Andra tjejstunden på 3 dagar

Precis kommit hem från att ha varit med Therese i Kista. Blev att köpa den där klänningen jag kollade på i fredags med Sandra-Louise, den kostade ju bara 75 kronor och när jag nu hade fått studiebidraget så tog jag tillfället och köpte den :)
Köpte även sminkborttagning, och fyllde på mitt access kort. Access kortet är ju så dyrt att fylla på så nästan hela studiebidraget gick ju åt till det, tur att jag får lön nästa månad. Skulle inte klarat mig annars eftersom jag inte får något studiebidrag då. 
Blev inte att köpa varken hatten eller magtröjan jag testade, tänkte att jag faktiskt skulle försöka spara pengar så att de räcker hela månaden ;)
 

Dagens första fundering...


Fotoredigering

Fick en fråga för ett tag sen ifall jag redigerar mina bilder, och ja det gör jag tyvärr.
Mina selfies redigerar jag däremot inte så mycket, där lägger jag oftast bara till ett filter eller ökar exponeringen. Andra bilder redigerar jag mycker mer, som blomman jag publicerade igår. Den var ju ganska så redigerad, men det är mest på grund av att eftersom jag alltid fotar med mobilen så vill jag att det ska se ut att vara av liknande kvalitet som en systemkamera ;p Haha! Så då brukar det oftast bli att ändra mättnaden, skärpan, exponeringen och annat, ibland även lägga till ett filter.
 
Ifall ni gillar mina bilder och själva skulle vilja uppnå samma effekt så tänkte jag tipsa er om iPhoto:s redigerare som finns färdig och nedladdad på de flesta mac-datorer.
För er som inte har en mac-dator så kan jag starkt rekommendera hemsidan befunky.com ! Finns dessutom så otroligt många filter på befunky som kan göra att man uppnår ett mer proffsigt resultat ;)

Do it like a girl!


Musik och smattrande regn

Ja, tyvärr men ni får stå ut att jag kommer skriva 100 inlägg till om min arbetsdag. Bara att gilla läget eller sluta läsa ;)
 
Nej, men det hände väl inget märkvärdigt på jobbet. Bara att det var lite stressigt på morgonen, men så är det ju. Särskilt på helgen då det är färre som jobbar. Blev mycket lugnare på efter lunch, nästan så att man knappt hade något att göra :p Stannade typ en timme hos varje person jag hade på eftermiddagen, haha, hade ju inget bättre för mig ;p
 
Sen blev jag upphämtad av mamma när jag slutade, skönt det! Slapp man gå till stationen i regnet, plus att man slapp tränga sig på tåget och sitta i en varm, skön bil ist ;) Sen är det ju alltid mysigt att få lyssna på bra musik på radion samtidigt som regnet smattrar på framrutan ;)

Ny tröja till jobbet

Nope, jag tycker inte riktigt om min jobbtröja. Visserligen är den skön att ha och så, men den känns så stor och pösig :/ Haha, ser ut som en röd tomat när jag går hem till kunderna xD

Tjejstund

Igår var jag i Kista med Sandra-Louise, trevligt var det. Blev att både fönstershoppa och ta en fika, behövde en riktig tjejstund med klassiskt girl-talk ;D Dessutom var det ju ett tag sen jag träffade henne, typ sen hon tog studenten, och det var ett tag sen ;p Alltid mysigt att träffa personer man inte har sett på ett tag! 
 
 

Kaotiskt igår, perfekt dag idag

Igår var allt riktigt struligt, allt blev bara kaos och pannkaka av alltihop :/ 
Det var stressigt på jobbet då oväntade arbetsuppgifter dök upp och tanken var från början att jag skulle träffa SL och gå på en filmkurs vid frysen efter jobbet. Så blev det ju inte eftersom en grej dök upp, inget som rörde jobbet men trots det också var ganska oväntad.
 
