Photoshoot och ny design på gång!

Snart drar jag till Kungsängen för att träffa en kompis,vi tänkte ha någon typ av photoshoot. Känner att jag behöver en ny design, och vad passar då inte bättre att även ta lite nya bilder? ;) Jag har funderat länge på en ny design och om bilderna blir bra så ska jag försöka att fixa den nästa vecka. Däremot kommer det ta ett tag att fixa designen, dels för att blogg.se har gjort om stil- och kodmallen men även för att det tar lite tid att fixa en ny design. Det är så mycket som ska ändras. Först ska layouten ändras, sedan alla färger och till sist ska alla bilder så som bakgrund och header läggas in. Det är mycket mer jobb än vad de flesta tror. För även om jag har hållt på med HTML-kodning och photoshop i 5-6 år så är det i alla fall mycket jag inte kan. Fast även om det tar lite tid så är det i alla fall riktigt kul att hålla på med, man lär sig alltid något nytt :)
 
Har ingen bild att lägga upp som stämmmer överrens med innehåller så det får väl bli en gammal bild
 

Sparkling Christmas

 
 
 
 
 

Tandvärk.. :'(

Alltså vad tjänar det till att ha visdomständer? Om jag har klarat mig utan visdomständer ända sedan jag tappade alla mina mjölktänder så tror jag nog att jag klarar mig utan dem resten av livet. Vet att det låter konstigt att jag pratar om visdomständer nu när jag bara är 17, men jag har alltid varit tidig i "tandutvecklingen". Haha kan man ens säga så? Aja ni fattar nog vad jag menar, för vanligast är det att få visdomständerna vid 18-25 års åldern.
Ååååh denna tandvärk som uppstår är.. Obeskrivlig. Den är ett riktigt helvete, och det värsta är att jag har testat ta alvedon mot smärtan men det hjälpte inge vidare :(
Jag har knappt kunnat sova på två nätter på grund av att smärtan håller mig vaken. Jag skulle verkligen önska att jag kunde sova bort smärtan, men eftersom jag inte kan somna på grund av smärtan så kan jag inte sova.. -.- Fast i natt var det ett riktigt helvete, då var det värre än vad det någonsin har varit! Istället för att sova försökte jag därför att fokusera på något annat så att jag inte skulle tänka på värken. Så jag satte på datan och tänkte kolla på någon serie som förhoppningsvis gjorde att jag kunde komma bort från verkligheten ett tag. Men jag kunde inte ens trycka in lösenordet på datan för att det värkte så mycket! Jag visste inte vad jag skulle göra, det var den typen av smärtan där du inte vet vad du ska ta dig till bara för att det gör så ont. Så det blev att stå ut, hela j*vla natten. Som tur släppte värken vid 3 tiden så att jag kunde somna.
Idag åkte jag inte till skolan, även fast värken är uthärdlig så känner jag mig som en zombie för att jag har fått sovit så lite. Och om jag skulle åkt till skolan skulle jag bara fått sovit till 6, tre timmars sömn alltså..
Har läst på om visdomständer på google ifall man på något sätt kan dra ut den. Men tyvärr måste jag vänta till tanden har kommit upp så att tandläkaren får tag på den med en tång, om jag då inte vill operera bort den innan den har kommit upp. Men det vill jag inte, jag vill absolut inte operera bort den! Oavsett hur j*vla jobbig värken är så står jag hellre ut med den än opererar. För tydligen när de opererar bort den så gör de något snitt i tandkötten där tanden ska komma upp, sedan borar de typ i något ben för att komma åt tanden och sedan får de oftast dela tanden i flera delar för att få ut den helt. Så det kommer jag nog inte göra, jag väljer isf att dra ut den n'r den kommer upp. Hoppas bara att det är snart!!!

Besked av monolog...

