Tonight I'm Maybe YoursNya skor

Idag var jag på skopunkten och köpte nya vinterskor, de jag hade förra året var så himla slitna.
Är riktigt nöjd över dessa, ska bara impregmera dem innan jag börjar använda dem. Eftersom det är billiga skor så brukar inte kvaliten vara den bästa, hehe ;p Men det betyder inte att man inte kan förbättra den! ;)
 

På akuten

Inte trodde jag att jag skulle få åka till akuten igår kväll..
 
Allt började med att jag var på väg till tåget från att ha varit hos en kompis. På väg till tåget började det klia på halsen och nacken, det kliade inte mycket till en början men till slut blev det nästan outhärdligt!! När jag kom fram till tåget och satte mig, tog jag fram mobilkameran och fick se att jag var allelles illröd på halsen! Det var precis samma röda färg man får när man har bränt sig extemt mycket av solen. När jag satt på tåget kände jag hur kliandet spred sig ner till magen och ryggen. Kliandet övergick till en brännande känsla och tågresan blev riktigt hemsk! När jag steg av tåget blev jag tvungen att ta av mig jackan jag bar pga den brännande känslan, jag försökte svalka kroppen genom att inte bära mycket kläder ifall det skulle hjälpa. Jag kollade i mobilkameran igen men ingen skillnad syntes, halsen var fortfarande lika illröd.
 
När jag kom hem tog jag av mig tröjan och får då se att hela överkroppen var illröd!! Halsen, nacken, magen och ryggen. Jag bestämde då för att ta en dusch ifall det kanske satt något i kläderna jag bar som bildade en allergisk reaktion. När jag skulle duscha kollade jag samtidigt om benen och armarna var röda, men det var de inte. Det var endast den centrala delen av överkroppen som kliade, brändes och var illröd.
 
När jag klev ur duschen var jag fortfarande illröd, jag förstod då att jag var tvungen att söka upp en läkare. Först blev det att ringa vårdguiden som rådde mig att genast åka in till närmsta sjukhus. Jag ringde dem på jakobsbergs sjukhus som sa att de hade fullt och rådde mig till att åka till danderyds eller karolinska. De på jakobsberg sa även att om jag fick andningsproblem var det viktigt att jag ringde 112 direkt, jag förstod verkligen vilken allvarlig situation jag kanske befann mig i då!
Jag fick skjuts till Karolinska och som tur fick jag inga andningssvårigheter på vägen dit. När jag kom fram till Karolinska var klockan 22:10 och jag fick inte träffa en läkare förrän klockan blev 1:00. Läkaren tittade och kände på överkroppen och kunde efter en kort undersökning konstatera att jag hade nässelfeber, alltså en allergisk reaktion som bildats. Förmodligen av något jag ätit eller druckit under dagen.
Jag slapp i alla fall att stanna på sjukhuset eftersom läkaren trodde att det skulle gå över av sig själv.
 
Så här såg jag ut på nederdelen av ryggen igår:
 
Nåväl, nu är jag i alla fall hemma och mår bra. Det kliar fortfarande lite men inte alls lika mycket som det gjorde igår. Det röda har gått bort precis som den brännande känslan. Däremot har jag tyvärr rivmärken på magen efter att jag kliat så mycket igår, detta trots att jag försökte avstå från att klia!! :(
 
Hur som helst, eftersom jag mår bra och det inte blev mer allvarligt än vad det blev så måste jag ta och göra en engelska läxa som skulle vara inlämnad för ett tag sedan, hehe :p

1 år sedan.. ♥


Kan ni fatta att det har gått ett helt år sedan jag startade bloggen??
Helt sjukt!! Det har gått 365 dagar sedan jag skrev mitt första inlägg!
Det har hänt så otroligt mycket under detta år som har format och påverkat mig.
 
Men jag vill bara tacka er, mina bloggläsare, för ett fantastiskt år!!
Det har varit så otroligt kul att få läsa era kommentarer och även svara på dem.
Ni betyder så otroligt mycket för mig och jag ler varje gång jag får se en av era kommentarer!
Åter igen, tack!!