Idag har dagen som tur varit lite mer lugn än var den var igår. Den här dagen har faktiskt varit en av de bästa arbetsdagarna hittills, den har inte varit för lugn och inte för stressig. Igår och precis när jag började jobbet så var det riktigt stressigt medan vissa dagar har varit så lugna att man har kunnat gått omkring i sumpan och varit i sina egna tankar. Visserligen är det skönt med dagarna som är riktigt lugna, men de kan också bli för långa så att det blir en massa dötid. Tycker faktiskt om mitt jobb tillräckligt mycket så att jag vill ha lagom mycket arbetsuppgifter, hellre göra nytta än att bara sitta och rulla tummarna ;)
 

Tips! Wonder Zoo

I have found my soulmate. Kan knappt beskriva spelet bättre. Det är så otroligt roligt att spela, även op man många gånger blir frustrerad över att pengarna är slut. Tipsar verkligen er alla att testa! Tro mig, när ni börjat så kommer ni knappt vilja sluta. Ni kommer vilja gå in varje minut för att se om det har kommit några mer pengar, så är det för mig i alla fall, haha xD Jag är verkligen beroende av spelet, så ni får ursäkta mig ifall jag vill att även ni ska bli lika beroende ;p

Alienattack?

Varje morgon när jag börjar 7 tycker jag alltid att det är lika läskigt och obehagligt att ingen är ute, särskilt när jag befinner mig i sumpan. Det är som att aliens har invaderat jorden och jag har varit för upptagen med att instagramma så att jag har missat att alla dött. Typ så jag tänker varje morgon :p
Märkligt nog är det inte lika obehagligt i bro, fast bro är ju ganska dött hela tiden, haha xD
 
 

Awkward stämning

Asså mina miner jag gör i hissen ibland, haha! Fast den minen och och pose:n jag gör på bilden är ingenting mot det jag egentligen brukar göra.
Däremot blev det lite halvt awkward när jag gjorde mina miner i spegeln, hissen stannade och in klev en 5-årig flicka med sin mamma, haha! Flickan sneglade på mig hela vägen ner till nedre botten utan att säga något, medan mamman bara såg bort och ville inte titta på mig. Själv skämdes jag men efteråt började jag tänka att varför ska det vara pinsamt för? Gör inte alla så otroligt fula miner när man är själv och har en spegel i närheten, jag gör det hela tiden med mobilen! ;p

Midsommar på jobbet

Blev att fira midsommar på jobbet idag, blev bjuden på både bulle, glass och jordgubbar :) Det var riktigt härligt och mysigt, man fick även träffa lite nya arbetskollegor som man inte har sett förut. Alltid trevligt med nya ansikten! :)

Efter jobbet drog jag hem och åt midsommarmiddag med familjen, vid 7 höll jag på att somna för att jag var så mätt och slut efter dagen. Däremot vaknade jag till vid 9 och höll mig vaken till den tiden jag nu skriver detta inlägg. Ska väl försöka sova snart, ska upp kl 4:45 imorron -.- Vad gör man inte för att få lite extra pengar? Fast det är så värt det att jobba nu när det är storhelg eftersom jag får dubbelt så mycket OB som jag skulle fått ifall jag jobbade en vanlig helg. Whoop, whoop!

Jag är nog en idiot

Ja det blev att besöka mormor en snabbis igår, blev i samband med det även att övningsköra en bit. Man måste ju passa på att övningsköra då man är ledig både från skolan och jobbet ;)
Nu ska jag snart dra till bussen, haha kommer ju inte vara en kotte där. Bara en idiot som jag åker ju och jobbar klockan 6 på morgonen en midsommarafton. Men om man vill ha pengar så får man minsann kämpa för dem !
 
