Luring...

Fy tusan vilken fuling! Var på new yorker och tittade på ett par enkla svarta shorts och blev förvånad över att rea-priset var 95-kronor, eftersom jag då började ifrågasätta originalpriset. Såg inte från början originalpriset eftersom de hade täckt över det med reapriset, så jag pillade bort realappen och under fick jag se att dem hade kostat 89 kronor. Alltså var det egentligen inte ett sänkt reapris, utan ett höjt pris av ordinarepriset! Undrar om man ens får göra så, hade god lust att ta ett snack med dem i kassan. Tycker inte man gör så, och särskilt inte att man täcker över originalpriset, tycker alla kunder ska ha rätt att få veta originalpriset!
 
Prövade även ett par annorlunda klackskor på scorett, eller kan man ens säga att det är klackskor? De har ju inte riktigt en klack ;p Haha, höga var de iaf! Ser inte ut så på bilden, men det var knappt så man kunde stå på tå för att stå rakt!

Kommentarer
Postat av: Racha

Vad dåligt gjort! :o Hemskt att visa affärer gör detta, fler än vad man dock tror. Smart du var som kolla originalpriset ^^
Har dock hört via vänner att skorna likt dem på bilden är ganska enkla att gå i xD

2014-07-14 @
URL: http://racha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback