GOTT NYTT ÅR!

 
Nu är det inte många timmar kvar tills det smäller, se till att ha jäkligt kul inatt!
För idag är sista dagen av 2013, sen dör 2013. Se till att avsluta året på topp ;D

Årsresume - 2013

Här kommer en årsresume av några av de viktigaste händelserna som har skett i år!
(Ni kan förresten klicka på rubriken av händelsen för att komma till inlägget)
 
DIKET - 24 Februari 2013
 
 
GRATTIS ROBIN STJERNBERG - 10 Mars 2013
 
 
ALLA MOT EN föreställning - 19 Maj 2013
ALLA MOT EN bilder och dagen efter - 20 Maj 2013
 
 
 
 
 
 
PROMENAD I SKOGEN - 2 Juli 2013
KVÄLLSPROMENAD I BRO - 5 Juli 2013
 
 
KOLMÅRDEN - 10-11 Juli 2013
 
 
FINLAND - 20-23 Juli 2013
 
 
OLYMPIC SPONSORS - 9 Augusti 2013
 
 
 
 
SPÖKHUSET - 14 September 2013
 
 
PÅ AKUTEN - 30 Oktober 2013
 
 
IT'S MY BIRTHDAY!! - 8 November 2013
 
 
BESKED AV MONOLOG - 28 November 2013
 
 
 
 
JULAFTON - 24 December 2013

Bio och shoppingmys

Blev både att gå på bio och shoppa idag i Kista med Therese :)
Det blev att kolla på "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", haha åh gud vilken härlig film! Dessutom förstår jag inte hur tusan de kan ha fått Robert Gustafsson att se så otroligt gammal ut, jag antar att det var en mask men jag kunde inte se en enda skarv. Riktigt skickliga make-up artister ;)
Men förutom masken så var filmen riktigt bra, väldigt oförutsägbar!
 
Som sagt blev det även att shoppa, blev inte så mycket att köpa från mellandagsrean, men billiga kläder och accessoarer hittade jag i alla fall. Är lite lat idag så jag orkar inte att fota allt, men ni får väl se det så småningom då jag bär det ;)
 
 
 

The lucky one

Idag har jag varit och besökt mormor, vi hade det mysigt och fikade :)
Ska till henne på nyår också, tänkte att eftersom jag inte har några planer till nyår så kan jag ju åka och fira det nya året med henne. Tycker annars så synd om henne att hon ska sitta själv och fira.
 
Men nu är jag i alla fall hemma, tänkte att jag skulle ta och titta på lite serier men typ alla serier har ju uppehåll över jul och nyår :( Så det blir väl att kolla på en film istället, kanske kollar på "the lucky one". Har hört att den ska vara ganska bra, fast det vet man ju inte beror på att snyggingen Zac Efron är med i filmen :p Däremot kan jag tänkta mig att den är ganska sorlig, jag som är så känslig för sorgliga filmer.
Haha började gråta till "click" med Adam Sandler, så jag kan tänka mig att jag kommer göra det till denna också. Men det blir ju lite kontrast till "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" som jag ska se på bio imorron ;)
 
 

Mellandagsrea i Kista

Har nu varit hemma ett tag efter att ha både varit en sväng till stan och Kista.
Blev så att jag, Sara och Sandra-Louise träffades i stan för att sedan bestäma oss för att åka till Kista. Är så otroligt mycket bekvämare att gå runt i Kista än i stan, allt är ju inomhus och mer "samlat" i Kista. Plus att det var så otroligt mycket folk i stan, visst det var väl mycket folk i Kista också men det var mindre där än i stan :p
Så vi gick runt lite i Kista, köpte både puder från kicks och en topp från new yorker. Däremot köpte jag inte skorna högst upp, jag och SL testade dem bara för att de var så otroligt fula. Haha fattar inte vem som skulle köpa dem?
Hittade annars inte så mycket på mellandags rean, allt bra var väl typ slut. Och om man hittade något man tyckte om så var det svin dyrt :p
Men, men ska ju till Kista på måndag igen med Therese. Då blir det både bio och shopping, så då kan man ju ta en andra tur, man vet ju aldrig om man missade något? Plus att då har ju studiebidraget kommit också! :D