 

Ledig och regn

Jahap, idag så är man ledig från jobbet. Shit vad skönt! Känns som om en dag att få sova ut passade bra :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske blir att åka till mormor en sväng. Däremot regnar det så otroligt mycket ute, så det kan nog också bli att stanna hemma. Tur hade jag ju att jag var ledig rätt dag, hade inte velat jobba när det regnar så mycket som det gör nu :p

Selfie(s) i hissen

Det nog bästa med att jag genom hemtjänsten har lyckats övervinna min rädsla att åka hiss ensam är att jag samtidigt har fått en otorlig chans att ta selfies eftersom alla hissar innehåller en spegel, haha ;) Sen är det ju skönt att slippa gå upp för alla trappor, även om jag ff gör det ibland, mest på grund av att vissa hissar är läskiga. Typ vissa som går super fort och sen nästan tvärbromsar när den kommer till rätta våningen, nej, dem hoppar jag över!
Fast jag undrar ifall jag kommer gå upp eller ner när jag börjar jobba på hemtjänsten, borde nog väga mig så att jag kan jämföra i slutet av sommaren. Jag förstår ju självklart att man går ner av träning, men i gengäld äter man ju oftast mer då vilket kan leda till att man istället går upp. 
 
 

Nyttig morgon

Sitter med en nyttig frukost och äter framför teven til Ed, Edd & Eddy. Haha, kan typ varenda avsnitt. Var ju så otroligt beroende av den när jag var liten. Och eftersom det inte fanns något annat på teven eller något nytt avsnitt av ens favvo serier så blev det att uppleva gamla barndomsminnen ;)
 

Första steget ut i arbetslivet

Kunde knappt tro mina ögon imorse, jag gick upp kl 4:45 endast för att vara på jobbet kl 7. Tror nog aldrig att jag har gått upp så tidigt!
 
Men nu är första dagen avklarad, den gick faktiskt hyfsat bra. Förutom att jag virra bort mig ibland och missade ett par grejer. Men det var mest småsaker som löste sig! 
 
Och nu ikväll så ska jag proppa i mig tårta från igår och en massa gifflar! Efter att ha gått så otroligt mycket idag så förtjänar jag det. Dessutom måste jag ju lägga på mig kalorierna jag tappade under dagen ;)

Du är mitt allt ♥

 

This is fucking paradise

Årets sommarplåga? ;)

Dagens sminkning

-Med blixt                                                -Utan blixt
 
Tyckte att dagens sminkning blev så otroligt bra att jag bara var tvungen att fota den, egentligen skiljer den sig inte så mycket från mina andra sminkningar förutom att jag har gjort en vinge av ögonskuggan och haft en mörk plommonlila färg, som jag aldrig har använt förut. Sen har jag som alltid en ljusare nyans mot ögats innervrå, tycker det är så otroligt snyggt. Känns som om sminkningen får ett "lyft" och får mer liv då ;)

Barnkalas nr 2

Jag kan faktiskt säga att jag stod för den misslyckade yoda-tårtan, vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha! Den blev så otroligt ful, tur hade jag iaf eftersom Filip godkände den och sa att den var bra. Däremot kände jag själv att jag bara ville smeta ut gelén och börja om ;p

Tips! Down with love

Handling från tv.nu:
Barbara Novak är en feministisk författare. Hon skriver en bok som belyser att kvinnan ska göra karriär och ha sex utan kärlek, istället för att förälska sig och sedan bli hemmafru. Catcher Block, New York-journalist och casanova, bestämmer sig för att få Barbara att ändra sig.
 
Riktigt bra film, och en riktig oväntad sådan! Trots att filmen utspelar sig 1962 så är filmens feministiska budskap fortfarande aktuellt, och man kan verkligen säga att den är helt oväntad! Är däremot splittrad ifall jag gillar slutet eller inte, men även fast jag är splittrad så kanske ni älskar det, så därför tipsar jag er verkligen om att se den. Den är verkligen värd att se!

