Opublicerade bilder från arkivet

Gick igenom lite bilder på datorn, och kan man tänka sig vad roligt man kan ha åt gamla bilder! haha xD
Vissa bilder är några år gamla medan vissa är bara någon vecka, haha, titta och njut!
 

Tappade 690 kronor i sjön...

Igår slutade verkligen dagen i kaos, ångest och panik!

Arbetsdagen hade inte varit någe vidare märkvärdig, och efter jobbet hade jag övningskört till Veddesta med mamma.

Men det var precis när jag hade kommit hem efter att ha varit i Veddesta som det värsta hände. Jag upptäckte att jag hade tappat mitt SL-kort, det kort som jag hade fyllt på i mitten av juni och som skulle räcka enda till slutet av oktober. Det kortet som hade kostat 690 kronor att fylla på.
Till en början intalade jag mig själv att kortet antingen ligger i jackfickan eller i väskan, men när jag hade gått igenom både jackan, väskan och hela lägenheten och insåg att den inte var där, då greps jag av ångest.
Ni vet den där otäcka känlsan då man inte vet vad man ska ta sig till, och man bara önskar att det är en dröm? Exakt så upplevde jag det!
Jag kollade igenom bilen, inte där.
Jag kollade igenom busshållplatsen, inte där.
Jag gick och kollade igenom stationen, inte där heller.
 
Det var då jag förstod att det verkligen var borta. Jag var så otroligt upprörd att jag inte kunde gråta, även fast jag så otroligt gärna ville känna tårarna mot kinderna.
Jag var inte frustrerad över att jag just hade tappat bort kortet utan mest på grund av att EN sak kan dra ner hela ens dag.
Men sen när jag gick och la mig så intalade jag mig själv att allt skulle lösa sig och att jag skulle köpa ett nytt kort imorron (alltså idag).
 
Vilket det gjorde! Allt löste sig till slut, jag ringde till SL och tyvärr kunde de inte ersätta ett kort som inte var regristrerat, trots att man hade kvar kvitto. Så det blev att köpa ett nytt för 690 kronor, lite irriterande. Även om jag hade pengarna och kunde betala det så är det irriterande just på grund av att man kunde lagt pengarna på något bättre. Men nu är det som det är, inte mycket att göra åt.
 
Blir samtidigt arg på mig själv att jag prioriterar en sak så otroligt högt, visserligen är det en ganska viktig sak, eftersom jag utan den inte skulle kunna ta mig från och till jobbet. Fast i grunden är det ju bara ett plast kort, blir lite arg på mig själv hur jag reagerade igår. Förstod inte att jag tog åt mig så mycket och var så känslig :p

Tips! Connor Franta

Kan typ bara inte sluta älska Connor Franta, han är så otrolig naturlig och typ bryr sig inte hur awkward eller konstig han är. Vilket jag totalt älskar!!
 

Klättring på hög nivå

Var vid min gamla grundskola Finnstaskolan och upptäckte en ny och stor klätterställning tillsammans med Bella. När hon börjar springa mot den och börjar klättra så kan jag ju inte riktigt låta bli. Så jag springer själv mot den och börjar klättra, däremot märkte jag ganska fort att jag inte var lika smidig som jag var när jag var i 10 års åldern ;) Men jag lyckades ta mig till toppen, trots att jag är höjdrädd, så när jag kom till toppen så ville jag inte gå ner, haha ! ;p

Jeans och spets från H&M


Fikamys med barndomskompis

Hej på er allihopa!
Var idag i Solna och shoppade med Therese, vi hade det så otroligt mysigt! Var så otroligt länge sen vi sågs, typ sen i februari/mars kanske? Så det var verkligen på tiden att vi träffades!!
Men jag föredrar ju alltid när det tar ganska lång tid tills man ses eftersom man då får sakna varandra, plus att när man träffas så har man ju då nästan alltid så otroligt mycket att prata om :)
Shoppade inte så jättemkt, men det blev lite grejer, lägger kanske upp någon bild imorron, om jag orkar, vi får se ;p

haha, bästa!

 

5 år sedan...

