Saltade naglar

Okej, nu syns det inte sådär super bra men jag har faktiskt hält salt på ett par vitt målade naglar, förutom ringfingret. Visst blev det snyggt, jag tyckte det blev jättebra.
Tills jag skulle tvätta händerna, då var naglarna inte lika vackra sen... Och nej jag är inte så dum i huvudet att jag inte vet att salt löses upp i vatten, jag var bara tillräckligt dum för att tro att de inte skulle bli missbildade om man hade överlack -.-
Men det blev dem, vilket var synd eftersom de var riktigt coola INNAN :/
Så det blev att ta bort saltet och nagellacket, får se ifall jag bara lägger på ett vanligt överlack över naglarna så att de glänser lite mer eller om jag bara låter de vara helt naturliga. Kanske är bäst att låta naglarna få vila från nagellack ett tag ;p

Whoop whoop!

Hej på er!
Shit vad glad jag är idag, vet inte vad det är med mig men jag blir glad för så himla lite!
Exempelvis så typ hoppade jag runt och sjöng i rummet när jag klarade sista banan på geometry dash, vet ni hur länge jag har kämpat med den? Säkert i en vecka!
 
 
Sen på eftermiddagen kände jag av någon random anledning för att pussla, så jag tog fram ett gammal 500-bitars pussel som jag aldrig lyckats bli klar med som jag satte och gjorde. Asså har ni någon aning om hur glad och lycklig man blir när man hittar två bitar som passar?
 
Vi får väl se vad jag hittar på sen i förkväll, kanske blir att träffa någon kompis. Om någon är hemma dvs, känns som om nästan alla är bortresta. Typ därför jag har haft så tråkigt sportlov eftersom jag inte har kunnat träffa någon, men jag får väl ringa runt lite och se vilka som är hemma. Annars blir det väl att vara hemma och kolla på let's dance som har premiär. Ska kolla och se om jag är med ;) Haha skulle inte förvåna mig att de har klippt bort mig!

Tom & Jerry kex!

Blev lite nostalgi känsla när jag, Bella och Filip besökte mormor och köpte med oss Tom & Jerry kex, plus mer! Hur länge sen var det inte sen man drack mer? Har inte druckit det på evigheter, säkert 10 år sedan. Sjukt länge sen! :O Känns som om man börjar bli gammal, och det börjar jag känna nu. Hur tusan kommer jag känna mig om ytterligare 10 år då jag är 27?!?
Shit vad mycket som kan hända på tio år, vem vet vart i livet jag befinner mig då? Aja, det är väl ingen vidare idé att ens börja diskutera om ämnet för den enda som vet som händer i framtiden är just framtiden.
 
Hur som helst, ska gå och äta nu. Sen ska jag väl plugga lite ergonomi (trååååk!) som jag har prov i efter sportlovet :/

Capture life


Dagens planer på S

God morgon på er! Sovit gott? :)
 
Förutom att jag har lite ont i nacken så har jag ändå sovit bra inatt, sov som en stock enda till klockan blev 11.
 
Idag har jag som plan att städa mitt rum och fortsätta jaga sommarjobb, jag ger minsann inte upp i första taget! I år ska jag få ett sommarjobb. För om jag inte får det så får jag väl sitta inne hela sommaren och rulla tummarna eftersom jag inte har råd att göra någonting annat ;p
 
Hur som helst, nu ska jag gå och äta lunch, sen efter det blir det att börja städa rummet. Hörs sen! :)

On the red carpet


Pressfotograf i Let's Dance

Idag ska jag bege mig till stan för att agera pressfotograf i Let's Dance, kommer bli riktigt kul :)
Tyvärr får jag inget betalt men jag gör det ju mest för att få erfarenhet. Det kommer vara så att jag kommer agera pressfotograf då deltagarna i Let's Dance kommer gå på röda mattan, vet inte riktigt vilka som ska vara med förutom Kenza och Lotta Engberg.
Men asså Kenza, hur snygg är inte hon? Dööör så snygg hon är!! Hoppas hon vinner ;)