Barnkalas

Nyss var det fullt ös med en massa barn då Filip hade kalas för sina kompisar. Såklart blev det jag som fick vara lekledaren och stå för lekarna, haha! Blev att köra lite gömma-nyckeln och dansstop, typ de klassiska lekarna ;p Tyvärr blev det inte hela-havet-stormar som var min favvo lek som liten, äsch, får väl köra den i oktober ist då Bella har kalas ;)

Skissar på den nya designen

Shit vad mycket jag har gjort idag!
Jag har varit på skolavslutning, träffat Alexandra en snabbis, varit hemma och kollat på några avsnitt av den nya säsongen av Awkward, gjort en ansökan om skattejämkning, besökt mormor och städat både mitt rum och köket!
Så jag har haft att göra idag, och just nu sitter jag vid datorn och skissar på den nya designen. Den är nog iaf klar till nästa veckas slut, det beror på hur mycket jag har att göra på jobbet och om jag hinner. Låter så vuxet att säga "på jobbet", känns verkligen som man har tagit ett steg in i vuxetlivet. Både sorgligt och spännande ;p
 
Idag måste jag bara få lägga upp en bild för att ni ska få se vad fint mitt hår är idag, helt naturligt! Har inte plattat det eller någonting, verkligen en bra hårdag! (y)

På skolavslutning

Var nyss på mina småsyskons skolavslutning och kom precis hem efter att ha fått någon allergisk reaktion i ögat. Skit jobbigt, började svida och rinna som tusan. Sen gör det ju inte saken bättre att man har mascara som rinner in i ögat. 
Tur hade jag iaf som kunde stanna ett tag så att jag hann att se när Bella och Filip skulle sjunga med sin klass, gjorde även en blixtvisit till Broskolan för att hälsa på Alexandra. Hon slutar ju nian nu, så jag var bara tvungen att snabbt säga hej innan jag gick hem.
 
 

Ny design på g!

Nu får ni verkligen ursäkta för röran på bloggen, men jag håller på att byta design, vilket kan ta sin lilla tid.
Vet att det inte var länge sen jag böt, men tanken var väl egentligen att den bara skulle vara tillfällig och inte parmanent.

Sommarlov, whoop whoop!

Det är fööööcking sommarlov!!! :D
Så otroligt skönt, även fast det inte blir så mycket lov för mig eftersom jag ska jobba. Fick idag tiderna skickade till mig som jag ska jobba nästa vecka, kommer bara vara ledig på torsdag. Alltså blir det att jobba på midsommar, aja jag får fokusera på pengarna och de härliga människorna jag får träffa ;)
 
Efter skolavslutningen drog jag, Mirre, Ronja och Sara till stan. Blev att kolla i lite affärer och det avslutades med att jag och Sara tog en fika/lunch på espresso house. Alltså blev det en hyfsat bra start på sommarlovet! ;D

Robin Stjernberg - Body Language

Seriöst, det här måste ju vara en av Robins bästa låtar någonsin! Påminner ganska mycket om Kim Cesarions "I love this life", och den är ju bra! ;)
Så lyssna och njut!

Dagens äventyr till drottningholm

Var med teaterklassen idag till drottningholm, asså shit vad länge sen det var jag hade så otroligt kul med dem!
Haha, vi var på en guidad tur över en teater och sen badade vi i fontänen som var i närheten. Ibland måste man ju faktiskt strunta i alla regler och ha lite kul ;D
Efter det hade vi picknick och lekte lekar, lite så där mysigt! Ett riktigt bra avslut för terminen :)

Luktar parfym

Gud vad skönt med sovmorgon!
Hade inte historia så jag börjar inte förrän efter lunch då jag ska befinna mig vid brommaplan för att göra ett studiebesök på drottningholm. Det kommer nog bli riktigt mysigt eftersom det är så fint väder ute, och vad kan då vara bättre än att spendera dagen med teatergänget i solen? :)
 
Btw, asså gud vad det luktar parfym i hela lägenheten! Asså det är sjukt vad det luktar, luktar som man går in i ett omklädningsrum fullt bland fjortisar. Och det är inte jag som har använt parfym! Kanske är mamma, fast det är ganska långsökt eftersom hon inte brukar använda parfym och det kan inte vara Jörgen eftersom det luktar tjejparfym. Isf ska det väl vara om han har smitit in i mitt rum medan jag sov och snodde lite parfym ;p
 
Ne men nu ska jag ta och äta brunch, oj vad vuxet och sofistikerat det där lät! xD Haha, vi hörs senare!

