Rep med Goulding

Vet ni vad jag tänkte på idag i skolan när jag satt i repan i skolan?
Att jag satt bara några meter ifrån där Ellie Goulding repade! :D
Visserligen såg jag henne inte, men jag hörde henne definitivt. Vet att typ tusen kändisar uppträder på frysen stup i kvarten men jag tycker att det är lika coolt varje gång ;) Särskilt när det är någon jag känner till!
Synd att man inte hade köpt biljetter till konserten, för Ellie är ju riktigt bra! Eller hon gör ju iaf bra musik, även om jag bara kan två låtar, "burn" och "I need your love", där den andra låten egentligen tillhör Calvin Harris :p
Såå jag kan bara en, haha! Men hon lät ju bra live, iaf det lilla jag hörde! ;)
 
 

#fml

 
Jag. är. sur.
 
Går upp vid 6, sätter mig på bussen vid 7:15 och får se 7:23 att första lektionen är inställd -.-
Jag kunde sovit 1,5h längre!!
 
Så nu sitter jag här i skolan, själv. Eller jag sitter väl inte själv. Sitter med ett par främlingar jag inte ens känner, haha :p
Tur har jag iaf som kan spela cupecake spelet som jag lyckades hålla mig ifrån igår :)

Så blir du lärarens favorit

 
Fatta jag har inte spelat cupecake spelet idag! :O
Är egentligen riktigt stolt eftersom jag istället har pluggat ;)
Måste ju skriva en uppsats i engelskan som ska lämnas in i morgon, som tur fick man ju välja vilket ämne som helst att skriva om. Så jag valde att skriva om facebook, skulle vara riktigt jobbigt om jag typ skulle skriva om inomhusplantor eller något annat? Haha då skulle jag vara helt körd, även om jag skulle skriva på svenska ;p
Har precis skrivit två sidor, och den skulle vara runt 2-4 sidor så det får väl räcka. Eller så skriver jag lite till, det ser ju alltid bättre ut om man har skrivit mycket. Lärare brukar säga att det är inte antalet sidor utan innehållet som räknas, men om du skriver ett prov på 10 sidor så brukar det oftast vara så att lärarna inte orkar läsa igenom det och antar att det är bra. Haha så det är min taktik jag kör med när jag inte har pluggat till ett prov, att typ prata bort frågan och använda svåra ord för att låta smart. För även om man egentligen inte är smart så kan man alltid fejka det ;)
 
Men nu ska jag fortsätta skriva och låta smart, ha en fortsatt trevlig dag allihopa!
 

Katy Perry ft. Juicy J - Dark Horse


Photoshop utveckling

Sitter just nu hemma och leker lite med photoshop, fick en förfrågan för ett tag sedan att göra en sammanfattning av några bilder jag gjort i photoshop. Å självklart kan jag göra det!! :)
Jag tycker att det är så otroligt roligt att hålla på med photoshop så för mig är det ju mer ett nöje än ett måste ;) Håller på och gör lite nya bilder, vill inte visa mina gamla bilder eftersom de är så fruktansvärda! Haha, men det hemskaste var ju att jag själv trodde och tyckte att jag var så otroligt duktig, hahaha!!
Jag är ju MYCKET duktigare idag än vad jag var då, men fortfarande finns det plats för utveckling :) 
 
Okej jag lägger upp EN bild jag gjorde för typ 4 år sedan då jag försökte göra mig själv till en avatar. Lägger också upp en bild jag gjorde nyss så ni verkligen får se utvecklingen som skett. Haha helt sjukt vad dålig jag var xD
 
 

Dag 70

Hej och godmorgon på er! 
Kom lite försent till skolan eftersom tåget strulade... Det var säkert 20 min försenat, kul!
Fast svensk-läraren är ju så schysst så han ger närvaro iaf ;)
 
Men, men spelar spel just nu. Haha är helt fast i cupcake spelet, är på dag 70 nu :)
Det är så kul eftersom de har olika säsonger också, just nu har jag baseboll säsong. Längtar tills det blir nyår för då får jag dekorera min lobby i färgglada möbler :)
 
 

Myskväll

Det blev inställt att träffa Madeleine eftersom hon var sjuk :( Stackarn, jag har försökt träffa henne tusen gånger men det dyker alltid upp något som hindrar oss!! Får försöka träffa henne nästa vecka istället, om hon är frisk dvs, men det borde hon ju vara.
 
