Större självförtroende av att bli "vald"?

Fick igår en vänförfrågan från "frysens snyggingar", tänkte väl inte så mycket på det och accepterade den för skojs skull. Fast nu i efterhand har jag tänkt riktigt mycket på det, varför vill man att sidor som "dagens snyggaste" eller "stockholms hetaste" ska lägga upp en bild på en själv? Det spelar ingen roll om folk tycker att jag är ful eller snygg, jag har inte så dåligt självförtroende att jag behöver något "bevis" på att jag är snygg. Tycker bara det är så himla fel, tänk på de stackars 14-åringarna som verkligen vill bli "valda" och sedan inte blir det. Sånt trycker ju verkligen ner ens självförtroende, särskilt om man är ung och inte har byggt upp något än.
Därför bestämde jag mig sedan att ta bort "frysens snyggingar" som vän, jag vill inte stödja någon idiotisk sida. Det skrämmer mig bara att många av mina vänner gillar eller är vän med sådana sidor. Även om man själv tycker att det är en kul eller obetydelsefull grej så trycker de ner folk. Sedan finns det ju såklart personer som blir "dagens snyggaste i stockholm" och tycker att hon/han/hen får ett bättre självförtroende, men då kan du knappast ha haft något självförtroende innan. Dessutom betyder det inte mer att få höra att man är snäll och rolig än att man ser bra ut? Det tycker i alla fall jag, och facebook vet ju knappast om jag är en rolig komiker eller en jävla bitch!
 
Aja, det var allt jag hade att säga. Blir bara så sur på sånna här sidor, och speciellt folk som stöttar dem.
Alla är vackra på sitt eget sätt, oavsett om skönheten kommer från insidan eller utsidan!

Photoshop pic 6 - Fire and frost

Shit vad den här bilden var svår att få till! Vet inte hur länge jag kämpade med att få till elden på ett snyggt sätt, frosten och snöflingorna var mycket lättare än elden. Elden var typ omöjlig och jag var nära att ge upp ett tag. Fast jag gav inte upp, vilket belönades eftersom jag fick till bilden till slut ;) Men en sak säger jag bara, jag tänker inte hålla på med eld bilder på ett bra tag framöver...
 
Nästa vecka kommer åter igen en ny bild, det är bara 4 bilder kvar nu på denna photoshop resa! :o Haha åh vad löjligt det lät, fast på ett sätt är det sant ;p
Men nästa vecka kommer i alla fall en ganska mekanisk bild bild...

Ny (gammal) väska

Tog hem väskan igår som jag hittade hos mormor för ett par veckor sedan. Så nu har jag precis dammsugit och tvättat av den eftersom den var full av damm, så nu är den redo att användas ! :) Tycker den är så otroligt snygg, plus att det bästa är att jag inte behöver vara orolig för att någon har en likadan eftersom den är minst 15 år gammal ;)
 
 

Kvällspromenad

Gick på en promenad efter att jag kommit hem från mormor, var riktigt svalt och skönt. Solen var helt fantastisk fin. Ville knappt sluta gå, däremot var jag tvungen att ge mig efter 5,5 km då det började blåsa och solen började gå ner.

Bilder från sista föreställningen

 

På väg till mormor

Idag har vi varit på besök hos mormor, vi hade det riktigt mysigt med att fira hennes födelsedag. Hela 76-år blev hon i tisdags, fast hon får trösta sig med att hon inte är 77 än ;)
Vi åt prinsesstårta och hon fick en parfym från Calvin Klein present, luktade så himla gott att jag själv ville ha en ;p
 
 

Mitt hår är konstigt också, ur SKAP

"Mitt hår är konstigt också" var namnet och även ett citat från min monolog.
Idag var sista föreställningen, nu är det slut. Känns tråkigt men samtidigt skönt, minns första dagen då jag fick beskedet om vilken monolog jag skulle få spela. Minns den så väl.
Förresten, ni vet ju inte ens vad min monolog handlade om!
Haha, kanske ska ta en liten sammanfattning för er som inte lyckades komma? ;)
 