In mot stan

Ska om några timmar sätta mig på tåget och åka till stan för att träffa Sara och SL :)
Blir väl att ta någon fika och kanske kolla lite på mellandagsrean som fortfarande är igång. Fast allt är väl typ slut nu när det har pågått i två dagar redan :p Men, men något borde man väl kunna hitta? Måste i alla fall till kicks och köpa puder eftersom mitt håller på och ta slut, tur att jag fick ett presentkort på kicks i julklapp ;)

Sen när jag kommer hem hade jag tänkt att börja skissa på en ny design, tänkte att jag byter väl någon gång i januari. För då är ju både lucia, jul och nyår över ;) Då ska jag verkligen försöka göra den så enkel som möjligt, för mitt problem är att jag nästan alltid gör för mycket så att det blir lite överväldigande. Haha det är nästan alltid min utmaning, att vara enkel ;p
 
Har ingen bild att bjuda på så det får väl bli att bjuda på en riktigt bra låt istället. Älskar den!!
 

Bilder från julafton

Uppsatt hår och röda läppar, väldigt olikt mig egentligen. Hissar verkligen röda läppar, men det uppsatta håret ska jag nog skippa nästa år ;p Såg bättre ut i spegeln än vad det gjorde på bild, haha!
Hur som helst, så hade jag en super mysig jul igår. Fick en massa presenter, bland annat hörlurar och en massa presentkort. Passar extra bra att få presentkort nu då mellandagsrean börjar! ;D Ska bara försöka att komma ut någon dag, tyvärr är jag ganska fullbokad de senaste dagarna så när jag kommer kunna åka ut och shoppa så är väl allt slut? :p
 
 

God Jul!

Kommer inte hinna skriva något mer idag, har verkligen fullt upp. Dessutom vill jag helst umgås med familjen än att sitta vid datan eller mobilen och blogga :p Så detta får väl bli dagens inlägg, hoppas ni allihopa får en god jul i alla fall!! Lägger förhoppningsvis upp lite bilder imorron, men nu så länge får ni nöja er med en mysig och klassisk jullåt! ;)
 


God Jul, puss å kram på er allihopa!!

1 day left!

1 dag kvar till julafton, en av årets mest älskvärda dagar.
Däremot är den inte lika älskvärd om man frågar mina småsyskon, de lyckades nämligen lista ut för ett par dagar sedan att jultomten är pappa som bara har klätt ut sig, haha! Nåväl, det var gulligt så länge det varade då de såg fram emot att tomten skulle komma. Nu ser de bara fram emot att få öppna de gnistrande och spännande julklapparna som väntar på att få bli öppnade under granen.
 
Hur som helst, jag ska dra till Kungsängen om ett tag och köpa en ansiktskräm på apoteket. Eller jag hoppas i alla fall att de har öppet, haha kanske borde kolla det innan jag åker dit? Jag måste även kolla hur tiderna på SL ser ut, såg att det är andra tider nu när det är jul och nyår. Men förhoppningsvis går de väl hyfsat som de ska, för det kan väl inte vara så att tåget går varje timme istället för en gång i halvtimmen? :O Aja, ska surfa in på SL och kolla, men så länge får ni ha det så bra!
Jag och min syster önskar er alla en god jul ifall jag inte hinner att blogga någonting imorron! :D
 
 

Finns ödet och vad är meningen?..