Helt otroligt att det har gått 5 år sedan det här kortet knäpptes.
Känns jättekonstigt att tänka sig att jag endast var 12 år, sjukt!
Bilden är tagen på min mamma och Jörgens bröllop, som ägde rum för exakt 5 år sedan idag.
Tiden har gått så otroligt fort sedan dess, känns helt overkligt att det är så länge sen. Men samtidigt känns det som en riktigt lång tid sen jag var 12 år, även om det inte känns som att bröllopet ligger så långt bort i tiden.
Jag kommer ihåg bröllopet så väl, kommer ihåg att det på något konstigt vis kändes så magiskt, även fast det inte var jag som skulle gifta mig så påverkades jag otroligt mycket.
Jag tycker nog om att gå på bröllop, även fast jag själv inte är så sugen på att gifta mig. Varken nu eller i framtiden. Vet egentligen inte varför, men det känns inte som att gifta sig riktigt är min grej, haha! För om jag ska gifta mig så kommer det enbart vara för att få bära den där otroligt fina klänningen, och få äta den goda bröllopstårtan, hehe...

Mobilsjuka?

Tror på riktigt att vissa barn lider av mobilsjukan. Kan inte påstå att mina småsyskon är drabbade av den sjukdomen, mest pga att de inte har en smartphone, haha! Däremot har de nog något beroende av paddan och datan.
 
Men jag blir så skrämd över barns prioriteringar nu för tiden. Jag såg några tjejer, de var väl i typ 10-års åldern och satt på en bänk i en lekpark och höll på med sina mobiler. De pratade inte särskilt mkt med varandra, satt bara och stirrade in i den där skärmen.
Förlåt, men jag tycker det är hemskt när de är mer attraherade av mobilen än att leka i en lekpark. När jag var liten var ju typ alla lekparker det bästa som fanns att få leka i! Så sjukt vad alla skärmar gör med barnen, typ förtrollar dem. Fast det är väl typ samma sak med vuxna, kan nog själv inkludera mig till den skaran.
Men saken är den att barnen har något annat att värdesätta, som en lekpark, men endå så väljer de att värdesätta mobilen mer. Jag har inte så mycket mer att värdesätta en mobilen, eller jo, där ljuger jag. Jag värdesätter till exempel jobbet och teatern högre än mobilen, håller inte alls på med mobilen på varken jobbet eller teatern. På jobbet finns det inte tid att ta en titt på den förutom vid eventuellt lunchen, och på teatern så finns det mkt mer roligare saker att syssla med än mobilen.
Tycker synd om alla barn som prioriterar mobilen högre än att få leka i tillexempel en lekpark, de vet inte riktigt vad de går miste om ;)

Min märkliga hud...

Jag tycker på riktigt att min hud är riktig konstig.
För den senaste tiden då det har varit så otroligt varmt så har jag fått bland annat värmeutslag på magen, det är väl egentligen inte så konstigt eftersom det är så otroligt varmt.
Men sen så har jag även börjat fjälla? Haha, förstår inte varför jag har börjat fjälla, för det gör man ju typ bara om man har blivit brun eller bränd. I och för sig har jag blivit bränd men det röda gick bort för ett tag sen, så det är lite skumt. Tycker det är skumt iaf, eftersom det brända har lagt sig så ser det lite roligt ut att jag som är så blek fjällar xD
Borde egentligen smörja in mig mer än vad jag gör, för det är lite halvjobbigt när man jobbar och fjällar, haha det ser ju så roligt ut, men samtidigt äckligt när det lossnar skinn :p

Singing the shower


Har så ont i rumpan!

Är just nu på jobbet och har inget att göra :/
Har så otroligt ont i rumpan, förstår inte vad det kommer ifrån. Har haft det enda sedan i morse, och det konstiga är att det bara är högra sidan som värker. Kan man ha brutit rumpan månntro? Fast det är väl inte så troligt att jag har gjort, jag som har så mycket fläsk och fett borde väl knappast kunna skada den!

Guten nacht

Med denna bild säger jag godnatt, jobbar ju imorron så det blir upp tidigt, därför är jag klok och lägger mig tidigt!

Härlig frukost med hjortronsylt!

Nu är det så att det har regnat hela dagen i Bro, och åskan gjorde att internet dog. Så därför får det bli ett väldigt försenat morgon-inlägg!
 