Min monolog handlade om en 14-årig tjej som hette Tove och som var mobbad i skolan.
Hon blev kallad "jävla tjejbög" och fick ofta höra kommentarer om hur ruffsigt och konstigt hennes hår såg ut av Joakim som gick på samma skola som hon. Däremot tog hon inte åt sig av allt mobbarna kallade henne för, så länge hon visste vem hon var så spelade det ingen roll vad de sa.
Tove hade inga vännner i skolan förutom hennes fysiklärare Daniel.
Monologen handlar i princip om det och beskriver även en specifik händelse som jag inte riktigt orkar gå in detaljerat på :p
 
 
Bjuder på mer bilder imorgon, så just nu får ni istället bara se affischen som jag gjorde till föreställningen ;)

Choklad är ett måste när man har mens

Det måste vara fler än jag som proppar i mig choklad när jag har mens. Fattar inte varför, men jag blir alltid dubbelt så sötsugen vid mens än vad jag annars är. Skulle inte sitta helt fel att ha lite gifflar och en kladdkaka hemma...
Haha vilken tjockis jag är! xD

G.U.Y


Jag fick blommor igår

Första föreställningen för skrivare, rock & soul och musikproduktion i årskurs 2 gick hyfsat bra igår. Jag var riktigt nervös eftersom författarna av monologerna skulle komma, det är alltid lika nervöst att höra vad folk tycker. Särskilt när det är författaren som är grunden till ens monolog!
Men jag lyckades ta igenom mig föreställningen hyfsat bra, det var väl några småfel jag gjorde som jag lyckades rätta till den andra föreställningen på kvällen.
Författarinnan till min monolog verkade ändå hyfsat nöjd med mitt arbete, fast egentligen så är det väl jag som ska vara nöjd med hennes arbete. För om jag inte hade haft hennes grund att stå på så hade jag nog inte kommit någon vart i detta arbete.
 
På kvällen då familj och vänner kom gick allt felfritt, jag missade ingenting. Det enda som kanske saknades var väl lite mer känsla, men det verkade inte som om publiken tänkte på det.
Jag blev så otroligt rörd då en äldre man kom fram till mig, kollade rakt in i mina ögon och sa "vad duktig du var". Det kändes verkligen som att det kom från hans hjärta rakt in i mitt, för jag hörde och såg på hans ögon att det var inte något som han slängde ut till allihopa. Det var verkligen riktat till mig, och det var så himla skönt att höra. Att någon var nöjd med mitt arbete.
För innan har jag kännt att min monolog inte riktigt har utmärkt sig bland alla andras monologer, den har försvunnit in i mängden för att den inte har varit lika extrem som vissas är. Men jag känner inte så längre, min monolog kan folk relatera till, men de kan de inte till dem monologer som är extrema.
Varför jag nämnde om den här äldre mannen var väl egentligen för att han på något sätt påminde om min farmor och farfar. Han liknade min farfar i utseendet och hade precis samma ögon som han, men han pratade på ett lungt och sansat sätt, precis som min farmor alltid gjorde. Därför kändes det som att det var min farmor och farfar som stod framför mig och sa att jag var duktig.
Det här kan låta jättesjukt för vissa, det förstår jag verkligen om det gör eftersom både min farmor och farfar har varit döda i några år nu. Men det kändes verkligen som om båda stod framför mig....

Be curious, not judgmental

 
Var och hjälpte Therese idag med en fotouppgift, så jag tänkte att jag kan ju publicera två av blderna vi tog. Vi tog egentligen många fler, men det var dem jag tyckte blev hyfsade. Men inte tillräckligt bra att jag inte ville ha något filter ;p Egentligen blev bilderna bra utan filter, men jag kunde inte riktigt låta bli att inte lägga till ett ;p
Therese är en sån otrolig duktig fotograf, men hon har ju hållt på några år så det är väl inte så konstigt att hon är proffsig ;)
 