Ligger i sängen och ska försöka sova, rätt tidigt jag vet men jag är super trött :p
 
Funderar på ifall det finns något "öde"? Finns det en väg som redan är förutbestämd att vi ska följa, och alla händelser som sker har de verkligen en mening? Jag skulle vilja tro att det finns något typ av öde, men just nu undrar jag om jag bara intalar mig själv det. Jag skulle även vilja tro att det finns en mening med allt som sker, för varför skulle annars vissa saker ske som tar oss framåt i livet? Men sen så finns det de märkliga sakerna som sker då man bara känner sig förvirrad och börjar tänka, vad var det för mening med detta?
Som ett exempel som har hänt mig rätt så nyligen, det var en person för ett tag sedan som stod mig väldigt nära, som sedan visade sig vara falsk. Kontakten mellan oss tog slut och jag ville verkligen inte veta någonting av personen. Det tog mig säkert två-tre månader att glömma personen helt, radera alla känslor och minnen man hade. Men nu, för ett par dagar sedan så försökte personen ta kontakt med mig igen. Allt jag hade försökt att glömma, blossade upp på en gång. Då undrar jag varför? Vad är det för mening att denna person som jag säkert har fällt tusen tårar över att glömma söker upp mig? Är det ett tecken på att jag ska ge den en andra chans, eller är det ett tecken på att jag kommer bli sårad igen? Om ödet eller gud finns, kan det då snälla förklara vad meningen med detta är? Som sagt så vill jag tro att det finns en mening, men just nu tvivlar jag på om det verkligen finns någon.
Oftast brukar man komma på meningen efter händelsen har skett, för att på något sätt kan man reflektera över allt på ett annat sätt när man inte befinner sig i händelsen längre. Så förhoppningsvis dyker det väl upp någon mening, men just nu kan jag inte tänka mig att det verkligen skulle finnas någon.

Städning och julinspo

Har idag varit duktig och städat både badrummet, vardagsrummet och mitt rum :) Trots att det är riktigt tråkigt att städa så blir man så otroligt glad när det är så fint efteråt, plus att om man har bra musik så går det ändå ganska fort. Gäller bara att man fortsätter att städa och inte stannar upp för att dansa, haha! ;)
 
Sen har jag funderat på vad jag ska ha för smink och kläder på julafton? Hmm... Jag tänkte ha rött läppstift, men jag kan inte riktigt bestämma ifall en ljus skimmrande ögonskugga blir snyggast eller ifall brons eller guld skulle passa bättre? Hmm, tänkte i alla fall att jag kanske kan ha en vit kjol och en röd topp, det borde väl bli fint? Haha tro mig, även om jag bestämmer i förväg vad jag ska ha på mig så kommer jag nog i alla fall ändra mig i sista minuten. Gör alltid det, samma sak innan jag ska dra till skolan :p
 

21 December 2013

Är nu hemma efter att ha varit hos mormor, vet inte om jag orkar städa. Kanske gör det imorron, har ändå några dagar kvar till jul på mig ;)
Men, men jag ska gå och äta lite gifflar nu och kolla på serier. Förresten har ni smakat de med saffranssmak? Älskar dem!! Dagens tips: testa saffransgifflar! :D

Mysig sovmorgon

Jag kan väl inte vara den enda som uppskattar långa och mysiga sovmornar i sängen? ;)
 
Nåväl, efter att ha sovit ut och tagit igen lite sömn från de sömnlösa och hemska tandvärks nätterna så mår jag riktigt bra. Känner mig riktigt glad idag, känns som om denna dag kommer bli riktigt bra :)
Ska åka till sumpan och besöka mormor om någon timme, sen har jag väl inget inplanerat. Blir väl att städa mitt rum, och jag ska verkligen försöka hålla det snyggt till julafton. Haha vi får se hur det går ;p

Julavslutning och tidig julklapp

SÅ HIMLA SKÖNT ATT HA JULLOV!!! :D
Som jag har längtat och räknat ner dagarna, men nu är jullovet äntligen här! :)
Började jullovet med att träffa en kompis efter skolavslutningen, vi gick hem till mig och gav varandra julklappar eftersom vi inte kommer ses på julafton. Fick ett så himla fint halsband, verkligen jätte vackert. Blev så otroligt glad! ♥

Om man bara vill så går det!