Busy Doin' Nothin'


New shoes ♥

Idag har jag varit riktig hurtig! Har gått och lämnat Bella å Filip på deras skola, sen gick jag ca 4 km :) Känner mig ganska stolt, det är ju så fint väder så man vill ju vara ute hela tiden!!
Men sen vid 14-tiden ska jag ut igen för att hämta Bella å Filip, efter det kanske jag är ute med dem i lekparken ett tag. Man måste ju ta nytta av denna fina dag! Plus att jag vill ta varje tillfälle jag får att använda mina nya fina skor, åh vad jag tycker om dem! 

Photoshop pic 1 - Tears

 
Okej, det funkade inte riktigt med GIF-bild grejen heller, blev masa konstiga prickar på bilden. Så det får väl bli två hederliga bilder som ni får jämföra med varandra. Har precis lärt mig att göra tårar i photoshop, lärde mig att göra det för kanske två veckor sen eller något sånt. Så här är första bilden där jag försökte mig på det, gick väl ändå hyfsat bra även om det tog sin tid att göra den där lilla lilla tåren ;p Sen så tog jag också ett vanligt filter på bilden för att det såg mycket bättre ut med än utan.
Så här är första bilden, nästa vecka kommer en annan bild som jag faktiskt gjorde till ett skolprojekt i estetisk kommunikation i ettan ;)

Dagens planer

Idag ska jag dra till sumpan på eftermiddagen, drar väl hemifrån vid 13 så att jag hinner med tåget som går 13:30. Det verkar vara så fint väder så jag kanske går till stationen, åh vad hurtig jag låter!

Sen efter att ha varit en tur till sumpan så blir det ju att åka till teatern i kungsängen, kommer säkert få gå där också från stationen till teatern eftersom bussarna inte matchar tågen. Men det är ju inte så långt, typ bara nån kilometer, så länge det inte regnar så är det lungt :)
 
Såå, det är väl dagens planer.
 
Just det! Tänkte berätta också att den där slideshowen jag skulle göra med de där photoshop bilderna verkar inte gå att lägga upp på bloggen, så jag har bestämt att jag kommer lägga upp en GIF-bild varje söndagkväll i ungefär 8 veckor. Så håll utikik ikväll efter den första bilden ;)
 

Guten morgen!

Idag är jag uppe tidigt, riktigt riktigt tidigt, klockan är ju bara 8:50 och det är helg. Vad är det för fel på mig? Förstår inte varför jag inte sov till 10 som jag brukar göra varje helg, skum jag är ;p
 
Nåväl, sitter och förhandslyssnar på alla låtar som ska vara med ikväll i melodifestivalen. Tycker nog att Anton Ewald och Josef Johansson är bäst, så jag håller tummarna att de går till final. Men det blir nog Linda Bengtzing eller Alcazar som går till final, de är ju mer kända än vad Anton och Josef är, fast å andra sidan så röstar väl alla småtjejer på Anton för att han är snygg ;p Men jag hoppas på att Josef går till final, för han är inte så värst snygg men har en sån otrolig bra låt!! :)
 
Aja, nu ska jag gå och äta frukost, hörs sen bloggen!
 
 
 
Btw, kom på världens dåligaste skämt om Antons jacka. Alla tjatar om att han är en kopia av Eric Saade, nu har Anton till och med fått låna lite glassplitter från Eric, höhöhö!

Sportlov

Skulle träffat en kompis nu på eftermiddagen/kvällen, eller nej. Nu ska jag börja använda av ett nytt ord, förkväll. Sheldon hade använt det i the big bang theory, såå jag gör väl samma ;)
Men iaf, skulle träffat en kompis men det verkar som det blir inställt. Får se om det blir att ses imorron ist, annars har jag inga planer för dagen imorron! Kanske blir att träffa någon annan kompis, men det är så tråkigt eftersom alla åker ju bort under sportlovet :( och själv är man hemma i trista bro hela lovet... Aja, får väl roa mig själv. Finns ju alltid något att göra, kanske ut och träna? Eller så kan jag ju vara en extra snäll syster under lovet och hitta på något med Bella och Filip ;)
 
 

Uppsats om facebook

 
Sitter och håller på att skriva om min engelska uppsats om facebook, eller om man ska vara riktigt petig så är det en "argumenterande uppsats".
Jättetråkigt även om jag skriver om ett hyfast roligt ämne att diskutera om...