Backstage

Så här fint det ut bakom scenen när vi inte spelar, fint va? ;)
Jag har precis kommit av scenen och spelat upp min monolog för ettorna som går teater, bild & form och musikproduktion. Gick riktigt bra, mycket bättre än förra gången. Så otroligt glad och lycklig! Denna publik var inte alls lika stel som föräldrarna och kompisarna var igår, haha!
Nu väntar jag bara tills jag ska ut igen och gästa Joels monolog. Eller det kanske jag inte får säga... glöm det jag sa och låtsas som ni inte har läst det! ;p

Photoshop pic 5 - Puzzle

Tro det eller ej, men det här var nog en av de lättaste bilderna att förändra! Med det menar jag egentligen inte att denna bild var särskilt lätt, för det var den inte. Alla bilder är svåra att förändra, bara att denna var liiiite lättare än de andra.
Det svåraste med bilden var egentligen att få till den delen där pusselbiten saknas. Svåraste var att få till fönstret så att det gick ihop, men med lite tid och envishet så gick det ;)
 
Nästa vecka på söndag kommer en temperaturväxlad bild... Passar hyfsat bra till vädret som går upp och ner som en berg-och-dalbana just nu ;)

Premiär!!

Som ni redan märkte i förra inlägget så var det ju som sagt premiär. 
Förutom att jag gjorde en massa småfel så verkade det ju ändå inte som om någon i publiken märkte det. Det är ju bara jag som märker det men det påverkar hela ens spel.
Men trots mina småfel så var det en person som kom fram till mig och berättade att hon hade börjat gråta när jag hade spelat, blev så otroligt rörd och glad när jag fick höra det. Det betyder så otroligt mycket när någon säger det.
Tänk då vad jag kan åstadkomma utan småfelen och då jag själv känner att det blev perfekt!!
Men imorron måste det bli bättre, för då är det skolföreställningarna. Jag är mer nervös inför dem än när det bara var för släkt och vänner. För jag känner ju inte alla i skolan, har bara stött på vissa i korridoren. Fast varför bryr jag mig mer om vad de i skolan tycker än de jag känner? Skumt är det men tyvärr sant...
 
 

Kill me, please!

Det är så här jag känner just nu. Idag är det för i helvete premiäääääääääääär!!!
Just nu bubblar kroppen av adrenalin, adrenalin som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta, skrika eller le, eller bara dö.
JAG KAN INTE FATTA ATT DET BARA ÄR NÅGRA TIMMAR KVAR!!! :D D:
Det är idag det gäller, jag har tränat och förberett mig i flera veckor för den här dagen. Jag vet inte hur många timmar jag har lagt ner på monologen, detta för att det sedan ska vara över på 10 minuter. För att sedan återuppleva denna känsla 7 gånger till. På fredag är sista föreställningen, totalt 8 föreställningar på 5 dagar.
Känns som om det bara snurrar i huvudet just nu, vet inte vad jag ska säga.
Låt det bara gå bra idag!

mot skolan på en lördag

Godmorgon på er! Sovit gott? Vad har ni för planer inför dagen?
Själv sitter jag redan på tåget till skolan, och ja jag vet att det är lördag så jag har inte blandat ihop dagarna. Jag är på väg till skolan för att träna teater eftersom vi har premiär imorgon för allmänheten. Kommer vara där hela dagen idag, från 11-17. Sen blir det att åka dit tidigt imorron också för att fixa allt innan föreställningen som är kl 15.00.
Så kan ju säga till er allihopa om ni är sugna på att dyka upp så är det bara att komma till pannrumsteatern vid fryshuset kl 15.00 imorgon! :)
Vi kommer spela hela veckan så jag publicerar alla tiderna vi ska spela när jag kommer hem ikväll!

Inspo!