Åh känner mig så otroligt ful idag, därför publicerar jag en bild jag tog för ett par dagar sedan :p
Ville verkligen inte åka till skolan imorse, håret var en katastrof och det var även sminket. Men eftersom det var den sista "skoldagen" så var jag tvungen att åka dit, och kan ni tänka er, jag satt varje lektion och jobbade utan att kolla fb eller insta en enda gång! Stolt som tusan!! :D Men jag har bestämt att nu efter jullovet så ska jag verkligen ta tag i skolan, jag ska jobba på lektionerna utan att hela tiden tänka "jag gör det hemma". Även fast jag ligger hyfsat bra i skolan nu så kan man alltid bli bättre. Det gäller bara att ha viljan och envisheten, jag klarade 30-days ab challenge utan problem tack vare viljan, så om jag bara har samma vilja i skolan så borde det gå som en dans på rosor :)

Tandläkare igår och allergitest idag

Som ni redan vet så var jag hos tandläkaren igår, och det gick väl bra? Det gör i alla fall inte ont idag, och jag fick sova hela natten inatt! :)
Min tandläkare trodde att eftersom slipningen inte hjälpte så var det nog ett tidigare hål i en tand som gjorde ont eftersom hålet var så djupt och behövdes rotfyllas. Men istället för att rotfylla hålet från första början så valde han att göra en chansning och göra en vanlig lagning.
Så det han gjorde igår var att typ rensa ut alla nerver i tanden, och min tandläkare är lite rolig. För när jag ligger där i stolen och gapar, vad gör han då? Jo han visar en del av nerven för mig som han precis har tagit bort, jag kan inte påstå att den var särskilt vacker :p Men, men, det är kanske inte alla som kan skryta över, att ha sett sin egen nerv, haha!! xD
Men i alla fall så rensade han ut alla nerver och satte på ett tillfälligt lock, sedan i januari ska jag tillbaka och få en permanent lagning.
 
Sen idag, var jag hos läkaren och gjorde allergitest för den där reaktionen jag fick för ett par månader sedan (länk). Det gick väl också bra, jag fick göra allergitest för både björkpollen, timotej och gråbo. Varav timotej är vanligt gräs och gråbo är något speciellt gräs som ofta växer i diken.
För tydligen trodde läkaren att det kunde vara någon korsallergi som bildats av det jag ätit den dagen och det jag är allergisk mot. Så nu fick jag veta att jag är mest allergisk mot gråbo, där hade jag 4/5, sen timotej 3/5 och björkpollen 2/5. Så jag är alltså mest allergisk mot gråbo, vilket är lite märkligt. För att det som ofta kan bilda korsallergi med gråbo är bland annat paprika, vitlök, persilja, kamomill och solrosolja, och alla dem har jag ätit utan att känna någon reaktion alls. Hmm, men jag antar att det är väldigt individuellt vad man reagerar på och inte. Sen så är det ju bara tur att jag inte reagerar på något av dem, skulle vara jobbigt om jag reagerade på alla! :p

Till tandläkaren, igen!

Nu har tandvärken kommit tillbaka, och inatt fick jag inte sova någonting! :(
Så jag ska till tandläkaren idag igen vid 14. Så denna gång hoppas jag att det blir bättre!! Vet annars inte hur jag ska klara av jul och nyår med denna värk. För jag tror inte att tandläkaren har öppet mellan jul och nyår, så då måste jag isf vänta enda till i januari att gå tillbaka om det inte hjälper!! Åh hoppas jag annars får starkare värktabletter så att jag kan stå ut, eller iaf sömntabletter så att jag får sova på nätterna. Fast det kanske inte en tandläkare får skriva ut? Eller? Kanske bara en vanlig läkare får göra :p
Åååååhhh kan inte denna värk bara försvinna!!!!!!!!!!!!!!

Detta gjorde min dag!

Haha min humor på morgonen, seriöst det här gjorde min dag. Kommer sitta och små le åt den nog hela dagen xD Haha, åh älskar blondinskämt (trots att jag själv är blond) ;)
 
 

Övningsköra i regnet

Det var ganska länge sen jag gjorde, övningsköra när det regnar? Märkligt eftersom jag tycker att det regnar hela tiden :p Men, men det är ju bara tur och positivt att det inte har regnat just då jag har varit ute på vägarna ;)
Idag har jag kört lite överallt här i Bro, jag har bland annat tränat på att starta i backe, vilket gick oerhört bra! :) Sen har jag även kört både till Fliesberg och Kungsängen, däremot åkte jag inte på motorvägen idag. Kanske blir nästa gång?