Fram å tillbaka till stan

Var idag och träffade Therese, haha vi hade lite dålig inspiration vad vi kunde göra så det blev att dra till stan och äta. Sen drog vi hem igen till Bro då det började regna, inge kul att vara i stan och vandra omkring då! :p Men, men, vi var iaf med varandra ett tag och egentligen behöver man inte göra någon jätte grej, huvudsaken är att man är tsm ;)
 

Pitbull Megamix 2013


Repa scener och impro

Ska nu bara äta lunch och sedan drar jag till mormor :)
Blir tyvärr bara inte att stanna så länge eftersom jag måste vara på teatern vid 17.
Undrar vad vi ska göra idag? Blir säkert att repa lite scener och göra improvisations övningar :) Haha det brukar vi typ alltid göra, börjar bli en vana ;) Fast det gör inget, jag kan säkert göra det 100 gånger och fortfarande tycka det är lika kul!! Däremot hoppas jag att vi gör någon annorlunda improvisations övning idag som vi inte gjort tidigare, för jag har märkt de senaste gångerna att våran kreativitet och spontanitet inte har varit på topp, hehe :p Vet inte riktigt vad det beror på men idéerna ploppar inte upp lika lätt som de gjorde förrut. Förhoppningvis är det bara tillfälligt och inget långvarigt! ;)
 
 

Halloween!


Haha vem trodde det kunde vara så kul att dekorera en pumpa?? xD Det här var typ första gången jag fick dekorera den helt fritt och göra i princip vad jag ville!! Tyvärr kunde jag bara inte bestämma mig ifall det skulle vara en elak eller gullig pumpa, så det fick bli något mittemellan ;) Därför ser ögonen så oskyldiga och söta ut genomfört med munnen, haha! Men, men det var iaf riktigt kul. Jag borde övertala mamma till att köpa fler pumpor nästa år så att pumporna slipper vara ett mellanting, och ifall övertalningen inte funkar så kanske jag köper ett par styckna själv ;)

White nails and a silver rose

 

HÖSTLOV!!

 

Toppdag!!

Nehep, idag blev det ingen reklaminspelning för Spotify.. :(
De ringde igår kväll och meddelade mig om att de inte skulle hinna med att göra scenen och att den dessutom var ganska oviktig vad jag förstod.. Men, men det kommer säkert nya chanser!
 
Jag skulle inte påstå att jag är särskilt ledsen över att det blev inställt för istället så fick jag ha en toppendag i skolan!! :)
Det började med en sådan otrolig teaterlektion, vi började med att testa och improvisera fram en moralitet med en av de 7 dödsynderna i :) Riktigt kul var det att få testa och pröva olika dödsynder att spela. Först tänkte vi att vi skulle utgå från avundsjuka och göra en pjäs av det, men sen då vi upptäckte att det skulle likna för mycket ett tidigare projekt så ändrade vi helt och tog istället vrede som ny dödssynd :) Åh är taggad till tusen, våran moralitet som vi skapade genom idéer och improvisation kommer bli så fantastisk bra!! :D
Efter en helt underbar teaterlektion så hade vi på eftermiddagen skolfoto. Vet inte riktigt om det blev bra, kändes inte riktigt som det... Men det gör det väl aldrig? :p Jag har inte ett enda skolfoto som verkligen blev bra på mig, jag tycker det är så konstigt att man kan se så bra ut på selfies och bilder man tar själv men så otroligt ful på ett skolfoto!! Aja, vi får se om jag publicerar foto sen på bloggen. Beror lite på hur ful jag ser ut ;)
 
 

Akrobatik på idrotten!! xD

 

23 Oktober 2013

Godmorgon på er! Eller snarare god förmiddag ;)
Måste få berätta att jag blev så otroligt glad när jag satt på tåget och mobilen ringde. Jag svarade som vanligt och eftersom jag inte kände igen nummret så antog jag att det var en telefonförsäljare. Men det var det inte! Det var en tjej som arbetade för Spotify och ville att jag skulle vara med i deras reklamfilm imorron!!! :D Eftersom jag är så himla intresserad av film och skådespel kunde jag därför inte göra något annat än att tacka ja!! Så imorron beger jag mig till slussen för att spela in reklamfilmen, snacka om att jag är taggad till tusen!!! :D :D :D