 
Shit vad jag vill tatuera mig! Skulle så gärna vilja tatuera något mellan fingrarna, det är så otroligt snyggt! Däremot ska jag först fundera på något att tatuera, kanske något namn? Eller kanske något motiv? Fick värsta kicken idag när jag pratade med Therese som också ville tatuera sig ;p Så då kan vi ju gråta och skrika tillsammans i tatueringssalongen! :D
För mellan fingrarna borde ju ändå vara ett bra ställe eftersom det inte är så stort, och om tatueringen inte är så stor så borde det inte heller ta så lång tid att tatuera = mindre smärta ;)
Alla säger ju olika om hur ont det gör, vissa börjar gråta och svettas medan vissa säger att det inte var någon fara. Men det är ju ändå en nål de sticker in i huden, så det borde ju kännas men ändå inte göra super ont. Typ som en spruta. Som du tar fem miljoner gånger.
Aja, jag lär ju inte få tatuera mig innan jag är 18. Så jag har ju ändå gott om tid att bestämma mig, 232 dagar för att vara exakt ;)

Ångest och kaos

Kunde inte sova inatt för att jag låg och tänkte på hur kaotiskt mitt liv är. Så jag tänkte dela med mig av vad jag tänkte, vill ni höra? inte? då föreslår jag att ni slutar att läsa nu eftersom det här kommer att bli ett riktigt långt och förvirrande inlägg.
 
Först och främst låg jag och tänkte på teater. Det började med att jag tänkte på teatern i frysen och monologföreställningen som har premiär på söndag. Jag har seriöst ångest för den. Jag har aldrig känt ångest för en föreställning förut utan mer nervositet. Men det här känns mer som ångest än bara nerver. Fast varför har jag ångest för egentligen? Min monolog sitter som en smäck, både texten och den sceniska gestaltningen. Så vad kan då gå fel?

Sen började jag tänka på framtiden efter gymnasiet. Vad tusan ska jag söka till för högskola? Dramatiska teaterhögskolan har alltid varit ett självklart val, men det känns inte lika självklart längre. Jag vill inte gå en tre årig utbildning för att sedan inte få något jobb. Därför började jag fundera på att bli programmerare istället, för de får både bra betalt och det är lättare att få jobb. Men samtidigt tänker jag om jag verkligen borde ge upp? Borde jag verkligen ge upp på drömmen att bli skådis när jag vill det så gärna? När jag har kommit så här långt och har hållit på med teater i 6 år, är det verkligen rätt läge att ge upp då? Det är VÄLDIGT liten risk att jag kommer in på teaterhögskolan medan det är lättare att komma in på något data program på högskolan. Frågan jag då framförallt ställer mig själv är om jag ska gå den lätta vägen genom livet eller om jag ska ta den svåra? Teater är det jag vill hålla på med, men det är några av de osäkraste jobben som finns. Jag har hållit på med lite programmering och tycker det är kul, men det är något som aldrig kommer kunna mäta sig med hur roligt teater är. Men om jag skulle hålla på med teater dag ut och dag in, finns det då risk för att jag skulle tröttna på det? Vill jag riskera det? Men vill jaghålla på med en massa koder dag ut och dag in?

Fatta vad livet är rörigt just nu! Men det är väl inte så konstigt att mitt liv är knas när till och med vädret är det!!

FÖR EXAKT 1 ÅR OCH 36 MINUTER SEN

 

Star for Life

Det går bra nu! Riktigt bra dag det har varit idag :)
 
Dagen började med att jag satt på tvärbanan och  fick ett samtal på morgonen från ett av företagen jag sökt sommarjobb till. Ska få komma på intervju nästa vecka i Sundbyberg!!! :D
 
Dagen fortsatte och efter lunch blev det repetition till star for life som skulle vara ikväll. Tydligen är star for life en organisation som hjälper folk i Afrika som bland annat lider av aids. Repetitionen var riktigt rolig att vara med om,  alla elever på frysen plus några till från andra skolor skulle vara kör till några afrikanska och svenska sångare. Tyvärr kunde jag inte stanna till 19 ikväll då konserten skulle börja eftersom jag då vet att jag inte skulle orkat upp imorgon då jag ska upp 6!!
 