Äääääntligen fick jag besked vilken monolog jag fick!
Tyvärr fick jag inte mitt förstahandsval eftersom två andra också hade önskat den, varav då en fick den vilket inte blev jag. Däremot är jag ändå glad, min teaterlärare tog beslutet att jag istället fick mitt andrahandsval för tydligen hade hon sett den mer passande än mitt förstahandsval. Så det kommer nog bli bra i slut ändan, lärarna vet ju ändå bäst eftersom de har mer erfarenhet och kunskap. Plus att jag tror att den monolgen jag fick kan jag göra riktigt bra.
Något som jag vet att jag däremot måste jobba med är att inte få den tråkig. För det är i princip det värsta som kan hända, att jag får publiken att somna. Min monolog är tyvärr inte så dramatisk utan mer som en berättelse, och det kan tyvärr bli ganska tråkigt att bara sitta och lyssna på en som pratar. Men på något sätt ska jag nog lyckas få den intressant och underhållande. Det är väl bara att strippa lite på scenen så vaknar nog publiken? ;) Haha nej, jag driver! Hade inte tänkt att göra det, plus att det skulle nog inte vara så passande eftersom monologen är ganska deppig och djup.
Fast däremot är slutet riktigt hoppfullt och inte så deppigt, det är en riktigt upplyftande monolog om jag jämför med de andra. I de flesta andra monolgerna gick det bara ner, ner och ner. De slutade inte bra men hade ändå ett dramatiskt, spännande och oväntat slut. Denna monolog jag fick och ska spela börjar ganska deppig men slutar riktigt hoppfullt :)
Åh är så otroligt taggad att få träna och börja arbeta med den på tisdag nästa vecka, kan knappt bärja mig!! :D
 
 

Te, plugg och musik

Sitter här hemma och pluggar med en kopp te och musik. Stack tidigare från skolan eftersom jag börjar bli förkyld vilket gjorde att jag inte vågade delta i idrotten som var våran sista lektion. Så jag ska be min idrottslärare om någon skriftilg uppgift jag kan göra så att jag iaf får närvaro för lektionen. Det älskar jag ändå med min idrottslärare, han är inte så sträng och godtar att man inte alltid är på topp att jobba fysiskt :)

26 November 2013

Tjena på er allihopa!
Sitter på tåget nu och bloggar från mobilen, vilket är anledningen till varför det kan vara tusen stavfel! ;p
Nåväl, vad har hänt idag? Jo vi har kollat på filmen "this is England" alla tvåor, och den var så otroligt... Ja hur ska man förklara, deprimerande men ända inte. Det är svårt att sätta ett specifikt ord men den var ingen glädjespridare till film iaf.
Som tur hade vi teater efter filmen vilket höjde mitt humör något otroligt mycket! Däremot hände det väl inte särskilt mycket på teatern? Vi diskuterade monologerna och sen fick vi även önska de vi allra helst ville ha. Tyvärr är det en del monologer som är "populärare" än andra och den jag vill ha mest vet jag är en av dem populärare... Så vi får se om jag får den eller inte. Jag kommer ju inte bli deprimerad eller börja gråta om jag inte får den jag helst vill ha. För Alla monologer är bra på sitt sätt, även fast jag har vissa som jag tycker bättre om än andra :p men jag kommer bog bli glad över vilken jag än får :)

Pitbull ft. Ke$ha - Timber


Sparkling water with taste of gingerbread

Loka med smak av pepparkaka, hmm... Vet inte riktigt om jag älskar eller hatar smaken?
Den smakar definitivt pepparkaka, men det känns så skumt att vatten smakar papparkaka, haha! Jag gillar kolsyrat vatten och jag gillar pepparkaka, men jag vet inte om jag är så förtjust i mixen :p

Sommar snälla kom tillbaka!

Åh vad jag saknar sommaren, eller ska man kanske säga att längtar till den?
Hmm.. Njaa, på ett sätt saknar jag sommaren 2013 som har varit, men den var lite som en berg-och-dalbana så på ett annat sätt vill jag inte ha tillbaka den. Såå jag skulle nog säga att jag längtar, jag längtar att få se vad sommaren 2014 har att erbjuda :)

Fast nu ska jag inte börja deppa ihop över att snön snart kommer. För även fast det blir vinter och kallt så kommer det hända en del bra saker. Julen kommer, och denna jul har jag bestämt att jag verkligen ska försöka att känna efter. Jag ska verkligen försöka att "stanna upp" och känna efter, se om man kan försöka få tillbaka den där julkänslan man hade när man var liten. När man inte kunde sova dagen innan julafton för att man visste att jultomten skulle komma nästa dag med julklappar. Hur mysigt var inte det? Jag skulle verkligen ge vad som helst för att få känna den glädjen och förväntan igen! Så därför, ska jag försöka att reflektera över allt, tänka efter och stanna upp, försöka att ta in att det är julafton. En av dem mysigaste högtiderna som bara kommer en gång per år.
Förutom jul så är det även nyår, vi får se vad som händer 2014. Har faktiskt ingen aning, jag har inte riktigt några förväntningar. 2013 har varit helt okej om jag ser det som en helhet, så förhoppningsvis håller det i sig och fortsätter. Eller så blir det till och med bättre 2014, vem vet? ;)
Fast det kommer nog hålla i sig till februari tror jag, för då kommer jag få spela upp min monolog på fryshuset! :D Åh vad jag längtar!! Det är så kul att jag kommer få göra en monolog, eftersom det var det jag gjorde på intagningsprovet när jag sökte till frysen :) Två olika monologer, två olika publiker men samma scen. Ska bli kul att få stå på exakt samma scen jag stod på när jag gjorde intagningsprovet. Fast denna gång kommer nog monologen skilja sig otroligt mycket från den jag spelade på intagningsprovet, haha ;)
 
