteten och att få skapa något.
Och jag antar att det är mycket det som jag dras till, att få skapa något och få uttrycka min konstnärliga sida :)

Går det att vispa bara lite grädde?

Nu var det ett tag sen ni fick ta del av mina konstiga funderingar, och denna fundering fick jag idag under jobbet när jag kom hem till en kund. Hen frågade om jag kunde ta två matskedar vispgrädde och vispa, matskedar. Inte två deciliter, två matskedar. Innan jag ens gav mig ett försök att göra det så föreslog jag att ta lite mer för att underlätta för mig själv.
Men så slog tanken mig, är det ens möjligt att vispa så otroligt lite grädde?
Det logiska säger ja, för varför skulle det inte gå? Men samtidigt säger min intution nej, för varför skulle det gå?
Men om svaret nu skulle vara ja, att det skulle vara fullt möjligt, så skulle man nog få kämpa ett bra tag... 
 
Jag vispade ungefär hälften av det jag brukar vispa när jag gör tårtor, och jag märkte ändå en stor skillnad. Tyckte det var otroligt mycket segare att vispa så lite grädde, vilket jag hör själv låter både konstigt och ologiskt. För det logiska är ju att desto mindre grädde, desto fortare går det att vispa? Det är nog sant, kan ju vara andra faktorer som tex elvispen som spelade roll i det fallet.
 
Men jag är ändå nyfiken på vart gränsen går för hur lite grädde som faktiskt är möjligt att vispa, för om man har en elvisp och grädden endast ligger i botten av bunken, då blir det ju bara så att elvispen skrapar lite på ytskiktet, och då borde ju inte grädden bli riktigt vispad? Eller?
 
 

Uppsala med snyggingen

Precis efter jag hade tagit körkortet igår så drog jag till Uppsala för att träffa Liv, kanske var tur så att jag fick krama om någon och dela min glädje med (även om jag redan hade ringt mamma och nästan gråtit i luren).
 
Men det var sjukt mysigt! Riktigt fint i uppsala om jag ska döma det efter det lilla jag fick se, har nog inte varit där sen, jag vet inte ens när? :p Det roligaste var väll egentligen att få se något annat än Sthlm. Även om vi bara tog en fika på espresso house och åt på donken, vilket vi lika gärna hade kunnat gjort i sthlm, så var det på något sätt en annan stämning. Allt kändes lugnare än i sthlm, vilket var märkligt med tanke på att de skulle ha en cruising senare samma dag?
 
Så Uppsala får ändå en tummen upp av mig! Även om det kan ha berott på att jag var med Liv och var glad för att träffa henne, än att se Uppsala xD

KÖRKORT!!!

Jag tog ju för i helvete körkort igår!!! :D
Kan knappt fatta det, är fortfarande helt mållös, och det var jag ju inte mindre igår när provläraren berättade att jag klarade uppkörningen. KAN NI FÖRSTÅ VILKEN OTROLIG LYCKA?
Så hela dagen igår gick åt till att vara i något euforiskt lyckorus.
Det känns så otroligt konstigt att ens tänka tanken att jag får köra bil, helt själv, och det faktiskt är lagligt.
Jag som har kämpat som attans att ta det här körkortet, och så helt plötsligt gör jag det? Även om jag gav mig 17 på att jag skulle ta det när jag satte mig i trafikverkets bil, så hamnade jag trots allt i något typ av chocktillstånd när jag fick beskedet att jag blev godkänd. Jag ville skrika, gråta, skratta och krama om hela världen. Helt magisk och obeskrivlig känsla, man måste själv uppleva den för att förstå.

Marilyn Monroe


Utan mascara

Idag gick jag ut helt utan mascara!
Kände mig fett stolt, jag försöker vänja mig vid att inte ha mascara. Jag inbillar mig själv att om man inte har mascara så växer ögonfransarna fortare och blir starkare. Men som jag skrev, det är något jag säkert bara inbillar mig :p
Men det är ff rätt så ovant, känns konstigt, varje gång jag går förbi ett fönster eller annat spegelliknande så tycker jag att mina ögon ser så små ut xD
FAST DET BÄSTA AV ALLT ÄR ATT MAN KAN KLIA SIG I ÖGONEN OCH BEHÖVER INTE BRY SIG OM MAN SABBAR SMINKET!!! :D :D :D

Pizza och spegelblankt vatten

Blev upphämtad efter jobbet av en kompis, riktigt skönt att slippa ta tåget hem! Dock var det lite köer pga rusningstrafiken, men det var ingenting jämfört med hur många gånger jag har fått väntat på ett försenat tåg. Fördelen med att ha kompisar som har kortkort ;)
 
Så det var riktigt skönt att vi kunde åka till ställen som annars är svåra att ta sig till. Vi åkte bland annat till en liten campingplats en bit utanför bro som heter björknäs. Omöjligt att ta sig dit med buss om man inte ska vara där så länge, tror att den går vart tredje timme. Och gå är ju ännu jobbigare! Tror det är ca 6 km bara dit, och sen ska man gå samma väg tillbaka. Egentligen går det att gå, det är bara det att det tar sådan otroligt lång tid. Så om man inte har körkort lr bil så tror jag att det är enklast att cykla.
 