Fröken Julie på Strindbergs intima

Var idag och kollade på monologföreställningen av Fröken Julie på Strindbergs intima teater med teaterklassen från frysen :)
Den var minst sagt annorlunda!! Den var väldigt nyskapande och modern på grund av tekniken som användes, i vissa delar av föreställningen kändes det mer som om man kollade på bio än en teaterföreställning. Skådespelerskan Anna Pettersson var väldigt skicklig och mycket duktig på att agera och skifta mellan de olika karaktärerna i pjäsen.
Fast trots allt detta så blev den tyvärr långtråkig efter ett tag och man slutade att lyssna.. Anna kunde alla repliker i nästan hela fröken Julie och enligt mig blev det för överväldigande och för mycket text att ta in. Dessutom hade hon ett ganska högt tempo vilket gjorde att man inte riktigt hann att reflektera över vad hon sagt, vilket man många gånger behövde eftersom språket inte var särskilt mordernt :p Däremot tror jag å andra sidan att det skulle blivit ännu långtråkigare ifall hon inte hade haft ett högt tempo och hade sagt varje replik var och en för sig.
 
Pratstunden som var efteråt med Anna efter föreställningen tyckte jag ändå var väldigt intressant, jag tycker alltid det är lika kul att höra andra skådespelare om hur de förbereder och skapar en föreställning. Fast den största anledningen till varför jag lyssnade så noga var för att vi teatrare på frysen snart ska börja repa monologer, och jag tyckte därför att det kunde vara nyttigt att få en del råd och tips från henne om hur man kan fånga publikens intresse. För det svåraste som finns är att spela en monolog och samtidigt hålla den intressant för publiken. I en monolog är du själv på scenen och har inget stöd från någon annan, det är bara du som pratar och agerar vilket gör att publiken analyserar dig från topp till tå. Jag börjar bli nervös redan nu fast det är i februari vi ska spela upp, det är flera månader kvar dit! Varför är jag då nervös nu? Ibland tycker jag själv att jag är riktig konstig, men det är väl alla på sitt eget lilla sätt? ;) Haha! Men, men det ska nog gå bra, vi har lång tid på oss att repa och förbereda oss. Så det borde nog inte bli några problem! ;D

Igår och idag

Sry för dålig uppdatering igår men jag hade helt enkelt fullt upp och hann inte med att blogga!!
 
Dagen igår började väl med en sovmorgon till 10 och sedan gjorde mig iordning för att åka och övningsköra. Denna gång gick det riktigt bra!! :) Jag blev så otroligt glad eftersom jag nu börjar få koll på rondellkörning. Förut tyckte jag det var så otroligt läskigt att göra en vänstersväng, man ska hålla koll att man växlar ner och inte kör för fort, samtidigt som man ska hålla koll på alla andra bilar vart dem ska svänga, samtidigt som man själv ska hålla koll på att man blinkar osv. Däremot har jag inte kört i tvåfilig rondell än, hehe men det blir väl nästa steg att göra :p Vi får se hur det går... Förhoppingsvis krockar jag bara inte!!
Efter övningskörningen drog jag hem, myste ner mig i soffan och kollade på en film. Kommer inte ihåg vad filmen heter men det var iaf en komedi med Hugh Grant :)
Tyvärr hann jag inte se klart filmen då jag var tvungen att dra till teatern i Kungsängen. På teatern hände väl inget speciellt än att vi repade min egenskrivna pjäs :) Eller jo det gjorde det ju!! Vi fick en ny tjej som var intresserad av teater och ska förhoppningsvis börja, tycker det är så otroligt kul med nya personer som delar samma intresse som jag. Dessutom så var hon så himla snäll och framför allt otroligt duktig på att agera så det skulle nästan vara synd om hon inte började! ;)
 