Det är inte okej!

Det är verkligen inte okej att ge en uppgift idag som ska vara inlämnad imorgon i samhällskunskap när betygen sätts mellan idag och på onsdag. Dessutom, hur ska läraren hinna gå igenom allas inlämningar tills på onsdag, plus att en uppgift borde ju inte påverka ens betyg, varken sämre eller bättre? -.- Bara så  onödig uppgift!

Photoshoot del 2

 
 

A på religions uppsatsen!

Fick se på schoolsoft nyss att jag fick ett A på religions uppgiften om hinduism och buddhism! :D
Lyckan som uppstår när man har kämpat och lagt ner så otorligt mycket tid för att sedan verkligen få se resultat!!

Photoshoot del 1


Tips! InstaFace

 
Hittade en superrolig app som heter InstaFace som jag tycker att ni borde ladda ner! Där kan man göra ett foto av sig själv till ett djur, man kan välja alla möjliga djur, allt mellan tiger och panda! Lite knepigt i början att förstå appens alla funktioner men efter några minuters testande så går det bra :)
 

Bilder kommer snart!

Tjena!
Var på förmiddagen och övningskörde fram och tillbaka från jakan, som jag alltså misstänkte ;p
Just nu är jag hemma och kollar igenom bilderna som jag och Therese tog igår, de dyker väl upp ikväll någon gång på bloggen. Det är så otroligt många jag måste gå igenom, plus att vissa av dem liknar ju varandra väldigt mycket. Så jag har nog minsann att göra, vi hörs! :)

Första sommarpromenaden

Idag genomförde jag och Therese våran första sommarpromenad!
Man skulle väl kunna kalla det för det eftersom vi oftast brukar gå runt i bro när vi ses och tar en massa bilder på varandra. Däremot var väl dagens möte egentligen planerat att bli en photoshoot, haha! Lägger upp mer bilder senare, måste bara stirra sönder dem först!
 
 

wanna be hippie

Är precis hemkommen från att ha varit i sumpan, veddesta och jakan med familjen. Så man kan säga att vi har haft ett litet äventyr. Var så länge sen jag åkte ut med familjen, det får nog bli fler sådana dagar i sommar!
 
Ikväll ska jag träffa Therese, hoppas bara att det inte börjar regna för att det ser ganska molnigt ut just nu. Fast det är nog bara tillfälligt, i alla fall hoppas jag det, men om det börjar regna så kanske vi kan ses imorron istället. Har ju ingen teater så jag har ju all tid i världen!
Eller nej, nu ljög jag rejält. Måste bara skriva mitt tal till engelskan som jag ska ha på måndag, plus att jag ska ut och övningsköra imorron. Blir väl att köra till jakan, hoppas bara inte att det blir kö eftersom de håller på med något vägarbete på motorvägen. Skulle vara typiskt ifall det blev kö bara för att jag skulle köra!

Tips! Jordgubb- och citroncheesecake

Detta är originalreceptet, däremot är mitt tips att ta mindre citron i än vad som står i receptet.
Gör även en mindre botten alternativt mer fyllning, detta eftersom i det färdiga resultatet så blev bottnen och fyllningen lika mycket.
 
LÄNK!

Bakat cheesecake

Har precis bakat en jordgubb- och citroncheesecake med Bella. Haha eftersom vi aldrig har bakat det förut så vågar vi inte ta bort ringen runt formen, vi är så rädda att den isf ska falla ihop. Så därför får den sitta kvar! xD
Skriver sen om den var god eller ej, kan även länka till sidan där jag hittade receptet ifall någon skulle vilja testa :) hörs sen!