5 dagar kvar till julavslutning!

Igår var en riktig pyssel- och bakdag!
Jag bakade pepparkakor med min lillasyster Bella, som fick för sig att kasta mjöl på mig helt random, kul när man har svarta byxor och de förvandlas vita. Fast tro mig, hon fick igen ;)
 
Sen blev det att pyssla och rita lite julteckningar, vill däremot inte visa varken pysslet eller teckningen då det ser ut som en 5 åring har gjort det xD
 
Förresten, det är bara 5 dagar kvar till julavslutningen och 9 dagar kvar till jul, någon mer än jag som längtar?? Jag vet inte hur länge jag har väntat på det här, typ sen höstlovet tog slut :p Men nu är det inte långt kvar!! :D

Nu börjar julkänslan komma!

Lyssna på Justin Bieber på spotify i teven på högsta volym, då börjar julkänslan komma då lägenheten dessutom luktar nejlikor och apelsin! Myyyyyys, inte många dagar kvar till jul, 10 dagar för att vara exakt! :D

Luciacup och 2-års firande

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade helt enkelt fullt upp så jag inte hann!
 
Igår var nämligen lucia för er som missade det, och lucia betyder på fryshuset även luciacup :)
Det var en riktig kul cup i år, förra året var det endast spökbollsturnering men i år var det allt möjligt. Alla klasser tävlade mot varandra genom att samla poäng vid olika stationer. Jag tyckte att min klass var skit bra, men tyvärr inte tillräckligt bra för att komma bland topp 3 :p Vet inte riktigt vilken placering vi fick, men jag hoppas och tror den var hyfsad hög.
 
Sen efter cupen drog jag hem en snabbis innan jag drog till min systerdotter Alva för att fira hennes 2-årsdag :) Var riktigt mysigt att få träffa både henne, min syster Elin och Ronja. Så det blev att tillbringa några timmar där och fika innan jag åter drog hem igen.
 
Sen när jag kom hem så dröjde det några timmar innan jag gick å la mig, och kan ni tänka er. Tandvärken börjar äntligen gå bort så jag har fått sova två hela nätter och somnat vid ett! :D Så himla skönt, längtar tills jag kan somna vid tio som jag brukade göra.
 
 
 

12 December 2013

Asså idag har det väl inte hänt något speciellt?
Har bara varit i skolan och nu är jag hemma, funderar på att göra lite te och plugga idrott. Känns som om jag börjar halka efter i alla uppgifter jag har att göra :p Så det är kanske dags att börja göra dem istället för att skjuta upp dem hela tiden? Ena måste vara klar imorron, så om jag är smart så börjar jag med den. Sen har jag också en uppgift i samhällskunskap att göra, om religionsfrihet. Kul va? :p
Så ser min tråkiga kväll ut, hoppas ni har det bättre än jag. Eller jag ska egentligen inte klaga eftersom resten av dagen har varit hyfsat bra, hade ju en jätterolig teaterlektion om dragningskraft och impro. Och när man har teater är väl allt på topp? ;)

Stötte på Staxx och Maggio i stan!

Gissa vilka jag och Sara stötte på i stan? Svårt att gissa när jag avslöjar det i rubriken va?
 
Jag och Sara drog till stan efter skolan och köpte lite julklappar och sånt, då när vi skulle dra hem så fick vi syn på Veronica Maggio. Kan ni tänka er vart? Sergels Torg! Lite komiskt eftersom hennes senaste singel heter det, haha ;) Däremot vågade man inte riktigt gå fram och fråga ifall man fick ta ett kort eftersom hon hade sina barn med sig och var där privat. Även kändisar vill ju få gå runt på stan och vara som alla andra ;)
Men sen, efter mindre än 5 min stötte vi på Sebbe Staxx i rulltrappan på tc! Vi gick inte heller fram till honom eftersom han pratade i mobilen :p
Kul i alla fall att stötta på kändisar lite random på stan, haha eftersom jag inte är så ofta i stan längre så händer det inte så ofta. Är typ bara i stan när jag ska träffa kompisar, och då är vi oftast hemma hos dem. Fast ibland är jag i stan om jag ska köpa något plagg som jag verkligen vill ha, då vänder jag upp och ner på alla butiker för att hitta det jag leta efter xD

Halloj gott folk!