Sen idag vad har hänt då? Jag har varit i skolan fast jag var lite badass och skippade mentorssamtalet som var den sista lektionen :p Orkade inte gå, dessutom så får jag varken från- eller närvaro och om det sas något viktigt så får jag säkert veta det imorgon ;)
Så istället drog jag hem till mormor och besökte henne. Däremot vågade jag inte åka hem för sent pga alla mord och sånt som man har hört om den senaste tiden. Även fast de har skett i rissne och tensta så ligger det ändå i närheten av sumpan där mormor bor.. Tycker det är så otroligt synd att man inte kan gå ut längre utan att vara rädd för att något sånt ska hända, och även om det inte händer en själv någor så finns det risk för att man blir ett vittne. Och det är ju nog illa bara det!!

glowing B&W

 

Solsken i Sundbyberg

Var idag på min lediga studiedag och besökte mormor i sumpan :)
Fast jag måste få säga att jag tycker att sundbyberg är en sådan otroligt mysig stad! Älskar Sundbyberg, önskar jag hade råd att flytta dit... Men det är ju bara att glömma eftersom det är väldigt dyrt att bo där, och om man ska bo i hyresrätt så lär man nog få vänta ett par år :p
Aja, önska kan man ju alltid göra... Fast det blir nog att flytta till typ Kungsängen först där lägenheterna är mycket billigare ;) Däremot vet jag inte riktigt när jag ska flytta dit, men det blir väl antigen efter gymnasiet eller efter högskolan, beroende på hur mycket pengar jag har lyckats samla ihop ;) Jag känner att jag vill bort ifrån Bro, det är liksom en obetydlig liten håla som ingen känner till xD Haha, och Kungsängen vet ändå folk vart det ligger på ett ungefär även om de inte har varit där ;) Dessutom är det kvartstrafik i Kungsängen och inte halvtimmestrafik som det är till Bro, och det är en ganska stor faktor till varför jag vill flytta ifrån Bro. Det är så otroligt irriterande när man missar pendeln på milisekunden och får vänta en halvtimme på nästa tåg!
Nåväl nu vet ni lite om mina framtidsplaner, hur jag nu kom på att börja skriva om det när jag skulle berätta om att jag varit och besökt mormor? Haha! xD
 

Hundpromenad i stan

Idag har jag hängt med den här coola filuren Figge ;)
Jag, Madeleine och Billy gick runt tillsammans med Figge i stan. Vi var på alla möjliga ställen! :)
Vi startade vid st eriksplan och fortsatte mot hötorget, sen in och kika i några affärer innan vi gick vidare till gallerian där det blev en fika. Sen efter det drog vi tillbaka till st eriksplan och vidare till Karlberg där vi tog pendeln till Bro ;)
Och jag som hade träningsvärk i rumpan idag från idrottslektionen igår, hahaha undrar hur den kommer känna sig imorron efter denna promenad ;) Eller egentligen blev det väl inte mkt promenad eftersom vi mest satt på tunnelbana, kafé och pendel :p Fast lite har vi ändå gått, men man brukar ju säga att man ska "träna bort träningsvärken" så det borde ju isf betyda att den är borta imorron ;)

De perfekta ögonfransarna!

Seriöst, shit vad glad jag blev imorse då jag sminkade mig och fick till mascaran perfekt!
Det är inte ofta det händer, men NÄR det händer så fylls man verkligen av ett lyckorus! xD
Hahaha helt sjukt över att man kan bli så glad över så lite ;)
 
 
 
 

Före - Efter

Känner mig riktigt stolt över att jag har städat mitt rum!
Haha jag städar det typ aldrig, men nu var jag riktigt duktig och städade det efter att jag varit på besök hos mormor :)
Nej, men nu kan jag inte blogga mer. Känner mig riktigt dammig och smutsig, så jag ska nog gå och ta en dusch innan jag går och lägger mig.
Så god natt och sov gott sötisar! 