Så vintern blir nog inte så dålig i alla fall, det gäller bara att se saker och ting positivt och inte trycka ner sig själv :)

tionde dagen i abs challenge

Idag är det tionde dagen i abs challenge, än har jag inte gett upp! ;)
Idag ska jag göra 50 sit-ups, 50 crunches, 30 leg raises och 38 sekunders plank. Fast jag märker faktiskt en skillnad från det att jag startade, inte något resultat än på magen men jag märker en förbättring i uthålligheten. Det tar mycket längre tid tills jag blir trött än vad det gjorde i början :) Åh är så otroligt stolt att jag är på den tionde dagen, trodde jag skulle typ ge upp efter tredje men icke så nicke! Jag fortsätter att kämpa och nu har jag faktiskt kommit en tredjedel, bara 20 dagar kvar sen är jag i mål, läääängtar!! :D

smile and make that bitch mad

 

Rubirik, yao!

Asså jag har kommit på ett nytt ord, helt random. Rubirik. Har däremot inte kommit på någon betydelse av ordet än... Så det återstår att se vad jag väljer att det ska betyda. Hahaha, kom på ordet då jag råkade stava fel på rubrik :p Lite si så där meningslöst och random inlägg xD

knitted sweater

 

Älvsjömässan!

Igår var jag så otroligt trött att jag inte orkade att blogga. Jag skulle åkt till Solna och köpt lite julklappar, sen efter det skulle jag åkt till mormor. Men nej, inget av det blev av.. Varför? På grund av att tvärbanan blir stillastående på grund av ett strömavbrott -.- Jag hade ingen aning om vart jag befann mig, det enda jag visste var att jag var i närheten av gröndal, men jag visste inte om jag redan hade passerat gröndal eller om nästa station var gröndal :p Jag visste även att Liljeholmen var den närmaste tunnelbanan, men jag hade ingen aning om hur långt det var till den eller hur man gick. Så det fick därför sitta och vänta i nog en halvtimme innan allt drog igång igen. Såå det var lite surt. Därför orkade jag inte åka till varken Solna eller mormor, jag skulle egentligen kunnat det men jag orkade helt enkelt inte. Kände mig bara så sur och grinig, ville bara hem och lägga mig på sängen.
 
Nåväl, idag är det i alla fall en ny dag som förhoppningsvis blir bättre! Tror faktiskt att den kommer bli MYCKET bättre än igår. Känner liksom på mig det, jag ska ha teater nu på förmiddagen och sen efter lunch ska jag dra till älvsjömässan och representera fryshuset, är riktigt taggad!! :)
 

Snabbfika i Solna

Slänger in ett inlägg lite hastigt.
Tänkte passa på att berätta att jag har nu läst igenom alla monologer som skrivarna har skrivit. 14 styckna, och varje är 1,5-2 sidor. Det tog sin lilla tid :p Vet att man inte ska bestämma sig i förväg vilken man tycker är bra och dålig men jag kan verkligen inte låta bli, fast det är ju egentligen bara mänskligt att tycka att vissa är bättre än andra. Fast det är inte bara en favorit jag har, typ hälften av monologerna har jag som favorit. Det var så många bra!! Som tur är det inte jag som rollsätter utan teaterlärarna, håller iaf tummarna att jag får någon av de jag tycker om lite mer :)

Sen efter skolan var jag i Solna och fikade med en gammal barndomskompis, super mysigt var det :) Har typ inte träffat henne på evigheter!! Blev lite förvånad bara över att det var så många fotbolls fans där, fast sen när jag kommer hem får jag veta att det var någon "viktig" match mellan sverige och portugal i friends arena. Det förklarar varför alla hade löjliga blå-gula halsdukar och mössor på sig :p Haha, förlåt men jag är så himla ointresserad av sport som man bara kan bli!!

Dags å vara duktig!