Istället åkte jag till mormor och hälsade på henne vid 15 tiden. Vi hade det mysigt och jag hittade en gammal väska som var riktigt snygg. Modellen var liknande som michael kors väskorna som alla går omkring med, och tyget var svartvit rutigt. Riktig cool väska som jag ska ta hem någon dag. Mormor ska bara gå igenom allt som ligger i den innan. Den var så otroligt snygg, förstår inte att jag inte har upptäckt den tidigare! Plus att det är ju roligt att mormor köpte den för säkert 15 år sedan och den är fortfarande modern. Mode åldras verkligen inte ;)
 

on da train

Nu får det bli en sned bild på mig, orkar inte räta upp den. Så antingen vrider ni ert lilla huvud eller dator så att det blir rätt ;)
Men nu är jag iaf på tåget och håller nästan på att somna för jag är så trött. Teaterlektionerna tar verkligen energi! Förstår inte hur jag kommer känna mig i slutet av nästa vecka, förmodligen helt slutkörd eftersom vi då har kört 8 föreställningar totalt! Helt sjukt många!! För varje föreställning tar ju mycket energi eftersom det kräver så mycket av en. Närvaro, fokus, gestaltning, text osv osv. Men även nervositet tar sjukt mycket energi. Kommer ihåg när jag skulle spela Askungen för ett par år sedan, den var verkligen energi krävande! Speciellt vad gällde nervositet, har nog aldrig varit så nervös som jag var den gången. Kunde knappt stå still utan fick gå runt bakom kulisserna för att lugna ner mig. Men samtidigt är ju nervositeten ett hjälpmedel för att hålla fokus, så är det iaf för mig och har alltid varit så. Nervositeten och adrenalinet är som en drog, man får en topp och efter toppen så är man helt död. Samma sak efter en föreställning för att det just har gått åt så mycket energi. Vet att jag mest babblar på och jag tror knappast att någon orkar läsa allt. Så därför bör jag väl sluta nu, är iaf snart i bro. Hejdå så länge :)

Nu jagar vi typ allt det där vi aldrig fick


Ge dig!

Okej, kan du bara sluta? Det är ingen idé att du försöker nässla dig in, för jag och alla andra vet att det inte kommer bli långvarigt. Så varför ens försöka? Det är bara ge upp, för hur mycket du än försöker så kommer du inte vinna. Det är bara inse och acceptera det. Så kan du snälla bara ge dig vintern?!?
 

Photoshop pic 4 - Eye

Shit, det här var nog en av de svåraste bilderna jag har gjort, särskilt svårt var det att göra "mån-bilden". Vet inte riktigt hur länge jag kämpade med den, men länge var det!
 
Har väl egentligen inte mycket mer att tillägga än att det var riktigt svårt :p
Nästa vecka kommer en ny bild, och då kommer återigen en bild på mig, men denna gång är det något som fattas....

Inatt körde jag bil

Hej på er!

Har precis kommit hem från mormor och om några timmar ska jag ut igen för att övningsköra till teatern i Kungsängen.
Jag drömde faktiskt att jag övningskörde inatt, det är väl ett tecken på att jag sällan tänker på det. För jag drömmer oftast om det jag inte tänker på när jag är vaken, borde det inte vara tvärtom? :p
 
Förresten! Ikväll kommer ju en till photoshop bild, och nu har jag beslutat vilken bild som kommer att publicers, så då kan jag ju passa på att ge en liten ledtråd. På natten kan man se stjärnor ;)

Flowers are our greatest silent friends


It's a beautiful day!


Jag gör bara lite sisådär ingenting

Har precis lyckats kravla mig upp ur sängen, var helt tomt när jag steg upp. Ingen hemma, tror att de är ute och handlar eller något sånt. Har för mig att de skulle åka till barkaby outlet idag, eller så var det någon annan dag :p
Aja, de kommer hem när de kommer hem. Spelar egentligen inte så stor roll för mig, för då kan jag äta frukost framför datorn och kolla på serier, utan att störa någon! ;)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske blir att bara vara hemma och ta det lungt. Känns som om det var ett tag sen jag var hemma och bara gjorde ingenting.
Däremot måste jag träna på monologen, det är ju bara lite mer än en vecka kvar!! Har lärt mig texten helt utantill, nu är det bara att komma ihåg alla konstpauser och den fysiska gestaltningen. Men det här kommer jag nog att greja galant! :)

Kista bääjby!