Tycker själv inte särskilt mycket om när folk skriver vad de åt till frukost, lunch, middag osv, detta eftersom ingen egentligen bryr sig. Men nu måste jag skriva vad jag åt till frukost!
Jag åt en rostad macka med smör och hemmagjord hjortronsylt på, ett riktigt tips för er som gillar hjortron!! Så himla gott, ni borde verkligen testa :)
 
På förmiddagen städade jag mitt rum, kände mig riktigt duktig som gjorde det på min lediga dag. Jag skulle ju faktiskt lika gärna kunnat skita i det och bara legat och sovit hela dagen. Men icke så nicke! Jag tog mig i kragen och städade rummet, jag kan verkligen säga att det behövdes! Låg kläder och handdukar lite överallt, men nu är de där de ska vara! Lika bra det, då kan jag försöka stöka ut igen. Känner knappt igen mitt rum när det är städat, haha! Men det är faktiskt skönt att det är städat, känns mycket mer trevligare och fräschare att vara där nu, även fast jag inte har något emot att det är lite stökigt ibland ;)

Komplimang eller förnedring?

Nu ska ni få åter igen få höra om dagens djupa tankar.
 
Jag var på jobbet och jobbade i sumpan som vanligt. På söndagsmornarna är det alltid riktigt lungt och nästan dött ute. Och idag var det inget undantag.
Jag passerade torget på väg till en kund på förmiddagen, då var klockan ungefär 10. Det var några personer som var ute, men inte alls många. När jag passerade systembolaget mötte jag en kille, jag la inte märke till honom eftersom jag var fokuserad på annat än att observera omgivningen. När vi hade passerat varandra, kände jag en blick i nacken. Jag förstod då att han tittade på mig, jag brydde mig inte om det och fortsatte att gå.
Sedan busvisslade killen på mig och jag stannade upp för en sekund. Jag funderade snabbt på ifall jag skulle vända mig om och se noggrannare vem det var, men beslutade mig för att fortsätta gå och ignorera det.
 
Det är inte första gången någon busvisslar på mig, och det är kanske inte heller sista gången. Men det här är nog den första gången jag verkligen började tänka efter vad en busvissling borde betyda.
Förut har jag sett det som en komplimang, eftersom det är typ som att säga "du ser bra ut". Men jag började då tänka efter, är det verkligen en komplimang, eller är det en förnedring? För jag menar, jag är ju inte riktigt någon hund man visslar på för att komma. Och ifall man tycker någon är snygg, så är det väl bättre att bara gå fram till personen och säga det?
 
Sen så överanalyserar jag förmodligen allt också, men det vet jag redan att jag gör. Fast egentligen handlar det inte om att överanalysera utan mer om att reflektera vad vissa saker betyder för en själv. Och just nu vet jag inte riktigt hur jag ska tolka busvisslingar i fortsättningen, jag tror jag tar det som en komplimang. Även fast jag kommer bli grymt irriterad på att man inte bara kan gå fram till personen och säga att den är snygg.
 

Oro på jobbet

Vet att jag slarvar lite med att blogga, men om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte efter arbetsdagarna.
 
Igår fyllde mamma år, så det blev att fira henne med tårta och några släktingar.
Jag hade köpt ett par glasskålar i olika färger åt henne, väldigt lika ett par skålar från det finska märket iittala, fast till ett billigare pris, hehe ;)
 
Idag har jag jobbat, det gick väl helt okej. Typ som alla andra dagar, bara att idag blev det mer oroligt och känslor inblandade. Eller, njaa, känslor är kanske en överdrift. Men allt löste sig till slut, mer eller mindre. Får se hur det blir imorron, förhoppningsvis är det mer lungt.
 
 

Nya träningsskor?

Skulle ju inte sitta helt dumt med ett par nya träningsskor, särskilt nu när jag går så mycket på jobbet. Har märkt att skorna jag nu använder till jobbet är inte särskilt skonsamma för fötterna, brukar värka i hälarna när jag kommer hem.
Så då har det blivit att titta på ett par nya, och nu ska jag verkligen se till att köpa ett par riktigt bra skor, så att det inte värker i fötterna efter varje arbetspass. Plus att jag kan ju faktiskt använda skorna till vanlig träning också! Måste bara försäkra mig om att skorna har en bra dämpning eftersom jag går på asfalt hela tiden, kan ju vara det som förvärrar saken gällande skorna jag har nu...
 

Struligt...