Missade ni?

Har inget att skriva om idag, sååå jag bjuder väl på lite klipp från grammisgalan som var igår. Kim Cesarion, två ord. Fenomenal och begåvad!!





GIF - sharpness


Klarat prov i samhällskunskap!

Trots att morgonen inte började någe vidare, det snöade och jag mådde dåligt igen, såå fick den ändå en härlig vändning :)
Gick in och fick se på schoolsoft att jag hade fått E+ på ett prov jag gjorde igår om kommunerna som endast var ett prov på E-nivå :D Åh så glad jag är! Personligen tyckte jag att det inte gick så värst bra eftersom jag svarade halft på två frågor som jag var väldigt osäker på, men jag antar att jag svarade mer utförligt och nyanserat på de andra frågorna. Åh så glad jag är! Detta gjorde verkligen min dag, önskar jag var tillräckligt frisk så jag kunde dansa runt i lägenheten och verkligen få ut min glädje. Men eftersom jag är sjuk och typ ligger i sängen mest så får det väl bli att dansa mentalt ;)
 
 

Sämre.

Åkte till skolan idag, men bara första lektionen för att göra ett prov i samhällskunskap. Det gick väl hyfsat bra men sen åkte jag hem, orkade inte vara med på den sista lektionen eftersom jag mådde så dåligt... Jag skulle nog inte gått till skolan igår eftersom jag nu har blivit sämre :(
 
Men, men, så det blev en kort dag i skolan.
När jag kom hem somna jag direkt och sov i ett par timmar. Nu är jag vaken och ska väl se till att äta mat snart, känner mig bara så seg och orkar inte göra särskilt mycket..
 

Go your own way

Asså mitt hår idag när jag gick upp imorse, åh vad fint det var, utan att jag hade plattat det! :D Blev så himla glad! Ingen annan såg säkert någon skillnad, men man själv känner en sån otrolig skillnad :)
 
Aja, jag åkte ju till skolan idag, mådde bättre än vad jag gjorde igår. Hade tur som åkte eftersom det var mycket nya saker vi gick igenom på teatern, mest gemensamma grejer vi ska göra i monologföreställningen. Jag jobbade själv med teaterläraren ett tag under lektionen med min monolog, och seriöst jag blir så otroligt förvirrad av hennes regi! Ena gången säger hon att jag ska vara mer komisk och lättsam i mitt skådespel, andra gången säger hon helt tvärtom att jag ska vara mer allvarlig!! -.- Förut tyckte jag om henne, hon är ju en duktig lärare som är jätteduktig vad gäller röst och andning. Men hon är inte någe vidare bra regissör... Plus att hon är en sån person som gärna vill bestämma allt! Man får inte riktig någon chans att ta sina egna beslut och hitta sin egen väg att jobba på, vilket är lite irriterande. Så från och med nu så ska jag nog fokusera mest på min egen tolkning av monologen. För hennes tolkning, eller tolkningar rättare sagt, är helt förvirrande och konstiga!

Meningslöst men glad ändå

Helt meningslöst inlägg men shit vad glad jag är!
 
För det första klarade jag av den andra banan på geometry dash, vet inte hur länge jag har kämpat med den men äntligen klara jag den. Åh vilken lycka! :D
 
 
Sen för det andra,  fick jag se på termometern att det är 13,5 grader ute :O helt sjukt! Sommarn verkar närma sig med stormsteg ;) Tur för mig eftersom jag inte är något vidare fan av vintern
 
 

33 dagar kvar...