Nåväl, jag var ute i lekparken ett tag med mina småsyskon under dagen, trotsade kylan och tog på mig sneakers, jag säger bara en sak. Aldrig mer! Jag har lärt mig en läxa och det var jättekallt!!! Hehe, tro mig det kommer nog bara gå en eller två veckor innan jag gör samma misstag igen xD
 
Efter att ha varit i lekparken i ungefär en timme gick jag och Bella till centrum och köpte chips å dip. Blir att ha en myskväll och titta på film sen :) Vet inte riktigt vad jag är sugen på att se för något, någon komedi kanske? Hmm..
 
 

Morgonpigg

Idag var jag riktigt morgonpigg, det är inte ofta jag är det men idag var jag verkligen det!
Vaknade redan vid halv 9, och sen vid 10 gick jag ut och sprang 2 km. Har inte sprungit på evigheter så det var riktigt riktigt jobbigt!! Kändes som om jag skulle dö när jag kom hem! Och så är det så otroligt jobbigt när man har ansträngt sig riktigt mycket och så känns det som om det smakar blod i halsen, har ni också varit med om det? Sådan himla äcklig och obehaglig känsla!!
Men nu har jag gjort det, riktigt stolt över mig själv att jag lyckades genomföra det! Trodde jag typ skulle springa 1 km och sedan ge upp å gå hem igen :p Haha,så lite intresse har jag i idrott! Men kanske lyckas jag vända ointresset till en motivation? ;)
 
Hur som helst så är tanken att jag ska träffa en kompis idag, men jag har inte fått tag på henne än så jag vet inte riktigt om det blir nått. Fast det kan ju hända att hon sover? Klockan är ju bara 10:50, å alla är ju inte vakna bara för att jag är det!
Märkte det när jag var ute och sprang, inte en enda kotte ute!! ;p

Neongrönt och chockrosa

Var ute och övningskörde idag, gick riktigt bra :) Blev så otroligt glad när jag upptäckte att det knappt var någon snö eller is på vägarna, då kan man ju köra på som vanligt! ;) Men shit vad mycket folk det var ute, även fast jag bara körde mellan Bro och Kungsängen så var det riktigt många bilar, undrar hur det kan komma sig egentligen? Hmm... Kanske var något event i centrum ellet nått :p
 
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, jag och Bella målade naglarna på kvällen. Kanske är kul att veta? Kan ju vara kul att veta att jag körde på klassiska röda naglar (som vanligt) :p Haha, kör hela tiden på röda och vita naglar.
Men jag funderar faktiskt på att någon gång testa neongrönt, skulle vara lite udda ;) Börjar komma in i en period då jag vill utmärka mig från alla andra.
Så om ni ser en liten blond sak med stora gollum öron och neongröna naglar så kan ni vara säkra på att det är jag, haha!! ;)
Jag vet att jag körde för jätte länge sedan med både neongröna och chockrosa naglar! Shit vad jag stack ut då, då körde jag med alla möjliga färger på naglarna. Kanske ska jag börja göra det igen? ;)
 
Haha, hittade bara en bild på naglarna när jag hade köpt Eric Saades nya skiva som jag dessutom hade fått signerad av honom. Shit vad länge sen det var, typ 4 år sedan tror jag? :p Haha kommer ihåg att jag var så löjligt glad när jag hade sett honom, asså jag skämtar inte när jag säger att jag typ svävade på moln! xD
 
 

earring with ear cuff

Lite annorlunda örhänge jag hittade på HM, eller det är väl inte så värst annorlunda eftersom typ var och varannan person har ett liknande par? Men för mig är det ett lite ovanligt och annorlunde köp, brukar inte köpa sånna här smycken i vanliga fall, brukar vara lite tråkig och köra på mest basic grejer. Men inte denna gång!
Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om örhänget eller inte, det är snyggt å så men örat ser typ dubbelt så stort ut xD Det är typ ett hata-älska-örhänge :p
Men någon gång ska jag väl kunna bära det, skit samma om jag ser ut som gollum! Andra utmärker sig genom att byta hårfärg varje vecka medan jag satsar på att bli gollums nya look-a-like ;)

Snabbis!