Sen åkte vi till Bålsta och cirkulerade där innan vi köpte en pizza och drog till Lejondal. Lejondal liknar björknäs rätt så mkt, skillnaden är bara att Lejondal inte har någon campingplats och är lättare att ta sig till om man inte har bil lr körkort. Vid lejondal var det dessutom mer folk än vid björknäs, tror det mycket har med lättillgängligheten att göra.
Däremot blev jag lite förvånad över att det var så mkt folk när kl var runt 8 på kvällen när vi kom dit. Oftast brukar det vara dött i bro efter kl 8 på vardagar xD
 
Men, men, det var sjukt fint vid lejondal, kolla bara på fotona ovan! Helt otroligt vackert!!

I det så kallade provrummet

Drog till Solna centrum efter jobbet med Therese, blev mestadels fönstershopping för mig :p
Så skjortan jag har på bilden ovan, är jah tyvärr inte ägare av...Även om jag tyckte rätt så mkt om den, så tyckte jag inte om den tillräckligt mkt för att köpa den. Kanske blir att köpa den någon annan dag om jag hittar den på rea. Egentligen var den inte så dyr, men jag försöker att dra ner på köpandet av kläder. Jag har ju redan så mycket som jag klarar mig med, behöver inte mer kläder, möjligtvis fler galgar xD
 
Så är det när man försöker spara och vara ekonomisk. Fast jag tycker själv att jag är rätt så duktig! Jag lägger undan en stor del av min lön, bland annat till körkort. För jag vet att i framtiden så kommer jag tacka mig själv för att jag gjorde det! ;)

Söndag kl 6:30

Det är riktigt tomt och övergivet på ett pendeltåg en söndagsmorgon kl 6:30. Ifall ni inte redan hade gissat er fram till det.
 
Är på väg till jobbet, och det är rätt så skönt att det är så tomt. Då kan man sova lite utan att behöva bry sig om vad andra tycker, även om jag brukar göra det när tåget är fullproppat en vardagsmorgon också :p
Slutar redan vid 12 idag, men kommer säkert få jobba över en halvtimme som jag fick igår. Blir nog så i alla fall om det är samma schema som det var igår, vilket det brukar vara.
Nä men nu ska jag sova den sista delen av tågresan innan jag är framme i sumpan, sov gott! 

Chillish dagish

Riktigt skönt att vara ledig idag, dock har jag ju typ varit det varannan dag den här veckan, hahaha :p Så egentligen är det väll inte mer skönt än vad det har varit de andra dagarna.
 
Fast joo, det är det!

För att de andra dagarna då jag har varit ledig från jobbet så har jag iaf haft något att göra, till exempel träffa kompisar, besöka tandläkaren, uträtta andra ärenden..
Men idag är jag verkligen helt ledig! Jag har inget att göra, ska bara vara hemma och kolla på film och serier :)
Ibland kan man behöva ha en sån dag, jag känner själv att jag behöver det nu när jag har hållit ett så högt tempo för jag har velat hinna med så mycket som möjligt under sommaren, fler som känner igen sig?
Jag har velat ta vara på varje fin dag så därför har det blivit att jag lite har kört över vad kroppen har sagt, att jag borde ta det mer lungt. Men idag ska jag lyssna på kroppen! Jag ska ta en hemma dag och inte uträtta något ärende, ska bara chilla och ta det lungt!
 

Ingen annan rör mig som du


En dag på Gröna Lund

Var igår på grönan med familjen och Therese. Var riktigt trevligt med fint väder och härligt sällskap, dessutom vann mamma en stor marabou mjölkchoklad på ett av chokladhjulen! Så dagen hade ju knappast kunnat blivit bättre :)
Lenny Kravitz stod dessutom på stora scen och sjöng, även fast jag inte hade så stor koll på vem det var förrän en arbetskollega upplyste mig så verkade hans musik helt okej. Hahaha, dock hörde jag inte så mycket av hans framträdande då jag mestadels av tiden endast hörde en massa skrik och musiken från pop expressen som överröstade :p

Happy Pride!