Nu ska jag vara riktigt duktig och plugga känner jag! :)
Jag ska ta fram gifflar och datan, sätta mig ner, sätta på musik och börja plugga. Inget får mig att plugga så bra som bra musik. Eller jag gör väl egentligen allting bättre bara jag får lyssna på musik. Däremot var jag tvärtom för typ två år sedan när jag gick på grundskolan. Har ingen aning om varför men jag kunde inte plugga med musik. Då var det distraherande för att om jag hörde musik var jag tvungen att sjunga med och fokuserade då mer på musiktexten än själva läxan. Hehe :p Däremot har jag alltid varit en sån som kan arbeta fast jag har hundra olika hödljuda ljud runt omkring mig. En egenskap som både är positiv och negativ. Det är ju självklart positivt att jag bara kan fokusera på skoluppgiften, men samtidigt är det negativt eftersom jag ibland kan "stänga av" när det inte riktigt är rätt läge att göra det. Exempelvis om någon skäller eller skriker på mig, jag hör vad personen säger men jag tar inte till mig det. Så om det är något viktigt så glömmer jag bort det lika fort som det sas.

Nåväl, nu ska jag inte blogga mer utan sätta igång å plugga, hörs sen!

18 November 2013

Godmorgon på er!
Sitter nu i plugget och känner mig riktigt utvilad och glad. Jag är på riktigt bra humör, vet inte varför men jag kan inte sluta le :D Jag vill typ gå och krama allihopa jag ser! Borde jag inte känna någon typ av måndagsångest som jag brukar göra? Nej, konstigt nog känner jag inte det minsta! Jag är faktiskt glad på något sätt att vara i skolan, är jag sjuk då? ;p
Däremot längtar jag på ett sätt hem också, jag vill göra mina magövningar!! För igår stod det på schemat att jag skulle vila, men nu när jag har vilat så vill jag fortsätta. Det kan låta märkligt över att jag är så ivrig över att träna, fast det är inte själva träningen jag är ivrig för utan resultatet! :) Jag är riktigt ivrig över att få se reslutatet, om jag dvs ser något :p Haha det skulle vara lite surt om jag har tränat och ansträngt mig så mycket för att sedan inte se något resultat. Just nu ser jag inget resultat alls, fast det beror nog bara för att jag är på dag 5 i träningen. Jag har liksom inte kommit en tredjedel av träningen, fast när jag är halvvägs tycker jag att jag borde se någon skillnad!
 
 
 

 
 

Don Jon...

...var namnet på filmen jag såg ikväll på bio med Madeleine och Billy. Det var supermysigt att hänga med dem, trots att filmen tyvärr inte var någon höjdare. Den handlade i princip enbart om sex och porr, såå det blev lite långtråkigt efter ett tag när det inte hände något. Filmen fick liksom aldrig någon typ av upphöjning eftersom allt upprepades hela tiden. Såå den får nog 2/10... Ingen film jag rekomenderar alltså :p

Bra dagish

Denna dag blev myyycket bättre än igår! 
Som sagt hade jag inte lika jobbig träningsvärk idag som jag hade igår.
Dessutom var alla tåg i tid och blev inte försenade det minsta (y)
Sen fick jag några trevliga besked i skolan, bland annat att en uppgift i engelskan blev framflyttad till nästa vecka. Plus att historien nästa vecka är inställd! :D Livet leker (för tillfället)!
 
Just nu är jag hemma och är barnvakt. Vilket går bra, haha mina småsyskon är inte så sociala. Den ena sitter vid datorn och den andra spelar på paddan, och vad gör jag? Jo jag är lika osocial och sitter och bloggar ;p

Nåväl, jag ska ta och göra dagens mag-övningar också. Efter det blir det väl typ att börja laga mat.

Hörs senare!

Förseningar och träningsvärk

Igår var verkligen kaos!!
Jag kom försent till första lektionen igår för att pendeln och tvären var försenad, suck.. -.-
Sen på eftermiddagen fick jag världens huvudvärk så att jag var tvungen att åka hem och skippa sista lektionen, fast det var bara ett studiebesök på UR som var sista lektionen. Så jag tror ändå inte att jag missade så mycket, hoppas jag iaf inte!

Sen när jag kom hem så var det något konstigt med vattnet, det var smutsigt och kranen hade lågt tryck.. Såå det blev att dra ut å äta middag. Fast i och för sig sitter det aldrig fel att äta ute ;)
 
Och mitt uppe på allt så hade jag världens träningsvärk hela dagen i benen, rumpan och magen.
Fast idag har jag inte lika jobbig träningsvärk, så förhoppningsvis blir denna dag bättre!!