Sitter nu i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja, datan har bara 7% kvar så det blir ett kort och snabbt inlägg!
Ska till stan med Sara och shoppa efter skolan, förhöppningsvis hittar jag ett par snygga träningstights! Letar verkligen överallt efter ett par snygga. Jag hittade ett par snygga med leopardmönster på gina förut men de satt inte bra :( Plus att jag har inte så mycket pengar nu när det är veckan innan studiebidraget kommer. Blir att snåla resten av tiden!

On da bus

Sitter just nu på bussen från Kungsängen, å så här ser det ut just nu. Fint va? Trist, grått å tråkigt som tusan! ;)
Nåväl, är på väg hem och har precis varit och besökt mormor. Ska plugga lite manus på bussen nu när jag har tid, sen när jag kommer hem så ska jag träna! Å den här gången ska jag stretcha noga efteråt, vill ju inte ha träningsvärk imorron!

Fika och billig minishopping!

Drog till stan idag efter skolan och träffade Tessan, var typ evigheter sen jag träffade henne sist!
Så det var mysigt, vi tog en fika på wayne's coffe, men jag måste få säga en grej. Deras chokladmuffin, dööör så goda de är!! Däremot var chailatten inte lika god, den är godare på espresso house :p

Efter det drog vi vidare till fridhemsplan där Tessan skulle kolla i någon butik, kommer inte ihåg vad butiken hette men de hade verkligen jättebilliga grejer! Köpte en bodyscrub för bara 20:- och nagellacks klistermärken (heter det ens så?) för bara 10:-!! Åh blir så otroligt glad när jag hittar så billiga saker :)
 
 

Nobelpris?

Skit dåliga bilder jag vet, men min främre mobilkamera suuuuger!! Så himla dålig skärpa..
 
Men, men är i skolan nu och fryser som tusan. Det är så otroligt kallt ute, kan inte värmen komma snart! Vet ni vad jag kom på när jag var liten? Att om man har fläktar utomhus då behöver det inte vara kallt ute, smart va? Nobelpris nästa yao! ;)
 
Det var typ allt jag hade att dela med mig av just nu, så tack å hej för mig leverpastej!

Har det någon gång hänt er...

♥ ...att ni har sett en skit snygg kille bakifrån och sen när han vänder sig om så visar det sig vara en tjej?
 
♥ ...att ni ser en person från eran parallelklass på stan och vet inte om ni ska hälsa eller låtsas som om det regnar?
 
♥ ...att en närstående släkting eller kompis har hälsat på er men i två sekunder har ni ingen aning om vem personen är?
 
♥ ...att en främling sneglar på er jättemycket och ni vet inte om det beror på att ni ser bra eller konstig ut?
 
♥ ...att ni är hemma själva och dansar och sjunger med till musiken som är på högsta volym. Sedan plötsligt ringer det på dörren, ni stänger av musiken och låtsas som ingenting när ni öppnar?
 
 
FÖR DET HAR HÄNT MIG!!

Försenad teaterstart!

Idag har jag både varit och övningskört och besökt mormor, sitter just nu hemma och har precis sökt lite sommarjobb. Får se ifall någon nappar, hoppas det när jag har sökt så många! Än har jag bara fått svar från ICA i Sundyberg att man måste vara 18 om man ska jobba där, så det var lite surt :p Men, men det är bara hoppas på de andra jobben istället! Än ger jag inte upp!!
 
Ska dra till teatern i Kungsängen om några timmar, teaterstart idag! Eller egentligen var det teaterstart förra söndagen men då kunde jag ju inte komma eftersom jag var på "pengarna på bordet" :p
Shit vad peppad och taggad jag är, kommer bli så kul att få träffa alla igen! :D
 

Eftermiddags powerwalk

Godmorgon på er allihopa!
Jaha, vad ska man hitta på idag då? Jag trodde jag skulle träffa en kompis idag men det blir nog inte av, min lillebror ville åka till toysrus så jag kanske åker dit med honom på eftermiddagen. Annars lär han väl aldrig sluta tjata! ;p
 
Sen måste jag också gå ut och gå 2km, det är en idrottsuppgift vi har fått som vi ska göra. Vi ska göra ett idrottsprogram som vi ska följa i 5 veckor, och då är det väl bäst att börja sakta och sedan arbeta sig uppåt ;)

The wolf of wall street

 
Droger, sex, sex, droger, aktier, droger, sex. Typ den bästa beskrivningen av filmen "the wolf of wall street".
Var och såg den idag med Sara i Kista, men trots att det typ bara handlade om droger och sex så var filmen ändå riktigt bra. Den innehöll både komedi, spänning och action, bästa blandningen! ;)
Förresten så måste jag säga att shit vad Leonardo DiCaprio gjorde rollen som drogberoende börsmäklare bra! Förstår att han har fått en oscars-nominering för sin enastående roll! ;) Hoppas han får en oscar och inte bara en nominering, för det förtjänar han verkligen efter den rollen!!
 

Tips!

Asså jag är helt beroende av "Papa's Cupcakeria", älskar spelet!
Spelet passar så himla bra till alla typer av människor som är lite extra förtjusta i cupecakes, haha så ni borde verkligen testa. För vem gillar inte att spela spel och baka cupecakes? ;)
 
Klicka här för att komma till spelet! :)

15 Januari 2014

Har precis kommit hem från att ha varit hos mormor, vi hade det mysigt med att prata och äta choklad :)
Tycker det är så mysigt att besöka henne, vi har alltid något att prata om. Idag pratade vi om allt från postkodlotteriet till glass och godis, haha! Så man kan väl säga att vi pratar om i princip allt ;)
 
Däremot var det inte lika mysigt när jag skulle åka hem, pendeln blev nämligen försenat -.- Tycker det är så märkligt att det är nästan alltid är försenat när jag ska åka från mormor, är inte det en konstig slump?
Så när jag kom till Bro så missade jag såklart bussen så att jag fick gå i kylan, fast jag ska inte klaga för att det var faktiskt skönt att gå. Det var kallt men ändå helt okej eftersom det inte blåste.
Så idag har jag fått lite träning, både från idrotten i skolan och promenaden hem :)

Hälsa till satan vi hörs!

Dagen startar jag med musik av Timbuktu, förstår inte att jag inte har lyssnat mer på honom tidigare!
Han gör ju super bra musik, haha, hur kan jag ha missat honom? Eller jag har väl inte missat honom, jag har ju hört honom en del på radion men jag har aldrig riktigt uppmärksammat honom på det sättet förrän nu ;p
Haha, hur kan man ha missat en sådan otrolig bra artist?
 

Sista inspelningen

Idag är den absolut sista inspelningen av "pengerne på bordet" som jag kommer att medverka i.
Sen är det över, det har varit otroligt roligt och jag har träffat och lärt känna många nya människor. Däremot har det varit riktigt utmattande, särskilt utmattande var det igår då det drog över en timme av inspelningen...
Förhoppningsvis sker inte samma sak idag!!
 
 
Asså jag måste bara få säga att jag har typ blivit kär i den danska programledaren av pengarna på bordet, han är så otroligt charmig och mysig!! Claus Elming heter han, önskade han pratade svenska så jag förstod vad han sa bättre bara :p Vet att han är typ runt 45-50 år men asså han är så otroligt mysig!! Får länka till programmet sen om det visas på play :)

Lång dag...

Shit vad slut jag är idag efter inspelningarna!
Kom hem vid typ 8, sista inspelningen drog över en timme pga strul med någon mikrofon. Så det var väl sådär halv kul att bara sitta där och vänta, dessutom visste vi inte hur länge det skulle ta att fixa felet. Men, men även om det var segt så tjänade de lite pluspoäng då de delade ut godis. Haha, jag menar kan man verkligen säga nej till gratis godis? ;) 
Dessutom var det ju skönt att man hade sällskap, träffade faktiskt en tjej som gick teater trean på frysen när jag gick i ettan som jag började prata med, riktigt trevlig tjej!! :)
 
 

Pengene på bordet

Näst sista inspelningsdagen idag då, två inspelningar idag och sista imorron.
Tycker det är så jobbigt att jag typ inte får berätta något vad som händer i inspelningsstudion eftersom jag har tystnadsplikt! Känns lite frestande att berätta alla frågor och svar, vilka som kommer vinna och vilka som kommer att förlora. Men eftersom jag har skrivit på tystnadspliktkontraktet och att jag kan bli tvungen att böta 100.000 kr om jag berättar något så väljer jag nog att låta bli. Kan inte riktigt påstå att jag har råd att betala så mycket pengar för att jag inte kan hålla tyst. Däremot får jag berätta allt som hände när programmet har gått på tv, vet däremot inte riktigt när det ska gå, vet bara att det ska sändas på danska tv2 :p Så förhoppningsvis går det på play, om de ens har play! Skulle vara lite surt om jag inte får se programmet, men, men. Då får jag väl nöja mig med pengarna jag får som publik, och bara det är ju bra ;)

Mot inspelningen igen!

Jag ska ta och dra till inspelningen av danska pengarna på bordet igen, idag är det två inspelningar som gäller!
Den ena börjar 11:15 och den andra 14:15, så jag kommer att ha fullt upp idag kan man säga. Ska typ dra vid 9:30 och sedan kommer jag hem väl vid 18 eller 19. Så det är ungefär som att gå i skola eller jobba på en helg :p
Fast även om det bara är att stå där och höra en massa danskar prata så är det på något sätt roligt. Jag menar, har ni hört någon gång hört hur roligt det låter när danskar pratar? Haha!!

Pengarna på bordet!

Ska efter skolan dra till inspelningen av pengarna på bordet, däremot inte den svenska, utan den danska versionen!
Däremot ska jag förtydliga att jag inte ska delta utan bara vara publik, haha annars skulle det gå åt skogen. Kan inte riktigt påstå att min danska är den bästa ;)
Men även om jag inte är tävlande så kanske jag i alla fall går hem med mer pengar än dem, jag får nämligen betalt för att vara publik! 300kr per inspelning och jag ska vara med i totalt sex styckna, och idag är den första. Sitter aldrig fel med lite extra pengar ;)
 

Noll morgonenergi

Denna dag har varit så otrolig tråkig, har verkligen haft noll energi.
Trodde att dagen skulle bli bra eftersom vi hade teater på morgonen, men jag hade ingen motivation till att vara särskilt aktiv.
Jag var bara aktiv i början, men sen när vi skulle läsa upp monologerna för varandra så försvann engagemanget. Lite märkligt eftersom jag har sett fram emot att få börja jobba med monologerna igen, det är ju typ enbart därför jag ville börja skolan igen :p
 
Sen när det blev lunch fick jag lite mer energi, främst tack vare Sandra-Louise som muntrade upp mig :)
Det behövdes verkligen för att jag skulle klara resten av dagen!
Som tur gjorde vi inte så mycket på religionen och svenskan, på religionen satt vi bara och lyssnade på läraren som hade genomgång. Sen hade vi svenska i typ bara 20 min innan vi fick sluta, så det var jätteskönt!!
 
Så nu är jag hemma och ska fortsätta söka jobb, har letat upp 17 jobb jag ska söka. Så om jag har tur så får jag väl något av jobben, haha skulle vara lite sorgligt om jag inte får ett enda! Men med min otur så skulle det inte förvåna mig :p
Så jag ska sätta mig och fortsätta skriva cv nu, ha det så bra så länge!
 

Söka sommarjobb

I år är jag fast besluten om att jag ska få ett sommarjobb, ska söka jobb överallt!
Kommer inte ge mig förrän jag får ett, ska verkligen kämpa för att få ett. Jag ska skriva det bästa cv:et jag någonsin skrivit, jag ska vara mer engagerad än någonsin och jag ska framförallt visa framfötterna!
Desto mer man kämpar desto bättre går det!