15 Oktober 2013

 
Nemen godmorgon på er som kanske precis har vaknat och slitit sig upp ur sängen! ;)
Själv är jag i skolan och väntar på att historian ska börja, så därför passar jag på att blogga nu när jag har tid.
Klantiga jag glömde ju också att göra idrottsuppgiften igår.. -.- Fast jag tycker egentligen att det var okej att jag glömde att göra den eftersom jag tränade istället. Så det var inte riktigt så att jag satt och rullade tummarna istället för att göra kompletteringen. Plus att kompletteringen ska vara gjord tills imorgon så jag har ikväll på mig att göra den också. För idag har jag ingenting inplanerat att göra efter skolan så då kan jag fokusera helt och hållet på kompletteringen och andra läxor :)

Sunrise

 

the power line


Good morning darlings!

Godmorgon på er allihopa!
Dagens planer idag är att efter skolan dra till jakan och gå in på Kicks, eller så stannar jag till i sumpan och går in på Åhlens. Spelar egentligen ingen roll, bara jag får tag på en puderborste eller puderapplicator så blir jag nöjd :) Sen ska jag även köpa puder åt min mormor som hon ska få på onsdag då jag tänkt hälsa på henne, så om jag är smart så passar jag på att köpa det när jag ändå är i jakan/sumpan ;)
Sen efter min lilla mini-shopping så ska jag dra hem och skriva om en uppgift i idrott. Tydligen hade jag inte skrivit tillräckligt i min utvärdering jag gjorde förrut så därför ska jag komplettera och utveckla den :) Men det ska nog gå bra, det är bara att skriva en massa invecklade saker så att läraren inte förstår. Hehe, det är iaf min taktik :p Använd komplicerade och avancerade meningar för att leka smart och babbla på om vad som helst så att läraren tror att du är smart ;)

Bild från igår

Har ingen ny bild att lägga upp så det får väl bli en bild på mig och min underbara lillasyster innan vi drog för att fira Marlene igår :)
 
Idag har jag precis varit och övningskört och om bara några minuter så ska jag dra till mormor. Sen blir det att åka till Kungsängen och spela lite teater, jag har alltså en riktig fullspäckad dag ;)
Vi får se ifall jag hinner och orkar skriva något inlägg ikväll! :)

Hold on, be strong

 

30-årskalas!

Idag var jag på 30-årskalas hos min bonus faster Marlene :)
Det var ett riktigt stort kalas, hela släkten var inbjuden, särskilt många barn var det. Fast jag som älskar barn hade inget emot det, särskilt mysigt var det att få gosa och leka med Marlenes 1,5-åriga dotter Saga ;D Haha, jag tyckte det var så gulligt när hon kom och skulle sätta sig i mitt knä eller ge mig saker! Jag som är så svag för barn smälter verkligen när jag får se och leka med dem. De är så otroligt gulliga och söta!
Däremot är de väl inte lika söta när de börjar gråta eller skrika, men det går ju alltid över efter ett tag! Fast jag blev riktigt förvånad över att Saga inte började gråta en enda gång, hon blev väl gnällig någon enstaka gång men det var ju inget märkvärdigt. Hon var så otroligt glad, hon skrattade och hoppade runt i hela lägenheten. Haha sötnos då! 

When you think about quitting, think about why you started

 

1 år sedan.. ♥

Idag är det ett år sedan du gick bort.
Jag önskar att jag kunde få träffa dig en sista gång,
så att jag kunde berätta hur otroligt mycket jag älskar dig!
Vila i frid farmor, jag kommer alltid att sakna och minnas dig ♥

10 Oktober 2013

Bjuder på en bild jag tog lite hastigt imorse.
Blev lite stressigt eftersom jag försov mig med 20min, hehe råkade klicka på "stäng av" på alarmet istället för snooze... Hehe, mitt fel! :p
Men jag hann i tid, både till tåget och skolan ;) Trodde aldrig att jag skulle hinna i tid till skolan, men shit vad snabb man kan bli när man är stressad! Haha, helt sjukt egentligen :p Varför kan man inte alltid vara så snabb så att man kan sova längre? Fast i och för sig så blir, iaf jag, riktigt stressad av att ha lite tid på mig :p Så då går jag istället upp tidigare så att jag har mer tid på mig och kan göra i ordning mig i lugn och ro ;)

Cambild

 

Sparklers

Var på ett litet besök hos Therese efter skolan och hjälpte henne med en bilduppgift i skolan :)
Syftet var att hon skulle skapa en abstrakt bild och använde sig därför av tomtebloss.
Min uppgift blev därför att hålla och vifta runt lite med tomteblossen ;)
Hehe, här kommer iaf en av bilderna vi tog!
 