30-day ab challenge

Asså jag skrev ju ett inlägg igår, som jag sedan tog bort några timmar efteråt, som handlade om att jag hade börjat med 30 dagars squat utmaningen. Asså jag skiter nog i den utmaningen, hehe :p För när jag skulle ta lite "före-bilder" så upptäckte jag att det var bättre att träna magen än rumpan, den var i större behov av träning. Idag så har jag så otrooooooooooooligt ont i rumpan så att det inte är klokt! Haha det måste sett kul på tvärbanan imorse när jag skulle sätta mig och jag verkligen är tvungen att sätta mig jättelångsamt för att det ska göra mindre ont. För jag är kanske lite konstig när det gäller smärta, men när jag har ont tar jag det oftsast sakta. Även fast man kan göra det snabbt och det onda sedan går över fortare. Det är typ samma grej med mig och plåster, när jag var liten så var jag livrädd att dra bort plåstret fort. Så jag kunde säkert sitta i 5min och bara änga mig åt att dra bort det där plåstret så försiktigt som möjligt. Haha! Konstiga lilla jag ;p
Men iaf, över till träningen och utmaningen igen! Så nu har jag bestämt att jag istället ska köra på "30-day ab challenge". Och nu är jag verkligen fast besluten att jag ska klara det, ända till mål!! Jag är inte bara konstig, jag är envis också!! ;D
 
 

12 November 2013

Idag har det hänt lite allt möjligt.
Bland annat spårade ett godståg ur vid stockholms södra, fast jag gissar att det är få som har missat det? Däremot var jag glad över att jag inte påverkades eftersom jag kunde hoppa av vid sundbyberg och ta tvärbanan därifrån. Är så otroligt glad över att de har byggt ut tvärbanan från alvik till solna centrum! :) Fast jag tycker att SLs nya satsning om att bygga ut blåa linjen till barkarby är lite onödigt. Jag undrar hur många som kommer att åka den sträckan, för ifall man ska åka från tillexempel barkarby till stan så går det nog fortare med pendeln :P Det är väl bättre att satsa dem pengarna på att förbättra det som redan finns, tillexempel fixa pendeltågen så att de inte blir försenade varenda j*vla vinter!!

Men, men över till något helt annat. Jag har ju haft teater idag och det gick väl, sådär? typ :p Det kändes som om det var få som hade energi och var motiverade till att jobba. Sååå det blev väl inte så mycket gjort på 1,5h, däremot tror jag att det inte det gjorde så mycket trots att vi har uppspel på torsdag. Känns som om vi ändå har koll. Plus att det är ändå bara lärarna vi ska spela upp för, så det är ingen stor publik som tur är :) Däremot är jag i alla fall nervös. Vilket är konstigt, fast jag brukar oftast bli mer nervös för mindre publiker än större. Särskilt i detta fall när man vet att lärarna betygsätter än! Det har gått bra varenda uppspel så varför skulle det inte göra det nu?
 
Just det!! Jag ska inte glömma att säga hur den nya mascaran var heller! Asså den var väl egentligen inge märkvärdig. Skulle inte påstå att den gav "dramatiska fransar" som många hemsidor påstod :p Däremot höll den hela dagen, trots att det regnade! Det var det som var det mest fantastiska med den! Fast i övrigt var den som min gamla. Den gav samma separation och längd på fransarna.
 
Volume Million Lashes Mascara Extra Black             vs                                        High Impact Mascara
L'Oréal Paris                                                                                                   Clinique

Mascara

Vet ni vad det är för dag idag? Idag är dagen då första världskriget slutade för exakt 95 år sedan. Det var i alla fall dem orden min svensklärare använde sig av när han började våran första lektion för dagen, haha!
 
Nåväl, vad har hänt idag? Inte särskilt mycket, efter skolan drog jag till kicks och köpte smink. Var verkligen super glad över att jag fick presentkort på kicks i födelsedags present eftersom jag verkligen är i behov av att köpa en ny mascara!! Tänkte att jag dessutom skulle testa en ny mascara, jag är annars alltid så tråkig och kör på samma trots att den egentligen inte är så bra :p Den jag har använt innan är volume million lashes mascara extra black från L'Oréal Paris. Jag tycker att gummiborsten är perfekt, den separerar fransarna jättebra och inga klumpar bildas. Den är även extra svart som titeln säger. Det stora negativa med mascaran är att den inte håller hela dagen, utan efter några timmar faller den och lägger sig under ögonen. Nu har jag köpt en liten dyrare mascara som jag har läst om på internet ska vara bra, det är high impact mascara från Clinique. Enligt många hemsidor ska den göra väldigt dramatiska fransar och även hålla hela dagen. Återstår bara att se om det är sant eller om det är ett försäljningstrick! Tänkte testa mascaran imorron innan jag drar till skolan :)
 
 

the glass ball

 

Bilder från dagens firande


it's my BIRTHDAY!!