'cause you're a sky full of stars


Nya byxor

Är lite småkär i mina nya byxor jag köpte hem igår.
Såg byxorna i gallerian förut och då när jag även hittade dem i min storlek i jakan så var jag ju bara tvungen att köpa dem. Dem bad ju liksom om det och skrek efter mig!
Vet inte om jag ska känna mig dum att jag låter klädernas åsikter styra över min plånbok xD haha, nej jag driver. Hade faktiskt råd med byxorna och har hyfsat mycket pengar kvar ;) Tur det!

För fan vad du är bra!

Kom för ett tag sen hem från SLs student, för fan vad stolt och glad jag är för hennes skull! Hon har klarat hela 3 år av gymnasiet nu. Hon är en sån otrolig fantastisk person och en av de bästa lunchdejterna jag har haft. Kommer sakna att inte få äta lunch med henne i matsalen, kommer sakna att inte få se henne vänta utanför teatern på mig och jag kommer sakna att inte se henne i skolan.
Grattis till studenten bästa SL!

Thobias vill bli gravid

Har precis läst ett riktigt rörande inlägg på PH-Thobias blogg, som jag tycker att även ni borde läsa.
Jag har alltid stöttat olika sexuella läggningar och det kommer jag fortsätta göra, jag tycker att det borde vara en självklarhet att homosexuella ska behandlas på samma sätt som heterosexuella.
 
Läs Thobias inlägg HÄR!!
 
 

Studenten

Snart, eller om 2 timmar så ska jag dra till SLs student. Är så otorligt glad för hennes skull, hon har klarat 3 år av gymnasiet! Och tänk, om ett år så är det jag själv som är i den situationen med en sån där snygg hatt ;)
Åh kan knappt föreställa mig hur det kommer kännas, kommer förmodligen bli en av de mest känslomässiga dagarna i mitt liv, både på gott och ont ;p
Aja, nu när ingen annan är hemma så har jag världens möjlighet att sjunga och dansa runt i lägenheten, så vi hörs sen! ;D

Fick ett C

Förutom att intervjun på naturskyddsföreningen gick åt skogen så har dagen ändå varit positiv. Jag menar, vem är inte glad när man får veta att man kommer få ett C i idrott? Jag är!
Det gjorde verkligen min dag när jag fick veta av min idrottslärare Martin att jag hade klarat momentet i HLR och stabilt sidoläge!! Den lyckan när man når sitt drömbetyg, oförklarligt! :D
Var innan så rädd att jag bara skulle få ett D eftersom jag hade legat på D/C nivå under ettans gång, men tusan vad jag kämpade på i idrott under de sista lektionerna! Så nu har jag fått mitt betyg jag ville ha, ett C :)

Det börjar minska med motvind

Okej, ni vet den där plan grejen jag har snackat om? Tror nog jag kan berätta lite grann var det var om. I måndags ringde de från Naturskyddsföreningen och ville att jag skulle komma på intervju idag kl 14. Därför var jag lite splittrad mellan Naturskyddsföreningen och hemtjänsten. Men efter dagens intervju är jag 99% säker på att jag inte kommer få jobbet, vilket är skönt eftersom det självklara valet då blir hemtjänsten. Dessutom hade jag aldrig velat sticka kniven i ryggen när jag redan hade tackat ja till jobbet på hemtjänsten. 
Men intervjun gick ju inte sådär toppen, haha.
 