 
 
 

I väntan på bussen


Eftermiddags casting

Var på casting idag efter skolan, vet inte riktigt vad jag provspelade till för roll eftersom provspelningen handlade om att enbart visa sina improvisationskunskaper ;)
Däremot vet jag inte om det var till min fördel att det var impro eftersom jag personligen tycker att jag agerar bäst med manus, men det är bara att hoppas på det bästa att de hör av sig :) Mitt mål med improvisationen var att utmärka mig från alla andra, göra något som stack ut. Improvisationen handlade om att vi skulle hålla ett telefonsamtal med någon och att det sedan skulle bli en vändpunkt i samtalet. Eftersom vi gick in i grupp så märkte jag på de andra att de flesta hade valt någon typ av relationssamtal, exempelvis att ens partner dumpar en över telefon. Därför tänkte jag att jag skulle välja något helt annat, jag valde därför att prata om utomjordingar xD Haha, jag har ingen aning om vart jag fick idén ifrån men jag hoppas att den stack ut, på ett positivt sätt ;)

live, don't just exist

 

Härliga oktoberbilder


Present från syrran ♥

Åh vad glad jag blev idag när jag fick ett armband av min lillasyster som hon hade gjort till mig! :)
Tyckte det var så otroligt gulligt, särskilt gulligt blev det att hon gav det på hennes födelsedag. Det borde vara hon som får en massa presenter, inte andra som får en massa presenter av henne ;) Haha hon är så otroligt generös, jag kan inte påstå att jag var lika generös i den åldern... :p Fast det är ju bara positivt att hon är snäll och generös! Bättre det än att vara egoistisk och kaxig som jag var när jag var liten, som tur var försvann de egenskaperna med tiden ;p

7år!

Idag, för exakt 7 år sedan föddes ett mirakel.
För 7 år sedan föddes min lillasyster.
Min underbara och fantastiska lillasyster.
Jag älskar dig mer än något annat!
Hoppas du får en underbar dag, min ädelsten! 

5 Oktober 2013

Idag är jag fortfarande sjuk, så jag har väl egentligen inte gjort något vettigt, har typ bara sovit och kollat på serier :p
Jag känner mig otroligt seg så jag orkar typ inte göra något annat än att ligga i sängen hela dagen. Så det här blir väl ett ganska meningslöst inlägg, lite som det förra :p
Tyvärr har jag inte någon bild att lägga upp heller, jag kan inte påstå att man är jättesugen på att ta en massa bilder när man är sjuk, särskilt inte egobilder! ;P
Sååå jag bjuder väl på lite random bilder med lite peppande ord ;)
 
 
 
 

Äta och sova

Idag har jag i princip bara sovit, och när jag har varit vaken så har det enbart varit för att äta :p
Jag har inte gjort något annat än sovit och ätit, det är väl någon enstaka gång jag har varit inne på fb och instagram men annars inget mer. Alltså en riktig tråkig dag, fast det är väl inte så konstigt att man har tråkigt när man är sjuk? Dessutom så är det ju bra att ha tråkigt ibland eftersom man då uppskattar de positiva stunderna på ett helt annat sätt ;) vilket jag brukar märka när jag har varit sjuk, jag brukar alltid vilja krama alla när jag blir frisk eftersom jag inte kan göra det när jag är sjuk. Den första att krama nu när jag blir frisk blir nog min lilla syster eftersom hon fyller år på söndag. Jag hoppas verkligen att jag är bättre då så att jag kan ge henne världens största bamsekram!! :D

Förkyld igen...