Åh vilken töntig och larvig rubrik, men jag kom inte på något bättre ;p
 
Aja hur som helst, var i Kista igår med Therese. Var egentligen ute efter ett par gråa jeans, men hittade inga som var tillräckligt snygga och satt tillräckligt bra för att jag skulle köpa dem. Så istället köpte jag en maxikjol på vero moda, har alltid velat haft en maxikjol men aldrig riktigt velat lägga pengarna på det. Men nu när jag hade tillräckligt med pengar och hittade en som satt som en smäck så var jag bara tvungen att köpa den! :)
 
 

Min syster älskar mig så mycket, eller?

Haha var bara tvungen att publicera denna bild, kan inte riktigt påstå att Bella tyckte särskilt mycket om pussen. Åh vad jag älskar hennes min! xD

vill också se onerepublic!

Är just nu på väg hem från skolan. Åh vad trött jag är! Trots att jag började vid 13.10 så är jag jättetrött bara för att jag har tränat på min monolog efter skolan. Så jag drog väl från skolan vid 6 tiden tror jag.
Men shit vad mycket folk det var då utanför!! Man kom knappt förbi, fast det var väl inte så konstigt eftersom onerepublic ska spela där ikväll. Åh vad jag önskar jag hade biljetter, vill också se dem!!
Aja inte mycket att göra åt, nu ska jag istället hem och lägga mig och sova. Så trött är jag!! Helt sjukt, får se om jag orkar upp imorgon. Börjar ju tidigare då bara för att vi ska kolla på en film om buddhismen, kul!.... -.-
 

Ny kategori!


Glad och pigg tjej!

Hej alla glada och morgonpigga!
Är just nu i skolan, tidig som alltid ;p Sitter och lyssnar på "money on my mind" med Sam Smith, åh vilken bra låt! Är typ kär i den ♥
Ni borde verkligen ta och lyssna på den!
 
Btw, kan ju berätta lite om igår på teatern också. Det kom ju lite som en överraskning men vi kanske inte kommer behöva byta till en ny pjäs, bra va? :D För tydligen har vi fått tag på en tjej som är intresserad och som kom igår. Plus att vi har hittat en kille som eventuellt är intresserad och som ska komma nästa söndag. Är så otroligt glad över att jag förhoppningsvis inte behöver skriva en ny pjäs! :)

Photoshop pic 3 - Tattooed

Såå här är tredje bilden, vad tycks? Sa ju att ni skulle få se en sida av mig som ni nog aldrig har sett förrut ;)
Är lite splittrad om jag tycker att jag passar i tatueringar eller inte, men oavsett om jag passar i det eller inte så kommer jag nog aldrig våga tatuera mig. Och om jag någonsin kommer tatuera mig så kommer det att vara en gnuggis, haha! ;)
Jag är inte särskilt rädd för nålar men jag är så rädd att jag ska ångra mig, att jag inte vill ha den alls eller att jag vill ha ett annat motiv ;p Plus att är det inte ofta så att när du väl har skaffat en så är det lätt att man skaffar flera?
 
Aja nog prat om tatueringar, nästa vecka kommer som vanligt en ny bild som jag har förändrat i photoshop. Tyvärr kan jag inte ge någon ledtråd om bilden eftersom jag inte riktigt har bestämt mig än vilken bild jag ska lägga upp. Har nämligen två jag velar mellan att lägga upp ;p Så ni får helt enkelt vänta och se vilken det blir!

Selfie

 
Åh vad besviken att jag blev att Sanna vann igår, ville så gärna att Ace skulle vinna :( Visst Sanna hade väl en bra låt, men den kommer ju inte utmärka sig i eurovision då typ alla har balader. Plus att kan man ens lita på att hon vann nu när alla pratar om röstfusk?
 