På tal om fotot, hur kommer det sig att mitt vänstra öga är mycket större än det högra? :p Hoppas det inte är det i verkligheten! Haha fattar inte varför ena ögat alltid blir större än det andra på photo booth, fast det kanske är det som är meningen?
 
Jaja, vad vet jag? Ska nu sätta mig och analysera min teatermonolog, fick det som uppgift av läraren eftersom vi inte hade någon teaterlektion på eftermiddagen. Riktigt skönt att få komma hem och bara skriva en uppgift, däremot hade jag sett fram emot att få jobba med den mer praktiskt...
Fast innan jag börjar med uppgiften, så ska jag ta lite fler foton i photo booth ;p
 

Hemma från tandläkaren

Har idag äntligen varit hos tandläkaren! Enligt tandläkaren var det nog en visdomstand som typ trycker på resten av tänderna som gör att de kommer i annan position som har gjort att jag har tuggat fel, vilket ledde till värken. Så nu har han slipat tänderna så att jag inte kommer tugga fel, och förhoppningsvis kommer värken gå bort! Håller verkligen tummarna att den försvinner, har inte kunnat sova en hel natt på 1,5 vecka. Det är hemskt att inte kunna sova för att värken håller en vaken till klockan 3 på natten, och när man väl har somnat så får man endast sova i några timmar innan det är dags att gå upp för att gå till skolan. Men oavsett hur lite jag får sova den här veckan, så måste jag gå till skolan. Även om jag bara har anmäld frånvaro vill jag inte riskera att bli av med studiebidraget.

Motorvägskörning!

Jaa, att köra på motorvägen gick faktiskt riktigt bra för att vara första gången. Trodde typ att jag skulle få panik över den höga hastigheten och köra av vägen! Haha, så fort gick det ju inte!! Även fast jag endast vågade köra 100 pga det hala väglaget så gick det i alla fall inte så värst fort. Märkligt nog tycker jag det är läskigare att köra 70 på vanliga vägar? Tror det beror på att när det är vanliga vägar så är det så mycket annat man måste hålla koll på, på motorvägen är vägen liksom bara rakt fram och det händer inte så mycket. När det gäller vanliga vägar så är det så mycket man ska hålla koll på! Rödljus, övergångsställen, hastighetsbegränsningen, backspegeln osv osv. Dessutom så får jag känslan av att det är ändå farligare att köra på vanliga vägar? På sätt och viss är det det, större risk att köra på någon eller något än vad det är på motorvägen. Fast i och för sig så kan man ju alltid köra på förbi springande älgar och andra bilar på motorvägen :p
Haha, visst är jag positiv till bilkörning? Tänker ut alla möjliga farliga händelser som kan hända när jag vet att jag ska ut och köra om några dagar igen xD
 
Såå jag ska nog sluta att skriva något mer, vill ju inte skrämma er som inte har börjat övningsköra än! ;)

Bakning och julklappshandling

Idag har jag tillbringat hela dagen med min underbara lillasyster Bella.
Först blev det bakning på förmiddagen tillsammans med Bella och mamma, vi bakade totalt 77 stycken lussekatter och saffransbullar. Det tog sin lilla tid men så värt det när man fick smaka dem!! :)

Sen på eftermiddagen drog jag och Bella till solna och köpte julklappar, allt gick på totalt 500:- och än är jag inte klar med julklappshandlingen. Det är några kvar, tur att jag har sparat pengar från förra månadens studiebidrag :) Det gäller att vara smart och inte göra samma misstag som man gjorde förra året, alltså köpa slut på alla pengar i början av december och sen komma på att man knappt har några pengar kvar till att köpa julklappar. Tur att man kan lära sig av sina misstag ;)

Ny design!