Nu har man gått och blivit förkyld igen, det var ju inte länge sen jag var förkyld sist??
Tror jag kan ha blivit förkyld av att jag har gått ganska tunt klädd, plus att jag brukar få lite perioder då mitt immunförsvar är sämst. Vet inte varför men det går upp å ner :p
 
Sen så har det varit stora förseningar med pendeln på väg hem från skolan. Jag missade tåget PRECIS vid Årstaberg så jag fick vänta i en kvart på nästa, sen när jag kliver på nästa tåg så blir det försenat med typ en halvtimme bara för att det har "framkomlighetsproblem" vid Sundbyberg -.- Så det var ju ingen kul hemresa när man var sjuk att göra, det jobbiga var bara att veta att det nog var många jag smittade på tåget...
 
Nåväl nu är jag hemma och sitter i min säng, lyssnar på musik och kollar runt lite på fb. Nu när jag är sjuk och inte sover så märker jag att jag blir extra social både på fb och sms. Tror det kan bero lite på att man vill ha det man inte kan få, jag vill ha kontakt med kompisar och sånt men det kan jag inte ha på något annat sätt än fb och sms. Jag menar jag vill ju inte träffa dem och riskera att dem blir sjuka!! :p

Religionkunskap

Tjäna på er allihopa!
Jag sitter på religionlektionen och kollar på flugornas herre, jag har något svagt minne av att jag har sett den förrut men jag kommer inte alls ihåg handlingen. De andra i klassen började kolla på filmen förra veckan men eftersom jag var sjuk så har jag missat början, så jag fattar inget av filmen!
Men det blir väl att söka upp vad den handlar om istället och försöka få något sammanhang, eller så kanske jag kollar med någon film-nörd jag känner och frågar vad filmen handlar om :P Kommer nog iaf inte orka sitta och kolla på filmen hemma, för av det lilla jag har sett så verkar den riktigt tråkig!...

Orientering

Idag var jag och hela min klass ute och orienterade i skogen.
Jag och Sara samarbetade och till en början gick det ändå riktigt bra, vi hittade de första fyra kontrollerna men sen när vi skulle hitta 5an så gick det åt h*lvete!
På något sätt lyckades vi ta oss från hammarbyhöjdens IP till björkhagen när vi egentligen skulle till sickla? Hur tusan lyckas man med det egenlitgen?
Fast egentligen är jag inte så förvånad eftersom jag lyckas med det omöjliga i orientering :P Det var något år då jag gick i Broskolan fortfarande och lyckades ta mig från lillsjön i Kungsängen till E18. Sen var det något annat år då jag lyckades ta mig från lillsjön till aspvik, seriöst jag fattar inte hur jag lyckas? Men det roliga är ändå att jag hela tiden tror att jag är hyfsat duktig, när jag egentligen är smäst xD

Plugg-time, typ...

Jag skulle vilja vara jätteduktig och säga att jag pluggar för fullt till historieprovet som är nu på fredag.
Men tyvärr så kan jag inte ljuga och säga det...
För det jag gör är jag tar upp dokumentet där allt som kommer på provet står i, sedan tar jag fram papper och penna bara för att. Men tror ni jag pluggar? Nej, jag sitter istället och tar en massa kort som jag kan lägga upp på instagram och bloggen så att alla tror att jag är så otroligt duktig -.-
Men nej, nu ska jag inte skriva mer! För nu ska jag minsann ta upp dokumentet igen och sätta mig och plugga!!

1 Oktober 2013

När man är själv och har tråkigt på bussen ja vad gör man då?
Tar foto på sig själv såklart! ;D
Det var iaf det jag gjorde, tills jag fick sällskap av en kompis ;)
 
Nåväl, nu är jag i skolan och börjar om 10 min med historia som första lektion. Jag hoppas verkligen att vi får plugga till provet som är på fredag, för det glömde jag bort att göra igår :p
Hehe... För då tränade jag istället... Men, men jag få ju säkert tid att plugga idag när jag kommer hem annars ;)