Är hemma idag, orkar verkligen inte åka till skolan. Men trots att jag är hemma så ska jag iaf göra lite nytta och göra lite läxor. Måste träna på monologen också, satt och räknande ut att det är 33 dagar kvar till uppspel. Vet att det låter länge, men tiden går fort! Helt plötsligt så kommer det ha gått de där 33 dagarna och då står jag återigen på pannrumteaterns scen.
Nervös?
Det kan man säga!
Taggad?
Till tusen! :D
 

Dålig..

Hej på er!
Vet att jag inte bloggade igår men jag mådde så otroligt dåligt så jag orkade inte göra någonting. Skulle träffat en kompis men det fick jag ställa in. Det blev istället att ligga i sängen och kolla på film hela dagen. Kollade på favvo filmen play the game, tror jag tipsade om den för ett tag sen. Så himla bra film, älskar den!
 
 
Nu idag skulle jag egentligen åkt och övningskört samt åka till teatern på eftermiddagen, men det kommer jag inte orka göra. Mår fortfarande jättedåligt, förhoppningsvis är jag bättre imorron så jag kan åka till skolan. Så det blir att ligga i sängen och titta på film idag med :p

Dagen

Så vad gjorde jag på alla hjärtans dag då?
Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men skit samma! Hade inget att göra på eftermiddagen så jag satte igång och städa mitt rum. För på sätt och vis är det ju som en present till sig själv, vem blir liksom inte glad över att se sitt rum städat och fint? ;)
 
Sen på kvällen kolla jag och Bella på "fångarna på fortet" och åt glass, mysigt värre! ♥
 
Nu ligger jag här i sängen och känner mig ändå nöjd med dagen. Bara för att man är singel så betyder det inte att man inte kan njuta av alla hjärtans dag! Det blir vad man gör det till ;)

Alla ♥ dag

Ja idag är det ju som alla redan vet alla hjärtans dag.
Alla singlars dag då det är tradition att sitta hemma framför en kärleksfilm och äta glass.
Jag funderade på en grej just nu, varför måste alla hjärtans dag bara handla om kärlek till en partner? Borde det egentligen inte handla om kärlek till sig själv? För om man inte älskar sig själv, hur ska då någon annan kunna älska en? Så därför har jag bestämt att idag ska jag fokusera på mig själv, ska ge mig själv lite extra kärlek. Låter nu som jag har ett riktigt stort ego och bara bryr sig om mig själv. Men nu när jag är singel på alla hjärtans dag, enda dagen på året som brukar klassas som "kärlekens dag". Varför ska man då inte tillbringa dagen med att ge sig själv lite kärlek? ♥

så otroligt jobbigt!

Jävla skit asså!
Sprang genom hela jävla tc för att hinna med tåget och så nissar jag den på sekunden!
Så jävla typiskt mig att hända! Nu är jag så himla andfådd att det smakar blod i munnen, usch hatar den känslan
 
Aja sen när jag kommer hem ska jag göra lite idrottsuppgifter, plus att jag ska ut och jogga sen. Men nu när jag fick lite extra träning av att springa till tåget så kanske det bara blir att powerwalka ;p får se hur jag gör, beror också lite på hur trött jag är när jag kommer hem. Så vi får se hur jag gör!
 
 
 

Work

Sitter i bibblan och jobbar just nu med en idrottsuppgift.
 
Efter skolan drar jag till mormor och sen ikväll blir det att plugga teater, svenska och samhällskunskap, mycket plugg idag alltså! Men eftersom jag inte kommer hinna plugga nått i helgen så måste jag ju planera efter det. Ska träffa lite kompisar i helgen, sen blir det ju att övningsköra och ha teater på söndag. Så det blir att plugga järnet nu!!

Kall friluftsdag!

Är hemma nu efter den korta stunden jag var med på friluftsdagen.
Fick ont i magen och såklart så spänner man ju sig när det är kallt vilket gör att det gör dubbelt så ont!
Så det blev att dra hem, kunde knappt hålla mig vaken på tåget. Var super trött, kändes som John Blund strödde med sitt magiska stoft över ögonlocken! ;p
Är ff trött, ska ta nått att äta å sen sova en liten stund.
 
Ha det bra så länge!

Bästa remixen jag hört på länge!!


Photoshop sneak-peak!

Kan ni fatta att det faktiskt gick bra på provet?? :D Eller varför säger man egentligen att det har gått bra när man kan ha svarat fel på alla frågor? :p Haha har tänkt på det några gånger!
Men i alla fall, det känns åtminstone som det gick bra. Svarade på alla frågor, även om det var två som jag var lite osäker på och babblade bara på om allt möjligt :p
Men vi får se hur det gick, samhällskunskap är ett sånt ämne som jag har så himla svårt att själv kunna bedöma vilken nivå jag ligger på. Jag menar, när jag trodde jag låg vid B så låg jag egentligen vid C-D :p
 
Nåväl, nu ikväll så ska jag leka lite med photoshop igen, ska försöka göra den där sammanfattning klar ;) Bara några bilder kvar jag ska lägga in, sen är slideshowen klar. Ska försöka hinna klart med den den här veckan, men så länge får ni hålla utkik de kommande dagarna och nöja er med en liten sneak peak ;)
 

#panic

Asså jag har lite smått panik just nu, ska ha prov i samhällskunskap nu. Jag har pluggat, det har jag verkligen men varför kommer jag inte ihåg nått?? Shit, helt blackout! Kommer faila så stort känns det som... :(

Allt mellan Bro till Brunna

Är hemma efter att ha varit å övningskört och åkt till mormor med mamma.
 
Körde lite överallt idag :p Jag började ju i Bro och körde till Bålsta, sedan körde jag vidare till Håtuna, förbi Bro mot Kungsängen och sedan till Brunna. Så det blev en liten åktur idag, var så otroligt rädd över att åka vid Håtuna, har inte åkt där sedan jag höll på att köra på älgen, haha ! xD Plus att jag kommer ihåg att det var typ någon backe jag hade jäääääääättesvårt att starta i, även fast backen inte var särskilt brant. Men idag gick det bra, stötte inte på någon älg och jag fastnade inte i någon backe heller ;)
Däremot fick jag lite smått panik när jag körde mellan Kungsängen och Brunna, för då är det en bil som kommer på att vända och byta till den andra körriktningen, MITT I VÄGEN!! Hur korkad får man egentligen bli? Så jag blir ju lite chockad att han gör det, men som tur hann jag ju att bromsa. Men jag förstår inte vem som skulle kunna komma på att göra något sånt, när det kommer bilar i båda riktningarna? Knäppa bilister det finns asså... Haha fast många tycker säkert att jag är knäpp i trafiken, men det bjuder jag på ;)
 
Sen blev det en liten tur till mormor, hennes internet krånglade men varken jag eller mamma lyckades fixa det. Men om jag kommer dit på onsdag så kan jag ju ringa någon IT-support och kolla om de kan hjälpa, för de måste ju typ vara experter på sånt :p
 
Nåväl, nu är jag hemma och pluggar som tusan på samhällskunskapen. Det jobbiga är att det känns inte som om texten fastnar, men jag får ju hoppas att den sitter på provet :p

Tips! Geometry Dash

Så sjukt kul spel! Såg nyss att det låg på topplistan bland populära appar och var bara tvungen att ladda ner den!
När alla spelar flappy bird så spelar jag detta, haha asså seriöst, testade och spela flappy bird, men jag suger verkligen! Jag är nog världens kassaste person på det spelet, så jag tycker det är mycket roligare att spela geometry dash då jag får briljera ;) 

Snygg snowboardåkare!!