Nu är jag äntligen klar med designen, men shit vilken tid det tog! Tror det berodde framför allt på att blogg.se har ändrat stil- och kodmallen, vilket försvårade allt. Sen använde jag också ett annat photoshop än vad jag är van vid att använda, vilket gjorde att det tog ett tag innan man lärde sig vart alla funktioner var. Men till slut blev jag klar! Själv är jag riktigt nöjd, den är lite annorlunda på något sätt. Jag tror inte jag har gjort någon liknande design förut. Nåå, vad tycker ni då? Bättre eller sämre? :)
 

Första monologrepet!

Idag var allra första monologrepet i skolan :) Vi satt och läste upp våra monologer var och en på scenen och agerade i talet (kan man säga så?). Tyckte det gick riktigt bra för att vara första gången jag läste den högt, annars har jag bara suttit och läst den tyst för mig själv på tåget :p
Åh är så otroligt spänd och ivrig över att få spela upp den! Har så otroligt många idéer vad jag kan göra, sen är det bara försöka få teaterläraren att acceptera dem :p Hehe, det är en annan sak om hon gör eller inte! Fast det tror jag nog att hon gör, om hon bara försöker tänka från mitt perspektiv så kommer hon nog gilla idéerna, hoppas jag! ;)
 
Men, men jag måste sova nu, försöka sova i alla fall. Man vet aldrig hur tandvärken blir -.- Hur som helst, god natt alla mina underbara läsare!! 

Tips! Britney Jean

1.- 00:00 Alien
2.- 03:57 Work B**ch
3.- 08:07 Perfume
4.- 12:10 It Should Be Easy (ft. Will.I.Am)
5.- 15:36 Tik Tik Boom (ft. T.I)
6.- 18:34 Body Ache
7.- 22:00 Til It's Gone
8.- 25:43 Passenger
9.- 29:25 Chillin' With You (ft. Jamie Lynn)
10.- 33:05 Don't Cry
 
Har ni hört Britney Spears nya album? Love it!!! Mina favoritlåtar är alien, work b**ch, tik tok boom, body ache och til it's gone :) Har alltid älskat Britney, kommer ihåg att den allra första låten jag hörde av henne var "overprotected". Haha jag minns att jag var typ 4 eller 5 år då jag dansade och sjöng med till låten i vardagsrummet, verkligen showade och brydde mig varken om hur fult jag dansade eller sjöng. Fast det gör jag typ nu också när jag är själv hemma, haha! :p Skillnaden är bara att jag vet att jag dansar och sjunger urdåligt idag, när jag var barn trodde jag typ att jag var nästa världsstjärnan! xD Haha så kul att tänka på hur naiv och lite man egentligen visste om världen när man var liten. 

Ingen sömn och tidig morgon

Vet att jag tjatar om min tandvärk, men den är ett h*lvete att ha! Somnade vid tre inatt för att sedan gå upp vid sex. Känner mig som en zombie nu när jag sitter på tåget, som tur har vi teater första lektionen som förhoppningsvis kan pigga upp mig :) plus att vi har halv studiedag idag också, så jag slutar vid lunch. Riktigt skönt!! :) Ska försöka sova när jag kommer hem, om inte värken hindrar mig. Köpte en gel igår på apoteket som jag blev tipsad om av min tandläkare, använde den igår kväll men märkte ingen skillnad. Men det tar säkert ett tag innan den hjälper eftersom jag kan tänka mig att man behöver använda den ett tag för att bygga upp något. Det jobbiga är bara att den smakar så äckligt!!
 
 

Snälla raka dig!

