All we need is somebody to lean on


Rykten sprids som en löpeld

Nu måste jag få skriva av mig lite och framför allt klargöra ett och annat!
 
Det har snackats en hel del om att jag skulle vara på g med en kille, vars namn jag inte kommer nämna.
Mina kompisar har frågat mig ifall det är något mellan oss, vissa har till och med sagt att jag borde börja skriva lr bjuda ut honom. Enligt dem skulle vi vara "the perfect match", och tydligen kan de se att den här killen verkligen gillar mig.
 
Nu till det jag vill klargöra och förtydliga: DET ÄR INTE NÅGOT MELLAN OSS!
Jag har träffat den här killen två eller tre gånger och då har han minsann inte visat något intresse i att prata med mig? Han har inte ens skickat iväg ett "hej" på facebook? Det enda han har gjort har varit att skicka iväg en vänförfrågan som jag accepterade
Jag kan inte på något sätt se att den här killen är intresserad av mig, han ger mig ingen särskild blick och han har knappt varit trevlig de gångerna jag har pratat med honom. När jag har pratat med honom har jag fått uppfattningen om att han inte riktigt bryr sig om vad jag lr någon annan säger, lite obrydd som om "det angår väll inte mig?".
 
Så nu till min frågeställning, hur kan andra ens tro att vi skulle passa tillsammans när vi knappt har pratat med varandra?
 

Om du är en av de 11%...

....då kan vi nog inte vara vänner, tyvärr
 

Gamla Disney skådisar - Då & Nu

Idag började jag lyssna på gamla disney låtar från de klassiska serierna och filmerna så som High School Musical och Hannah Montana xD
Jag kom fram till att egentligen är det ju bra många fler än Miley Cyrus som har gjort en stor förändring sen disney-tiden, även om hon nog har gjort den mest märkbara. Men bland annat Demi Lovato, som jag måste säga att jag har en stor girl crush i, har gjort än stor förändring sen hon medverkade i Camp Rock.
Lägger upp lite klipp nedan så ni själva kan se skillnaden!

Nick Jonas - Då & Nu
 
 
Miley Cyrus - Då & Nu
 
 
Demi Lovato - Då & Nu

Akuten

Japp, tidigt på morgonen åkte jag in till Danderyds akut.
 
Allt började på jobbet då jag vid kl 7:15 skulle på ett larm med en kollega. Vi gick båda ut från vårt kontor och började gå till kunden som hade larmat, på väg dit blåste det lite. Det kom en vindpust och jag fick något i ögat. Jag kunde höra hur det surrade och antog att det var en fluga, jag tog bort den fort och utan att kolla vad det faktiskt var för insekt så märkte jag vilken oerhörd smärta som började stråla precis under ögat. I den stunden insåg jag att drt inte var någon fluga utan en geting. Min kollega märkte att något var fel när jag satte mig på huk för att det gjorde så ont. Han tittade på ögat och lyckades få bort taggen som satt kvar.
 
Vi fortsatte att gå till kunden och jag fick bita samman för att inte tänka på det onda. Strax efter vi hade varit hos kunden ringde jag både min chef och min mamma, då hade getingsticket börjar svullna upp. Min mamma kom så fort hon kunde och körde mig till Danderyds sjukhus. Framme vid Danderyds sjukhus så hade det gått en timme sedan getingen stuckit mig, trots att jag hade två alvedon i kroppen och ett kallt papper mot bettet så gjorde det lika ont.
 
På sjukhuset gjorde de inte mycket, läkaren sa att det var mycket milt och att det var tur att jag inte var allergisk.
Det var främst det jag hade varit rädd för, att jag var allergisk då jag inte minns att jag tidigare har fått något getingstick.
Det läkaren gjorde var att skriva ut en allergimedicin och sen fick jag åka hem.
 
Jag åkte inte tillbaka till jobbet då det fortfarande gjorde ont och såg ut som en blåtira. Jag ville ju inte att kunderna eller någon annan skulle tro att jag hade blivit slagen! För man kunde tro det, såg otroligt likt en blåtira.
 
Nu när det har gått några timmar så är området vid ögat fortfarande lite svullet och blått, men det onda har gått ner.
Blir nog att jobba imorgon, jag kan ju alltid sminka över det blåa runt ögat om det skulle sitta kvar tills imorgon

Bloggar på bloggen

Ska om någon timme dra till stationen och möta upp en kompis, och jag är fortfarande hemma och struttar runt i mjukiskläder. Hmmm.... Kanske dags att sätta på sig kläder man inte skäms för att gå ut i? Kanske det med tanke på att det brukar ta en evighet innan man bestämt sig för en outfit som faktiskt passar xD
Fast samtidigt, mjukiskläder är ju alltid mjukiskläder, behöver jag säga mer? Man vill ju ta vara på tiden man är hemma då man kan passa på att använda dem :p
Kommer säkerligen sluta med att jag bara slänger på mig något de sista 5 min jag har på mig innan jag måste gå ut genom ytterdörren, det brukar vara standard.

Du swipa höger


Övertid

På väg hem nu efter att ha jobbat och varit en snabbis hos min lilla mormor.
Hade så sjukt mycket att göra idag på jobbet, riktigt stressigt. Fick till och med jobba över en kvart.. Tycker det är så irriterande när man måste göra det, även om jag får betalt för övertiden så är det samtidigt så att jag inte har något val. Jag kan ju inte riktigt bara gå hem och lämna kunderna? Det är ruskigt irriterande när man ska träffa någon lr har en tid att passa -.-
 
 

Tillbaka på jobbet

Bjuder på en några dagar gammal bild, känner mig så ofräsch när jag jobbar så brukar inte vara så sugen på att knäppa några bilder då. Om jag då har tid dvs! Många gånger hinner jag ju knappt slänga en blick på mobilen förrän lunchen, fast det är rätt så skönt! Det känns som att när jag jobbar så har jag en anledning till att intr vara aktiv på mobilen, medan annars så finns det ingen tillräckligt bra ursäkt att inte ha svarat på ett meddelande  :p
Jaja, det gick bra idag! Andra dagen efter min två veckors semester, men det tar emot de första dagarna då man inte kan sova ut och är tvungen att gå upp halv 6. Fast om några dagar är jag inne i rutinerna igen, det går rätt så fort att vänja sig. Dessutom kan jag alltid sova på ersättningsbussen lr tåget! ;)

Göteborg och Ullared

 
 
 

Tillbaka i Jönköping

Anlände idag till Jönköping, blev några timmars bilresa innan jag och familjen kom fram.
Men nu är vi här i min älsklings stad i Sverige! Åh, jag skulle nog faktiskt kunna flytta hit. Jag älskar allt med den här staden, stämningen, människorna, vattnet, vyerna, byggnaderna... Allt!
Däremot kommer jag nog inte flytta hit, för det äe lite det som gör charmen med att intr få vakna upp till den varje dag. Att få sakna och njuta av varje minut som man befinner sig i stadens kärna :)

Wanna-be converse

Nyinköpta sneakers från lightinthebox.com, kostade endast 50 spänn!! Dock kostade frakten en hel del då de skickade skorna från Kina...

Vågigt hår och stora såpbubblor

Var till stan idag med en kompis och precis när vi skulle passera parken intill dramaten så får vi syn på en kille som skapar dessa jättelika såpbubblor!
På riktigt, med rätt teknik så skulle han nog kunnat gjort bubblor lika stora som jag! xD
Var riktigt häftigt, har bara sett sånt på youtube innan. Var bara lite förvånad över att det inte var fler folk där! Annars brukar det ju samlas folk runt omkring när det är en sådan udda sak. Eller så är det kanske så att stockholms-bor är avtrubbade av allt som händer där ;p För i stan händer ju sånt typ var och varannan dag, medan i bro händer det typ, aldrig?

Tips! Baileys Chocolat Luxe

(Bilden är inte tagen av mig)
 
Ett hett tips till er som vill testa något nytt, Baileys Chocolat Luxe! Suuuuper god, smakar som pucko men med något mer chokladsmak och mer alkohol i xD
En rekommendation att testa till er choklad-älskare alltså !
Chokladsmaken är oemotståndlig och den lämnar kvar en gräddig eftersmak som varar ett bra tag i munnen, på det sättet njuter man av varje droppe! :)
 
Gud, jag som inte blir sponsrad lr något sånt, jag borde ju verkligen ta och bli försäljare! Tror nog att jag får ta och ringa företaget och be dem anlita mig som förste säljare ;)
 

Good for you


Natten på Finlandsbåten

 

Åbo Slott


Nu lurar vi i vassen

 
 

Slapp visa leg på VikingLine

Drog imorse till finlandsbåten, gick upp redan vid 5... Tidigare än vad jag brukar gå upp när jag jobbar till och med!
Dagen bestod till större delen av att befinna sig på en båt någonstans mellan Sthlm och Åbo, och kan ni tänka er! Jag slapp visa leg i baren OCH i tax-free:n där jag köpte lite alkoholhaltiga drycker xD Det gjorde definitivt min dag, känner mig så glad när de inte frågar efter leg, även fast jag tror att de inte orkar av ren lathet så intalar jag mig själv i hopp om att jag ser äldre ut.
 
Aja, jag kommer stanna här i Finland till torsdagskväll då jag tar båten tillbaka till sthlm. Får se vad jag hittar på under dessa dagar, vädret verkar inte vara på min sida då meteorologerna förutspår att det ska bli regn och åska... Förhoppningsvis ljuger de, jag håller iaf tummarna för det! :p

Någonstans på djurgården


Skulle du hjälpa ett vilset barn?

Jag tror knappast att jag behöver kommentera så mycket av detta klipp, kolla på det så tror jag nog att de flesta av er kommer bli äcklade av vissa människor. Samtidigt som ni ger tummen upp åt andra!

Samir & Viktor med barn och fjortisar

Det var inte bara Samir och Viktor som bjöd på en show, även Ida Lafontaine var där och sjöng. Hon är ju grymt duktig! Älskar hennes låt "anthem", osäker på om jag publicerade den på bloggen? Aja, om ni inte har hört den så borde ni ta och lyssna på den. Den har ett sånt skönt gung :)
Efter att Ida hade framfört 3-4 låtar gjorde Samir och Viktor entré. Det var då fjortistjejerna och barnen blev tokiga. Haha xD
Fast jag måste ju säga att det var nog den kortaste konserten jag har varit på! Ida var på scen i ca 10 min, sen var väll Samir & Viktor och sjöng i 20min, så totalt var konserten bara 30 min xD Hahahah... Och de framförde bara sucess, groupie och saxofuckingfon. Däremot drog de ut lite på tiden genom att de även sjöng olika remix av låtarna.
Enligt mig var det egentligen inte värt det, men att få se Bella bli så glad gjorde det värt det. Var otroligt mysigt att ha med henne, och det var ju roligt att hon fick gå på sin första konsert och se sina idoler!
Tror det ryktades om att de även skulle uppträda i Bålsta i sommar, kanske blir att ta med henne dit också ? :)