Aja, var ute och övningskörde idag på förmiddagen. Körde gamla vägen till jakan, för första gången! Det gick väl bra ändå, förutom att jag alltid är lika rädd för att köra nya vägar :p Och förutom att en som körde om mig vid Kungsängen höll på att frontalkrocka så gick det tipp topp ;) 
 
Ska dra till teatern om nån timme, får se vad som händer idag. Nu har vi ju börjat prata om att sätta upp en ny pjäs och inte slutföra den pjäsen som vi håller på med just nu, mest för att vi saknar folk. Eller det är egentligen enbart därför. Vilket är lite synd eftersom det var jag som skrev manuset till denna pjäs, skulle så gärna velat sett det färdiga resultatet :/ Men, men sånt är livet! Vi får vänta och se om jag ska skriva ett nytt manus med färre personer i, och med en ny handling. Kanske det blir till och med en bättre pjäs än den förra? ;)

Akrobatik på hög nivå ;)

 
 

Jag har hittat min drömprins

Seriöst, idag såg jag min drömprins! Haha, fast det vet han inte själv om ;p
Såg en sån otrolig snygg kille på tc, han var seriöst perfekt! Brunt hår, blåa ögon och snygg stil, typ det jag önskar mig! Skulle inte förvåna mig om han var bög... xD Alla snygga killar är ju antingen bögar, upptagna eller bor 500 miljarder mil bort -.- 
 
Aa, det var väl det jag hade att dela med mig av idag. Hejdå! ;)

torka fortare!

Nu håller jag på och väntar på att nagellacket ska torka. Å eftersom jag inte har något bättre att göra än att vänta så tänkte jag att jag kan ju blogga medan jag väntar, jag har nämligen blivit en expert på att använda mobilen utan att röra skärmen med naglarna ;)
Såå vad ska jag skriva om?
Hmm... Jo jag kan ju berätta att jag blev nominerad till en sån där "skriv-15-saker-om-dig-själv-grej" på instagram av Olivia. Haha shit vad svårt det var att komma på grejer, man vill ju inte skriva om för privata saker. Är ni sugna på attveta vad jag skrev? Gå in på instagram.com/eliisabethjohansson och kolla första bilden.
Första gången jag gör reklam för mig själv tror jag ;p

Jag behöver köpa nya skor...

Idag när jag var på väg hem från mormor så missade jag precis Bålsta tåget, så då tog jag Kungsängen tåget och väntade där på Bålsta tåget. Det är nämligen mycket mysigare att vänta i Kungsängen station än i Sumpan :p

Men hur som helst, då när jag väntade på Bålsta tåget vid Kungsängen så var det en äldre man som satt brevid mig som frågade nyfiket om jag spelade fotboll. Jag tittade på mannen och trodde att han hade slagit i huvudet, hur tusan kan man tro att lilla otränade jag spelar fotboll? Så jag svarade nej och frågade varför han trodde det, då kollade han på mina skor och såg hur slitna och trasiga de var, haha! Han måste trott att jag hade idrottat så mycket att de hade gått sönder xD
Haha, så det kanske börjar bli dags att slänga mina gamla och slitna sneakers? ;p Haha, ska nog ta och samla till ett par riktiga converse, fast jag tror inte att de är mycket bättre kvalité på dem. Eller inga skor har egentligen någon bra kvalité enligt mig, för jag lyckas alltid ha sönder dem. Förstår inte själv hur, antingen så går jag helt cp eller så klipper jag sönder skorna i sömnen ;)
 
 

Mot sommarjobbsmässa

Ska nu efter skolan dra till tc och möta upp Tessan, har inte sett henne på evigheter så det ska bli kul.
Vi ska dra till skärholmen och kolla på lite sommarjobb eftersom de har en mässa där idag. Så förhoppningsvis får man något napp ;)
 