Tandläkare och monologträning

Har varit till tandläkaren idag, redan vid 10:20 skulle jag vara där! Så det blev att gå upp tidigt :p
Fast det är ju bra att jag tränar på att gå upp tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorron då jag börjar skolan.
Vet inte riktigt om jag längtar till skolan eller inte, det är väl mest kompisarna och teatern jag längtar till. Alla vanliga lektioner skulle jag kunna skippa ;p
Fy tusan vad skönt det skulle vara att bara ha teater!
I alla fall just nu när vi håller på och repar monologer, tycker det är så otroligt kul!! Har tränat riktigt mycket under lovet så nu kan jag hela texten utantill, brukar rabbla den för mig själv i huvudet innan jag ska sova. Vet inte riktigt varför jag gör det just då men det är då jag brukar börja tänka på den. Lite märkligt och konstigt :p
Såå nu gäller det mest att lära känna karaktären och även börja tänka på koreografi. Oftast brukar det bli att lägga mest energi på att lära känna karaktären, men eftersom min karaktär i monologen liknar en tidigare karaktär jag har spelat förut så har jag fortfarande kvar "tankesättet". Visserligen är det vissa saker som skiljer karaktärerna åt så är det ju fortfarande att jag måste bekanta mig med en ny roll.
Däremot kommer jag nog försöka att lägga mest energi på koreografin, för jag tror att det är den som är det allra viktigaste i en monolog för att inte få det tråkigt. För att oavsett hur mycket inlevelse man har i det man säger så tröttnar publiken efter ett tag, vilket jag själv har varit med om då jag har suttit i publiken. Så man kan säga att mitt fokus kommer bli att inte få den tråkig, för det är verkligen det värsta som skulle kunna hända!
 
Har ingen bild att lägga upp just nu så det får väl bli en riktigt riktigt bra låt istället.
Älskar den!!

Ny design!

Det tog sin lilla tid, tre dagar. Men nu är den nya designen klar och juldesignen är ett minne blott!
Tycker om denna design väldigt mycket eftersom den är så ljus och enligt mig ganska enkel, vilket var precis det jag ville att den skulle vara. Tydlig och enkel, inte en massa krimskrams som jag annars brukar ha :p
Såå vad tycks, bättre eller sämre? :)
 
Före:
 
 
Efter:

Värk och märkliga humörsvängningar

Nu förstår jag varför jag har så jävla ont i magen, det beror inte på träningsvärk utan på mensvärk -.-
Lagom till man ska till tandläkaren och skolan imorron... Trevligt, trevligt...
Förstår nu även också varför jag har haft sånna otroliga humörsvängningar idag. För några minuter sedan låg jag i sängen och tyckte synd om mig själv, sedan kollade jag på ett klipp på fb som gjorde att jag fick värsta skrattanfallet. Haha! Helt sjukt, tycker själv jag är skit konstig :p Men, men alla är väl lite konstiga ibland?
Bara att jag är kanske lite extra konstig.. Men det bjuder jag på! ;)
 
Nej, nu ska jag ta och spela xbox och äta choklad. Så vi hörs lite senare!
 

Kroppen värker...

Ben, axlar och mage värker så in i tusan!! Är nog träningsvärk eftersom jag tränade igår.
Däremot orkade jag bara träna i 30 min innan jag dog av utmattning, oftast brukar jag orka träna i en timme. Men inte denna gång, beror nog på att jag inte har tränat på flera veckor. Hehe har varit lite lat under jullovet och skippat träningen.
Så på sätt och vis är det väl mitt eget fel att jag har en sådan otrolig hemsk träningsvärk, om jag hade upprätthållt och tränat mer under lovet så skulle jag nog inte känna likadant :p
 
 

5 Januari 2014

Har idag varit ute och övningskört, tränade först på att stå still i backe. Det gick väl sådär, tyckte jag rullade bak lite för mycket, men desto mer man tränar desto bättre går det ;)
Sedan körde jag vidare från Bro till Bålsta, från Bålsta körde jag upp på motorvägen och svängde av vid Bro igen där jag sedan körde in vid willys och parkerade. Blev så himla glad när jag fick bilen perfekt parkerad, annars brukar jag alltid få backa ut och göra om :p
Sedan från willys parkering körde jag vidare till Kungsängen, där jag och mamma sedan bytte förare så att hon fick köra till mormor i sumpan. Jag skulle nog kunna kört en liten bit till sumpan, men bara dit till motorvägen tog slut, så typ till barkarby :p Sedan kommer alla krångliga vägar och det blir mer som att köra i stan med alla vägarbeten, vilket jag inte riktigt är redo för att ge mig på än ;p Bättre att ta det säkra före det osäkra!
 