Började med att jag kom 10 min tidigare till den angivna adressen, den enda dörren jag hittade var låst och jag ringde därför till hon som är ansvarig. Hon svarade inte, och jag ringde flera gånger innan hon svarade tio min över 2. Hon förklarade hur jag skulle gå och när jag kom till en reception så skulle de visa vägen. Jag gjorde som hon sa, men när jag kom till receptionen så var den stängd. Det stod på en uppsatt lapp att man skulle skriva in sitt namn och sedan vänta i närliggande soffa. Jag gjorde så och satt mig i soffan, då var klockan kvart över 2. Jag satt och väntade tills en tjej kom fram till mig och frågade vem jag söker, jag förklarade att jag skulle på intervju kl 2, tjejen visade mig vägen till ett rum där intervjun var. När jag väl kom in i rummet var jag ca 30 min sen och fick se tre andra personer utöver intervjuaren. Det var alltså en gruppintervju förstod jag snabbt eftersom två av tjejerna är i min ålder.
Trots att jag var riktigt sen försökte jag prestera så gott jag kunde trots att jag fick hälften så lite tid som de andra eftersom intervjun varade i en timme. Däremot om jag ska vara ärlig så verkade de andra mycket mer stelare än jag och mycket mer nervösare. Blev nästan förvånad när intervjuaren ställde frågor och jag var den första som tog initiativet att svara först.
Haha, men jag tror inte att jag kommer få jobbet. För hon skulle ringa redan vid kl 17 och meddela om jobbet och nu är den halv 6 och hon har inte ringt.
Men det kanske var en mening, kanske inte var så att jag skulle få jobbet. Kanske därför jag kom försent för att jag annars skulle överglänst de andra? ;)
Däremot är jag ändå glad, för jag var nog en av de yngsta som fick komma på intervju. Pratade med de två andra tjejerna efteråt som berättade att de var 19 och killen på intervjun gissar jag var runt 25. Och det är ju super kul, att jag som är 17 får komma på intervju med dem som är äldre när jag inte ens är myndig ;) Det måste ju betyda att jag skrev ett riktigt bra cv! Stolt :)

Trots allt kaos så gick det väl bra

Okej, jag måste faktiskt erkänna och säga att dagens föreställning för pensionärerna gick hyfsat bra. Vi kunde faktiskt inte ha gjort mycket bättre än det vi gjorde med tanke på att 3 personer fattades när vi spelade upp. Fast det gick som det gick, var kanske en bra improvisations övning ist ;)
Fast dagens nervositet som jag hade under dagen var väl lite väl överdrivet, jag menar, jag genomförde föreställningen och även om den inte blev perfekt så verkade pensionärerna uppskatta den. Och det är det som är meningen, att spela teater som påverkar och berör, inte en felfri pjäs.
Dessutom så verkade alla andra i gruppen relativt lugna, vilket var skönt eftersom det smittade av sig på mig :) Nästa gång får jag försöka vara mer lugn jag också, tänka att det löser sig på ett eller annat sätt. 99,9% säker på att det inte kommer inträffa, för oavsett hur förberedd jag är så kommer jag nog aldrig själv inse att jag är redo xD

Orkar inte -.-

Seriöst, orkar inte med allt som susar runt i mitt huvud.
 
Idag är det teaterföreställning, och den kommer gå skit dåligt bara för att vi inte har fått tid att träna. Blir så frustrerad över teaterläraren som är så dålig på att planera. VI har liksom inte kört igenom allt en enda gång och vi har föreställning idag kl 13, så kommer ju knappast hinna köra igenom allt en gång innan. Vi tränade igår på föreställningen men då får vi ju inte bara köra igenom allt som vi har utan då måste ju läraren avbryta och lägga till eller ändra en massa detaljer, bara för att ifall vi inte är proffsiga och har en färdigställd pjäs så kan det sabba "fryshusets rykte". Blir bara så frustrerad över att vissa lärare inte har bättre tidsplanering, och att de ska lägga sig i hela tiden! Ibland måste man ju faktiskt få arbeta självständigt för att utvecklas.
 
Sen tänker jag mycket om den där plan grejen jag skrev om igår. Vill inte skriva om det på bloggen eftersom jag är rädd att fel person kommer läsa det. Det är ju inte så allvarligt eller privat, men om fel person läser det så kan det komma att påverka sommaren, och det vill jag inte.
Men det är som jag skrev igår lite, det där om planen. Jag orkar inte välja hela tiden! Jag orkar inte välja ifall jag ska välja den ena planen eller den andra. För jag har redan valt den första, men tänk om den då blir inställd och jag ångrar mig att jag inte valde den andra. Det komiska är att ni som läser inlägget har ju säkert ingen aning om vad jag yrar om. Däremot vet mina närmaste det, eller de som inte står så nära vet väl också det. Som sagt det är inte så privat men jag måste ändå vara försiktig vem som kan få reda på informationen, särskilt på bloggen.
 
Förutom det valet så kommer jag stå inför ett val när jag tar studenten. Vilken väg jag ska ta när jag slutar gymnasiet.
Antingen så kan jag plugga vidare och försöka bli skådis eller så kan jag försöka bli något inom IT. Jag tycker ju bäst om teater och det har alltid varit teater som har varit mitt självklara val förut, men nu är jag inte lika säker.
Jag vet att det är ett år kvar jag har på mig att fundera ut det och för många kan det ses som en ganska lång tid, men för mig är det inte det. Ett år är ingenting, det känns ju som att det var nyss jag slutade Broskolan, och det var ändå 2 år sedan nu. Tiden går så otroligt fort och den lär ju inte sakta ner bara för att jag börjar trean.
 
Okej, nu orkar jag inte skriva mer i detta deppiga inlägg. För många kan allt verka harmlöst, och det är det väl om man tänker efter. Men oavsett hur mycket jag tänker så, så är det alltid kvar och gnager i bakhuvudet. Oavsett om jag försöker låta bli att tänka på det så kommer det på ett eller annat sätt tillbaks i tankarna...
 
 

Bästa anti-raggnings replikerna! xD

 

Småångest i skolan

Sitter och har lite halv tråkigt i skolan, har dessutom små ångest angående en grej som jag inte kan skriva om på bloggen. Det är inget farligt eller så.
Men har det någon gång hänt er att ni har gjort upp en plan och sedan dyker en ny bättre plan upp? Ni vill ju inte bortse från eran första plan som är mer "säker", men samtidigt är ni frestade att testa den andra bättre planen trots att den kanske inte ens sker. Så då står ni mellan den säkra, tråkiga planen och den roliga, osäkra planen.
Så vilken plan hade ni isåfall valt?

Sista uppgiften nu!

Nu är allt klart och inskickat! Bara en idrottsgrej kvar att plugga till, men det är ganske lätt. Typ om HLR och stabilt sidoläge och det :p

Team Rainbow!

Idag blev det ju teateravslutning, var väl helt okej. Kändes som en tidig avslutning, fast i och för sig så tror jag att teateravslutningen förra året var väl i maj? :p
Aja, nu är det ju ledigt ett tag iaf, skönt det! Fast istället blir det att plugga manus hela sommaren, ska dessutom även försöka koreografera en dans till pjäsen , får se hur det går ;p Hörs sen!

till sumpan

Godmorgon på er!
Jag är som vanligt uppe med tuppen en söndagsmorgon.
Har precis kört till jakan med mamma, men nu sitter jag på tåget medan mamma tar en liten mini shopping.
Ska åka till sumpan och hämta lite grejer där, sen blir det att åka till karolinska.
Efter att ha spenderat ett par timmar på karolinska blir det att åka till teateravslutningen i kungsängen. Känns lite halv konstigt att ha träffat teatetgänget i torsdags, det är precis som att vi har förbrukat vår tid tillsammans den här veckan. Haha xD nej, men jag är väl bara ovan att vi sågs utanför teatern, kul var det iaf och det blir det nog idag med!

Lördagsplugg

Nope, det är verkligen inte kul att plugga på en lördagkväll. Nog det sämsta som finns!
Men måste man så måste man, håller på att skriva klart teaterhistorian. Den ska ju vara inlämnad på måndag, och samhällen ska vara inlämnad imorron. Samhällen är jag som tur klar med, ska bara läsa igenom allt innan jag skickar in den ;p