Sen efter mässan så ska jag dra till mormor och sova över där, kommer inte orka åka hela vägen till Bro alldeles ensam eftersom Tessan ska ju till brommaplan. Så i samtidigt som jag slipper åka så långt så får ju mormor dessutom sällskap ikväll ;)

act as it is impossible to fail

 
Haha, hade ingen bra rubrik så det fick bli en "peppande-citat-rubrik" istället ;)
Vad har hänt idag då? Jo förutom att det där märkliga hände på tåget idag så har jag varit i skolan och sen har jag i princip kommit hem och bara pluggat. Har ju prov i ergonomi imorron, så det gäller att plugga då! Tror däremot att det är ganska lätt bara man tänker logiskt hela tiden.
Just nu ska jag titta vidare på filmen "american hustle" jag har börjat titta på. Asså Bradley Cooper brukar ju vara jävligt snygg, men hans frisyr i filmen, inte okej! Fy vad fult! Tur att han bara har det i filmen och inte i verkligheten!!
Haha tänkte på en annan grej med Bradley nu också, han är närmare min mamma i ålder än vad han är min ålder. Haha vad skumt! För han är väl typ 40? Såå han är ju 23 år äldre än mig, medan han är 3 år yngre än min mamma!! Haha åh vad konstigt xD

Du är läskig!

Jag hoppas verkligen att det är bara jag som är löjlig just nu. Men det sitter en kille framför mig på tåget, när han satte sig så stirrade han på mig. Efter ett tag slutade han och började hålla på med mobilen. Just nu håller han upp mobilen som om han skulle ta foto på mig! Asså jag vet att det nog bara är jag som är löjlig eftersom han förmodligen bara kollar på något klipp i mobilen. Men åh jag tycker det iaf känns obehagligt och obekvämt, jag vågar inte titta upp från mobilen just nu... Hoppas han går av snart!

There's no place I'd rather be


Photoshop pic 2 - Scream

Japp, nu fick jag till det med GIF bilden :)
Så, här är andra bilden, det var ju egentligen en skoluppgift där man skulle göra en parafras av ett känt konstverk. Då jag valde att göra en parafras av skriet (som ni säkert redan sett) ;p
Men shit vad jag kämpade med den, nu när man ser den kan den ändå se rätt så enkel ut.
Först klippte jag ihop alla tre bilder till en, och sen förvrängde jag alla färger för att det skulle bli mer surrealistiskt. Men de där färgerna hade jag problem med, egentligen ville jag bara ha himlen röd och inte träden. Men jag minns att jag aldrig kom på hur jag skulle göra det, såå det blev ju att även träden fick bli röda istället.
Fast det funkade ju hyfsat bra det med? Det verkade ju i alla fall estetisk kommunikations läraren tycka då jag fick A på uppgiften ;) Fast egentligen var det väl inte så svårt att få bra betyg i den kursen, var väl i princip att göra en bild och sen skriva en reflekterande uppsats om den. Och eftersom jag är hyfsat bra i photoshop, och hyfsat bra i svenska så blev det ju en bra kombo ;)
 
Förresten, nästa vecka på söndag kommer en ny bild. Denna gång en bild på mig, och en sida som ni nog aldrig har sett av mig förut ;)

Filter

 
Ska om några minuter ta och gå ut en sväng, trots att det är molnigt och ganska trist väder ute så tror jag ändå det är hyfsat varmt :)
Sen i förkväll blir det att dra till teatern som vanligt, förhoppningsvis är vi fler än var vi var förra gången. Förra veckan var vi ju bara fyra pers! Så det var ju inte så kul, allt blir så mycket roligare när man är fler. Tur hade jag iaf eftersom båda mina motspelare var där så att jag kunde träna på mina scener ;p
 
Just det! Glöm inte att hålla koll ikväll då jag lägger upp den andra photoshop bilden ;)

Jag var med i tv igår

Fick se på tv4 play idag att jag var med i Let's Dance igår kväll, i två millisekunder!
Vad tror ni, kanske det här är mitt stora genombrott? ;) Haha!