Hej, hej på er allihopa!
Har ju varit i Solna med Therese, vilket jag tidigare berättade. Blev att köpa både foundation, jeans och nagellack :)
Åh hittade så himla fina jeans, svarta med typ dragkedja under framfickorna, passade riktigt bra också! Blir så glad när jag hittar ett par byxor som sitter nästan perfekt, kostade bara 300:- på salt, så det var ju super! :)
 
 
Just nu sitter jag hemma och kollar lite smått på ingivningen av OS. Fast vet ni vad det coolaste är som jag fick veta av mamma? Att en kille som är med och tävlar i snowboard grenen är i final, och han är från Sverige! Men inte nog med det, han är från Bro!!! Haha, hur stor är chansen att någon från bro lyckas ta sig till final i snowboard i OS? Det måste ju typ vara omöjligt! Men tydligen inte eftersom det har hänt nu ;)
Sökte upp vem han var och shit vad snygg han är, plus att han är bara 94a och singel!! Kanske ska man lägga in en stöt om man "råkar" krocka in i honom på ica? Haha ;) 
 

Solna shopping

Godmorgon på er allihopa!
Befinner mig just nu på tåget, som vanligt :p Idag hoppas jag verkligen inte att första lektionen är inställd som den var förra veckan. Orkar inte sitta där å vänta på att nästa ska börja!
 
Nåväl, efter skolan ska jag till Solna med Therese, det blir väl att ta en fika och shoppa. Vet att jag måste köpa en ny foundation, den jag har nu höll på att ta slut imorse. Sen ska jag också leta efter ett par nya jeans, köpte nyss ett par nya men de satt helt fel när jag prövade dem hemma. De satt superbra i butiken men sen när jag kom hem så kändes det inte rätt, så det ska jag iaf leta efter.
Tur att jag har fått studiebidraget, plus att snart borde ju pengarna från "pengene på bordet" komma. 1800 spänn säger jag inte nej till att få nu ;)

SÅ JÄVLA VIDRIG MÄNNISKA!

Såg nyss ph finalen, hur fan kan man vara en sån jävla vidrig människa?? Hatar Jeppe, kan inte släppa scenen när han släppte kulan! Tyckte så himla synd om Aina, ville verkligen att hon skulle vinna! Vet att det bara är ett spel, men vafan, så som han betedde sig! Hatar han, hoppas han köper cigg å droger för alla pengar och lever ett jävligt sorgligt och misslyckat liv!! Vet att jag kanske överdriver mycket nu, men jag blir så när jag blir frustrerad, särskilt när en person som Jeppe gör en sån jävla falsk sak!

Stress å press

Sitter på tåget just nu mot skolan, teater som första lektion, shit vad skönt!! :) hoppas på att få jobba med monologerna, orkar inte jobba med en massa röst och dans övningar :p För det är lite mer än två veckor till sportlovet, och då ska vi i princip vara klara eftersom efter sportlovet! Så jag känner lite press på mig... För jag vet att efter lovet så kommer alla intagningsprov att vara och många lektioner faller då bort i samband med det. Så jag får verkligen se till att järnet de kommande lektionerna!!
 
 

Hemsk morgon!

Asså inatt drömde jag världens läskigaste och obehagligaste mardröm. Har inte drömt en mardröm på evigheter och när jag väl gör det så vaknar jag såklart med ett ryck och börjar gråta, så hemsk var den!!
 
Drömmen började med att jag och familjen var på semester i en stuga i skogen en molnig höstdag.
När jag sitter i vardagsrummet i soffan och håller på med telefonen så får jag höra ett svischande ljud, jag tittar upp från telefonen men ser inget, jag fortsätter att hålla på med mobilen. Ljudet återkommer och när jag tittar upp står en svart demon i andra sidan rummet. Jag grips av förvåning och panik, och i nästa sekund är han borta.
Jag får en känsla av att han på något sätt vill göra illa min lillasyster Bella, så jag rusar till köket där hon, Filip och mamma är. Jag greppar tag i Bellas arm och rusar mot bilen som står parkerad precis utanför stugan.
Filip och mamma rusar efter och jag ropar att de snabbt ska sätta sig i bilen. Jag sätter mig vid ratten och kör snabbt ifrån stugan, vet inte vart jag kör men jag visste att vi behövde komma bort från stugan.
Alla är vettskrämda i bilen och frågar vad det är frågan om. Samtidigt som jag kör så försöker jag själv samla tankarna, men jag berättar inte någonting för de andra i familjen om demonen.
Jag stannar vid en mack där mamma och jag byter förare, jag sätter mig i baksätet mellan Bella och Filip.
Jag ber mamma att köra snabbt därifrån, vart vet jag själv inte. Bara så långt bort från stugan som möjligt.
När vi har åkt i bilen ett tag ser jag demonen dyka upp mitt framför mina ögon, lutandes över Bella.
Sen vaknar jag...
 
Asså det var en av världens läskigaste mardröm jag haft!! :(
Förstår inte heller varför jag drömde om det, men min hjärna brukar göra så att jag drömmer om typ de märkligaste sakerna! Jag burkar tro att det finns meningar med drömmar, men meningen med denna dröm har jag ingen aning om. För jag gissar att den symboliserar rädsla, men jag förstår inte vilken rädsla? Jag känner ingen rädsla för nått vad jag kan komma på... :p
 
 

inspiring quotes

Fick nyss veta att samhällskunskaps provet är framflyttat tills på måndag, vilken lycka!! :D
Då har jag ett tag kvar att plugga ;)
 
Vad har hänt idag då? Hade historia och sen efter lunch teater, fick ut riktigt mycket av dagens teaterlektion! Har varit lite förvirrad och osäker vad gäller en del i min monolog som jag nu fick en klarare och bättre uppfattning av :)
Sen så har jag pluggat som tusan till samhällskunskaps provet, som jag trodde att vi skulle ha imorron, men eftersom vi inte ska ha der imorron så kan jag ta det lungt resten av kvällen :)
Kanske finns någon serie att kolla på? Eller så håller jag på med photoshop? Hmm... Får se vad jag hittar på ;p
 
Har ingen nytagen bild så det får väl bli lite inspirerande citat ;)
 

Jag orkar inte!...

 
Kul... Fick nyss veta att jag har samhällskunskaps prov imorgon. Kommer faila så himla stort, som tur är läraren sjuk idag och förhoppningsvis är sjuk imorron!! Hur tusan ska jag hinna med att läsa in typ 20 sidor på en dag?? Kanske ska jag testa Clara Henrys tip? ;)
 

Lång rast!

Stötte på Elin på väg till skolan, lite oväntat med det var ju trevligt att få sällskap på tåget :)
 
Sitter i klassrummet och väntar på att engelska lektionen ska börja, men det är typ en halvtimme kvar -.- Så jobbigt när man har så otroligt lång rast och inte har något att göra!
Har ingen aning om vad jag vill eller kan göra under tiden, kanske spela något spel? Eller titta på någon serie? :p Hmm... Aja jag kommer väl på något ;)

Det går bra nu (y)


2 Februari 2014

Åh vad jobbigt! Helt fel artist gick vidare till final igår, syftar då på Ellen Benediktson :p
Yohio var ju faktiskt bra! Mycket bättre än förra året, men jag röstade på Helena Paparizou. Seriöst, imo så var hon bäst av alla! Å så kommer hon bara till andra chansen, så det sög ju... -.- Som tur har hon ju faktiskt chans att vinna hela alltet ff, Robin visade ju det förra året ;)
 
Nåväl, nog om melodifestivalen.
Ska ut och övningsköra snart, sen ska jag väl ta en powerwalk på eftermiddagen. Ska gå 3,5 km idag, hoppas det inte börjar regna bara! Men jag måste gå ut idag, har varit så himla oeffektiv hela veckan känner jag! Måste ut och röra på mig lite grann, om jag inte rör på mig så kommer jag bara bli liggandes i sängen och kolla på serier i hela dagen :p

Melodifestivalen 2014 deltävling 1

Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen :D
Nu kommer min löjligt ivriga sida fram, när det var slut förra året väntade jag på att det skulle börja igen!
Till skillnad från många andra så älskar jag Mello! Struntar i vad andra tycker och tänker, om de inte tycker om mello så behöver de inte kolla, men tro mig, jag kommer kolla!! :D
Åh vad jag längtar, bara några timmar kvar :)