Seriöst, jag fyller 17 idag!! Känns inte länge sen jag fyllde typ, 14? Haha shit vad tiden går fort, kan den inte bara sakta ner lite? Fast i och för sig gör det inte så mkt om tiden går fort, betyder att jag snabbare kommer närmare 18 :D :D :D
Fast i år ska jag njuta av sista året att vara "barn". Jag har till och med bestämt att jag ska fira mitt sista "barnkalas" med fiskedamm, hela havets stormar och regnbågstårta!! Nu j*vlar ska jag fira att vara barn!!!!!! ;D

stay classy, never trashy

 

Ny tv!

Idag mådde jag bättre än vad jag gjorde igår, så därför blev det att åka till skolan. Kände även att jag var tvungen att komma till dagens teaterlektion och repa eftersom vi ska ha föreställning/redovisning för teaterlärarna nästa vecka. Nervös? Check!
Speciellt nervös blev jag efter teaterlektionen då jag insåg att jag har egentligen ingen koll på vad vi sysslar med, hehe :p Men, men förhoppningsvis löser det sig på något sätt ;)

Förresten, på tal om efter teaterlektionen, eller efter skolan överhuvudtaget så märkte jag typ för första gången hur otroligt mycket folk det kommer på frysens konserter. Synd bara att man inte får rabatt trots att man går på skolan ;p Nåväl, idag skulle iaf tydligen imagine dragons vara där och spela, och de är ju ganska stora, typ? Haha, jag har egentligen ingen aning om vilka de är, jag vet bara att de gör bra musik. Älskar verkligen "on top of the world" och "it's time". Bääästa låtarna! ;)
 
Top of the World
 
It's Time
 
 
Just det! Jag kanske ska nämna också att jag fick en ny tv när jag kom hem, en 42-tums tv!! Haha, jag blev minst sagt chockad när jag fick se den på mitt rum, innan hade jag typ en dataskärm stå där. Så man kan ju verkligen säga att det blev en kontrast!! ;D
 
 

Sjuk (igen!)

God morgon på er alla pigga å glada!
Jag kan inte påstå att jag själv är pigg å glad, har nämligen blivit förkyld... Typiskt mig att gå å bli förkyld lagom till skolan ska börja igen :p
Jag förstår inte hur jag kan bli förkyld hela tiden? Det måste vara att jag har dåligt immunförsvar, men om jag hela tiden blir förkyld så borde jag väl egentligen ha ett väldigt bra immunförsvar eftersom efter varje förkylning så blir immunförsvaret lite starkare. Eller har jag helt fel nu? :p
Nåväl, blir iaf att stanna hemma idag. Däremot ska jag verkligen försöka att plugga lite engelska och samhällskunskap. Sen ska jag även göra klart teateranalysen av fröken Julie och skicka in den till läraren så att hon blir nöjd ;)
 

november leaf


Alla helgons helg

Jag var igår och besökte min morfars och min morfar fars grav i Sundbyberg. Även fast jag aldrig fick träffa min morfars far så valde jag i alla fall att köpa en blomma och sätta ett ljus framför hans grav. För mig är det viktigt att hedra de som har gått bort när det är alla helgons helg. Även fast de har gått bort så finns de i alla fall alltid kvar i ens hjärta. Alla minnen man upplevt tillsammans med dem går aldrig att radera eller glömma ♥
 
Ikväll ska jag även tända ett ljus för min farmor och farfar som båda har varit en stor del i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma dem, även fast de var som hund och katt så var de i alla fall gifta i många år. Haha även fast de nog knappt stod ut med varandra vissa gånger så skiljde dem sig aldrig.
Det kallar jag tillgivenhet!!

Photoshop halloween

Haha vad gör man inte när man har tråkigt en dag som denna och det är halloween?
Jo, eftersom jag inte är någon professionell makeup artist så får jag väl leka med photoshop och visa mina skills där istället ;) Eller skills och skills kan väl diskuteras, det finns ju bra många fler som är duktigare än mig :p
Men, men övning ger färdighet som man brukar säga. ;)

1 November 2013