Asså fy tusan vad sur och arg jag är!
Jag har ringt skatteverket fyra gånger angående en skattejämnking men jag har inte fått något brev som jag kan lämna till min chef, trots att jag gjorde ansökningen för en månad sen. Därför har jag ringt och nästan skällt på dem att de inte har skickat ut något.
Men, nu fick jag veta att det var inte deras fel, utan postens hela tiden.
Pratade med brevbäraren och tydligen så har jag blivit strykt från min adress helt utan anledning, asså what? Jag fattar ingenting, det är som om de har trott att jag har flyttat, fast jag bor kvar. Fattar seriöst inte var de har fått de ifrån, att jag inte är skriven på min adress.
För problemet är att brevbäraren sa att jag hade fått ca 4-5 brev men eftersom jag tydligen inte var skriven på adressen så har jag inte fått något och breven har därför skickats tillbaka. Alltså har jag säkert fått typ 3 brev från skatteverket men ingen har kommit fram eftersom jag inte har varit skriven på den här adressen. Åh vad irriterande!
Men jag fattar inte varför, förut har jag fått brev som vanligt. Det här har kommit nu helst plötsligt, typ de senaste veckorna, skit skumt...
 
 

Duckface

Just nu målar jag naglarna, målar dem i en mintgrön-blå färg. Tänkte testa att lägga på mitt matt-lack som jag köpte igår. Hoppas bara att man kan ha överlack på också :p För det har jag redan lagt på, för jag tror inte att mattlack är till för att göra nagellacket att hålla bättre, utan bara ger den där matta effekten. Jaja, får se hur det blir, kanske lägger upp någon bild på hur det blir sen :)
 
Imorron är jag ledig från jobbet, riktigt skönt! Känns som om det behövs, blir att sova i hundra år! Eller tills solen skiner för starkt och man inte kan sova längre... Haha!
På min lediga dag blir det att gå på 11-års kalas, min halvkusin Elin fyller år. Fick för mig att det var namngivningsfest jag skulle på imorron för min halvkusin Alfred, haha tur att mamma håller koll! Snurrigt. Skyller på värmen ;)

Close up


Luring...

Fy tusan vilken fuling! Var på new yorker och tittade på ett par enkla svarta shorts och blev förvånad över att rea-priset var 95-kronor, eftersom jag då började ifrågasätta originalpriset. Såg inte från början originalpriset eftersom de hade täckt över det med reapriset, så jag pillade bort realappen och under fick jag se att dem hade kostat 89 kronor. Alltså var det egentligen inte ett sänkt reapris, utan ett höjt pris av ordinarepriset! Undrar om man ens får göra så, hade god lust att ta ett snack med dem i kassan. Tycker inte man gör så, och särskilt inte att man täcker över originalpriset, tycker alla kunder ska ha rätt att få veta originalpriset!
 
Prövade även ett par annorlunda klackskor på scorett, eller kan man ens säga att det är klackskor? De har ju inte riktigt en klack ;p Haha, höga var de iaf! Ser inte ut så på bilden, men det var knappt så man kunde stå på tå för att stå rakt!

Läs och sprid vidare!

Fick se på facebook att en kompis hade delat en tjejs inlägg på sin blogg. Riktigt rörande att läsa eftersom jag vet precis hur hon menar.
Jag har aldrig varit nära på att bli våldtagen just på grund av att jag alltid har sett till att åka hem tillsammans med kompisar, men samtidigt ska men verkligen behöva det? Ska man verkligen behöva vara rädd för att åka hem ensam på natten för att det kan hända något?
Precis som Emma skriver tycker jag även att man inte ska behöva tänka på sitt klädval när man går ut. Ifall jag vill ha en kort klänning så ska jag inte behöva "skylla mig själv" ifall det händer något. Jag ska ha precis samma rättigheter som en kille utan tröja har. Jag förstår inte varför kvinnors kroppar alltid ska ses som något objekt, och inte som en del av en människa.
Det har hänt mig massor med gånger att jag har stött på killar som har varit svin och inte respekterat en, och jag kan tänka mig att alla tjejer har varit med om det någon gång.
Det behöver inte specifikt gälla våldtäkt utan mer om att vissa inte fattar var gränsen går.
Sen finns det självklart bra killar också, det gör det verkligen. Så jag vill verkligen inte påstå att alla killar är så, jag tycker bara det är synd att alla kvinnor har stött på minst en som inte respekterar dem. Det är en för mycket. Jag respekterar alltid folks viljor och då är det ju klart att man förväntar sig det av andra också. Så jag menar även att kvinnor såklart ska respektera männen med, det ska inte bara vara ensidigt utan från båda hållen.