Så sedan var vi hos mormor och fikade ett tag, vilket var mysigt.
Så jag har typ inte varit hemma på hela dagen, eller nu överdriver jag. Jag kom typ hem vid 3, haha! För jag kommer ihåg att jag ringde en kompis precis när jag kom hem, och sedan satte jag mig och kollade på serier. Äntligen börjar alla serier sändas som vanligt igen, en av de positiva sakerna med att alla helger är slut!
 
 
 

Ny design på gång

Som ni säkert redan har sett så håller jag på att göra en ny design, ska försöka att bli klar tills på måndag med den. Tänkte att det är väl lika bra att byta ut juldesignen mot en annan vid trettondagsafton då man ändå brukar göra sig av med juldekorationen och sånt?
Just nu håller jag på att fixa det sista med den nya headern, den är snart klar men jag kommer vänta med att publicera den tills den nya bakgrunden också är klar. Eftersom det är headern och bakgrunden som är några av de viktigaste delarna i en blogg så brukar jag alltid vilja publicera dem samtidigt.
 
Nej nu måste jag fortsätta att fixa med headern så att den blir klar, puss å kram så länge!

Köpt hus och röjt i garderoben

Idag har varit en riktig skön hemma dag, har struttat runt i både mjukisbyxor och mysstrumpor. Har spelat en hel del monopol på xbox, så jag har inte varit så social av mig :p Eller kan det räknas att man är social om man spelar mot sin bror? xD
Det är verkligen så himla roligt, ett riktigt beroende framkallande spel. Ett måste för er spelälskare att testa!
 
 
Däremot har jag inte bara spelat monopol, utan jag har även gjort lite nytta. Har röjt och gått igenom hela min garderob, det tog sin lilla tid men det var det värt. Så nu är det fint och snyggt, och mycket mer plats! Förut kunde jag knappt stänga garderobsdörren och nu kan jag till och med hitta vad allt ligger! :D
Fast det kommer nog inte dröja mer än 3-4 dagar innan allt ligger huller om buller igen. Brukar alltid vara att man ska leta efter ett specifikt plagg som ligger under alla de andra, vilket gör att man får gräva runt och sen när man väl hittar plagget så struntar man i att fixa allt igen. Haha så typiskt mig! 

Nyårsdagen

Firade 2014 genom att kolla på en film efter tolvslaget, haha jag och mormor stannade uppe till 3 för att kolla på "imse vimse spindel". Asså det var ju en thriller men den var ju inte så värst läskig, den var mer äcklig. Haha var tvungen att kolla under sängen så att det inte var någon spindel under sängen efter att ha kollat på filmen, haha! xD Så om ni vill bli spindelrädda eller mer rädda för spindlar, kolla på den filmen!
 
Shit asså jag gick upp klockan 10 idag, och mormor gick upp 7. Haha, fattade inte hur hon orkade när vi var uppe så länge inatt?
Jag fortsatte väl att halvfira på morgonen genom att äta glass till frukost :) Bryr mig inte om alla nyårslöften som "jag ska gå ner i vikt", "jag ska bli nyttigare" eller "jag ska träna mer". Åh tycker de är så löjliga, man kan ju vara nyttig och träna utan att behöva lova det. Haha kommer retas så mycket med dem som har lovat att de ska vara nyttigare, kommer sukta dem så otroligt mycket med choklad, glass och godis så att de inser vad de går miste om ;) För seriöst, finns det ens någon människa på denna planet som kan motså marabous mjölkchoklad? Tror knappast det ;)
 
Är i alla fall hemma nu, men shit vad chockad jag blev när jag skulle gå till tåget. Det var ju tomt ute på gatorna! Blev rädd att alla spindlar hade invarderat sumpan, haha xD Men jag skojar inte, det var verkligen tomt! Såg inte en enda människa, vilket är riktigt ovanligt i sumpan. Skit skumt, fast jag antar väl att alla ligger hemma och är bakfulla :p