Som ni säkert redan ser så ser bloggen, hemsk ut. Verkligen hemsk ut! :p Men jag lovar att designen ska bli klar snart! Tanken var att jag egentligen skulle gjort klart den igår eller idag, men eftersom den första headern jag gjorde blev så ful så är jag tvungen att göra en ny. Så jag ska försöka göra en ny header ikväll, som förhoppningsvis dyker upp imorron. Just det, sen behöver jag fixa en annan bakgrund och en ny rss-ikon -.- Det hade jag glömt bort! Såå den nya designen blir kanske klar på fredag? Hehe :p
 
Nåväl, vad har ni gjort idag? Själv har jag varit hemma och tyckt synd om mig själv :( Eftersom tandvärken håller mig vaken om nätterna och har gjort det i 5 dagar så bestämde jag därför att vara hemma idag och försöka ta igen lite sömn. Som tur fick jag sova från tre inatt till elva på morgonen, vilket jag är otroligt glad över! Försökte att sova på dagen också, men det gick inte så bra... Det är alltid svårt att somna när man har ont, så därför blir det oftast att kolla på någon film eller serie för att försöka tänka på annat.
Just nu har jag börjat titta på star wars filmerna. Eftersom jag fick alla sex filmerna någon gång i julklapp så är det lite märkligt att jag fortfarande inte har sett dem? Så just nu håller jag på att kolla på fyran, haha tycker det är så kul att se vilken stor skillnad det är på animeringen om man jämför trean och fyran!! xD
Fast Hayden Christensen, han som spelar Anakin Skywalker i tvåan och trean, hur snygg är inte han?? Däremot är han snyggare i trean än i tvåan, bortsett från slutscenen där han dör! Kan inte påstå att han är så värst vacker där, hehe :p Men det är så sjukt hur folk kan ändras, googlade på honom och han är inte alls lika snygg nu som då. Tror det mest beror på skägget, och åldern :p Synd att folk ska ändras så mycket, och skaffa skägg när de inte passar i det! Vissa passar i skägg, som Johnny Depp och jultomten. Men inte Hayden, så snälla raka dig!
 
 

15 dagar kvar till jullovet! :D

Åkte inte till teatern igår på grund av att jag var så otroligt trött och hade tandvärk.
Fast sen när jag skulle gå å lägga mig vid 23:30 så kände jag ingenting, men sen kom världens värk vid 00:30  innan jag hann och somna :( Värken höll i sig ett bra tag, säkert en timme innan den började avta, men sen efter en timme kom den tillbaks -.- Blir så otroligt trött på den här värken!! Så jag somnade väl vid 3 tiden...
Fast jag var duktig som åkte till skolan även fast jag endast fick 3 och en halvtimmes sömn idag. Vi får väl se ifall jag somnar på lektionen, än har jag i alla fall inte gjort det! ;)
Btw, på tal om något helt annat. DET ÄR BARA 15 DAGAR KVAR TILL JULLOVET!! :D :D :D
 
 

Seg och trött som tusan!

Idag har jag varit i fullgång, trots min onda tandvärk som fortfarande håller i sig! :'(
Jag har varit ute och övningskört, tränade på att få bilen att stå still i en backe. Shit vad svårt det är! Jag har lyckats få den att inte rulla bakåt, men jag tycker det är riktigt knepigt att få den att stå still helt med endast koppling och gas. Brukar oftast bli att jag kör framåt en bit och sedan reglerar så att den står still :P Sedan körde jag vidare från Bro till Kungsängen, där vi bytte förare och mamma fick köra till mormor i sumpan. Har inte riktigt kommit så långt att jag vågar mig ut på motorvägen. Även fast mamma försöker övertyga mig om att jag nog klarar det så är jag inte lika säker på det. Jag menar, första gången jag körde 70 så tyckte jag det gick fort. Hur tusan ska jag då inte tycka att 110 är? Det som är positivt är att man kan ju börja med att köra 90 innan man sakta men säkert ökar farten ;)
Nåväl, så jag har alltså varit både och övningskört och besökt mormor :) Ska försöka bege mig till teatern sen, vet att jag egentligen behöver det men jag vet inte om jag orkar. Om tandvärken blir värre så kommer jag inte åka, för när tandvärken är som värst så kan jag i princip inte göra någonting. Då menar jag verkligen ingenting! Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen för det gör så ont. Annars om man har ont brukar det vara skönt att lägga sig ner och ta det lungt, men eftersom denna värk är så intensiv så går inte det. Åh hoppas den går över snart!