I still love, I still love, I still lo-o-ve

På riktigt, älskar Nickis låt "pills n potions"! Hörde den på radion och var bara tvungen att tipsa om den!
Vet att många klagar på att Nicki inte kan rappa, men själv tillhör jag verkligen inte dem! Älskar när hon rappar, tycker hon har en sån otrolig häftig röst som passar perfekt till hennes sångröst!! Dessutom så är hon ju så snygg i videon, tycker hon passar bättre i mindre smink och svart hår. Känns mer naturligt än peruken och det färgglada sminket hon oftast brukar ha ;p

Tips! Blanda och testa

Oftast när jag lagar mat så har jag alltid noll inspiration eller idé om vad man kan hitta på. Så därför blir det oftast att jag tar lite av allt möjligt, ibland blir det misslyckat och ibland blir det bra.
Idag gjorde jag någon blandning av en massa saker och det blev riktigt gott! Hade bland annat stekt falukorv, stekta brödbitar tillsammans med lite mjölk och rucola och spenat, blev super gott till makaroner där jag hällde på lite oregano och grillkrydda. Rekommenderar starkt att testa! :)
 

Utsläppt på jobbet

Idag har jag varit och jobbat, eftermiddagen kändes riktig seg bara för att jag hade en timme mellan två kunder till att göra ingenting. Jag menar då verkligen INGENTING, satt bara på kontoret och rullade tummarna. Ringde runt till mina kollegor, men dem behövde ingen hjälp eftersom de själva nästan hade lika lungt som mig :p
 
Efter jobbet drog jag till hötorget och träffade Daniel, vi tog en fika på espresso house, typ mitt standard ställe, haha! ;) Trevligt var det iaf !
 
Sen drog jag hem och lagade lite mat, och nu sitter jag här framför datan och bloggar. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, finns typ ingen serie att kolla på, förmodligen finns det inte heller något intressant på teven :/
Så det kanske blir att lyssna på musik och dansa runt i lägeheten, haha! Eller så kanske jag spelar lite wonder zoo tills jag ska gå och lägga mig. Jobbar ju imorron med så det blir upp tidigt!

Badat i svett

Asså ifall ni inte vill läsa något om mitt äckliga svett bad idag så råder jag till att sluta läsa NU!
 
Var så otroligt varmt idag, och det blir ju inte bättre av att man jobbar och måste springa mellan varje kund. Förstår inte hur man kan svettas så mycket, borde man inte bli uttorkad? Fast i och för sig dricker man väl ist mer vatten. Men det var så äckligt när jag satte mig ner på en bänk och jag kunde verkligen känna hur tröjan hade blivit blöt på både ryggen och magen, så himla äckligt! Tycker synd om mina jobbkamrater som måste stå ut med min svettlukt på lunchrasten. Fast det är ju ganska sjukt att jag svettades på magen, brukar aldrig göra det. Brukar bara svettas på ryggen normalt, men idag var det verkligen överallt! Kunde till och med känna svetten rinna i hårbottnen!
 
Efter jobbet skulle jag träffa en bekant, men det blev inställt, så jag träffade mormor ist. Och det var ju inte världens bästa idé att sätta sig på en tokvarm buss när man redan svettades så mycket -.-
 
Till sist fick jag en impuls att träna på kvällen , vilket jag även gjorde. Ni kan ju tänka er hur illa jag måste ha luktat efter att först ha svettats så otroligt mycket under dagen och sen även svettas för träningen. Fast borde man inte bränna mer kalorier då? För det är väl pulsen som ökar när det är varmt eftersom man oftast lätt blir anfådd då, eller? :p Har ingen aning om sånt där gällande kalorier och förbränning, haha. Får googla mig fram, för isf borde det inte vara konstigt att jag äter så otroligt mycket, eftersom kroppen måste få tillbaka kalorierna den har tappat ;) Och ifall det inte är så, så kommer jag snart att vara en liten knubbis.
 
Nu har jag iaf duschat och luktar gott, vill knappt gå och lägga mig bara för jag vet att jag kommer börja svetta ige så fort jag lägger täcket på. Men jag vill ju samtidigt inte sova utan tecke eftersom det är så mysigt, hmm... Jobbigt läge...

Små, smutsiga och slitna sneakers


Tips! Tricked

Info från tv4.se:
Trollkarlen Ben Hanlin bjuder på magiska trick och dolda kameran inslag. Ben jagar kända personer och ger dem deras livs överraskning. Det handlar om allt från att jaga en kändis för att få en autograf till en gatukonstnär som försvinner in i sin tavla.
"Lurad!" går på tv4 varje tisdag kl 20:00
 

Earth and art


Vattnet vid lejondal

 

Street vid kungsan

Just nu befinner jag mig vid fotografiska och sitter på en bänk och tittar ut över vattnet. Det är lite kallt för att ha byxdress eftersom det blåser vid vattnet, men trots det vill jag inte lämna stället, det är en sån fin och lugn utsikt!
Var tidigare idag och träffade Sara, vi var till kungsträdgården och kollade på några uppträdanden av Street Festival, super mkt street var det väl inte. Mer akrobatik och cirkuskonster, fast underhållande var det iaf!
Vi skiljde oss åt för några timmar sedan och jag gick då mot pendeln för att åka hem, tills mamma ringde och berättade att de skulle hämta upp en släkting vid slussen som precis kommit hem från Finland. Så då fick jag en impuls att gå till slussen, vilket jag även gjorde ;) Så nu sitter jag här själv vid min bänk och filosoferar över livet (och bloggar)
 
 
 

Gissa vem som vann!

Jo, jag vann!!
Befinner mig just nu på grönan med familjen och har hittills haft en jättetrevlig dag! Har varit så fint väder och man kan ju inte klaga när man vinner en stor choklad ;)
Däremot klagar jag över att jag ska vara så glömsk och glömma ta på solkräm på armar och ben. Hej brända axlar! -.-
 

Lyxshake vid bromma

Var idag till bromma blocks och kollade runt lite, blev inte så länge att stanna och inte köpa med sig något heller.
Blev däremot en lyxshake på max, asså shit vad god! Jag tog en med blåbär och kan verkligen rekomendera den starkt!! Slår donkens med hästlängder! Plus att de var ju inte riktigt snåla, de fyllde den så att den till och med blev överfull, gör inte så mycket för mig. Blev bara att jag fick äta upp det som hade vällt över för att få en bra bild, haha ;)

Kan du bara försvinna?

Jag orkar inte med Eva eller Amber eller vad hon nu heter, hon tillför så otroligt mycket till serien men samtidigt så förstår hon så otroligt mycket. Önskade att hon bara kunde försvinna, men samtidigt stannna eftersom det är hon som gör serien så spännande. Så jag har lite hata-älska känslor för henne. För sen hon kom in i awkward så har serien fått ett helt nytt liv, just nu är den som mest spännande och jag kan knappt vänta tills säsong 5 kommer! Jag har tittat på det sista avsnittet en gång och jag klarar nog inte av att se det en gång till, det gör nästan ont i hjärtat av att se det bara för att det är så hemskt!
 

Någon som vet varför?

 

2 larm och en 102-åring

På förmiddagen idag blev det lite rörigt, mestadels på grund av att jag fick gå på två larm. Så det gjorde ju att tidsplaneringen sprack och jag blev försenad till många. Tur hade jag iaf att två personer jag kom hem till avstod hjälp, vilket gjorde att jag kunde komma ikapp och ta lunch när jag skulle :)
 
Under lunchen fick jag höra att det var en person som fyllde 102 år idag, helt sjukt! Har varit hemma hos hen en eller två gånger tidigare, men det är sjukt hur man kan bli så gammal och fortfarande bo hemma :o Craaaazy...

Bättre läxläsning

Idag har jag både varit och jobbat och besökt mormor.
På jobbet var det ganska fullt upp, men jag har nog faktiskt börjat inse att det är de stressiga dagarna som är de roligaste, skumt va? ;p För trots att det är fullt upp så lyckas man iaf få en lång lunchrast och sluta den tiden man ska. Skulle nog inte tycka dagarna var lika roliga ifall jag behövde jobba övertid varje dag, och det är ju tur att jag inte gör trots att det är stressigt!
Men jag har märkt en stor förändring vad gäller min typ av planering sen jag började jobba, förhoppningsvis kanske jag kan planera mina läxor lite bättre då jag börjar skolan igen i augusti, haha! Även om jag är hyfsat duktig på att planera att plugga till läxorna så kan det alltid förbättras ;)