Halloween med joker


Paj med frysta jordgubbar

Var på bio igår med Isak och Albin, kollade på Fury med Brad Pitt. Sjukt bra film, hoppade till säkert 4-5 gånger. Var mycket spänning och action, dessutom handlade filmen om andra världskriget vilket gjorde filmen ännu bättre i mina ögon. Jag har ju alltid varit och kommer nog alltid att vara intresserad av att veta mer om andra världskriget, främst för att det var så stort och hemskt.
 
Idag så har jag varit hemma, bakade jordgubbspaj med Bella. Den blev sjukt god, även om vi gjorde misstaget och använde oss av frysta bär. Kanske inte det smartaste beslutet, haha, så pajen blev alldeles vattnig. Vi får nog testa att göra pajen i sommar igen då vi endast använder oss av färska bär. Nu vill man ju inte köpa färska jorgubbar då de är så sjukt dyra, så då är det ju lika bra att vänta tills sommaren. Förhoppningsvis blir den bättre då också!
 

2 år

Kan ni fatta att det har gått två år sedan jag startade bloggen? Så otroligt sjukt!
Det har alltså gått 730 dagar sedan jag skrev mitt allra första inlägg. Haha, vad mycket som har hänt egentligen på två år, känns så konstigt med tanke på att två år egentligen inte är så jättelång tid. 
 
Men jag vill bara tacka er, mina bloggläsare, för två fantastiska år!
Jag tackar er inte ofta, men jag kan ju säga att jag blir lika glad varje gång jag loggar in och får se att statistik mätaren över läsare har ökat. Och jag blir glad av att framförallt få läsa era kommentarer!
Åter igen, tack!
 
 
P.S Ikväll kommer en frågestund dyka upp på bloggen, ni får då chansen att ställa frågor till mig som jag sedan kommer besvara. Så håll utkik här vid 21-tiden!

Maps, cover by Caleb & Kelsey


Jobb på fredag och söndag

Skit, orkar inte. Kollade precis på ph och för er som inte har sett det senaste avsnittet så ska jag inte avslöja för mkt. Men det är en person där som kom in igen, som jag verkligen blev glad över att hon åkte ut. Hon gör en viss person så otroligt illa, någon som jag vill ska vinna.
 
Men, nej, nu ska jag inte prata om ph mer. Haha.
 
Jag kan ju säga att jobbet ringde idag och jag ska få jobba på fredag och söndag! Blev faktiskt överraskad när de ringde, trodde inte att jag skulle få något jobb den här veckan då jag typ ringde i måndags förra veckan och de sa att de skulla kolla om det fanns något men sen aldrig ringde upp, då antog jag ju typ att det inte fanns något. Men tydligen så fanns det! Det är ju bara bra eftersom jag då får tjäna lite extra penga, jag hade ju iaf inte planerat något, som tur var. Kanske var meningen att kompisarna skulle vara bortresta för att jag då fick chansen att jobba? Haha xD
 

Divergent

Kollade nyss på Divergent, men asså fy vad förvirrande det blev att både Shailene Woodley och Ansel Elgort var med i denna film fast de var syskon. Det blev jättekonstigt eftersom de båda är med i "the fault in our stars" men där är kära i varandra. Haha, blev riktigt knazigt xD
Fast trots det så var filmen riktigt bra! Påminnde lite om hunger games, förutom att denna film inte utspelade sig i en arena eller skog. Eller på sätt och vis var det väl typ en arena, där spelledarna i hunger games var "de lärda" i denna film. 
Rekommenderar i alla fall denna film till alla er hunger games älskare! Den har ju liksom samma stil. Däremot blev jag lite besviken på slutet, kändes som om den inte riktigt tog slut. Fast vem vet, de kanske gjorde slutet så öppet för att kunna göra en uppföljare? Vem vet? Hoppas kan man ju iaf! ;)

25 Oktober

Tusen förlåt för dålig uppdatering (igen)!
Tyvärr har internet fortsatt att krångla och jag har fått tjuvanvända grannens wifi ;p Och eftersom man inte riktigt vet vad man har för datorkunniga grannar så vågar jag inte besöka hemsidor som kräver lösenord, därbland bloggen, facebook, mejl, osv.
Jag har ju i och för sig kunnat använda mig av mobilens internet och bloggat därifrån, fast det kändes för jobbigt. Tycker det alltid är extra jobbigt att använda mobilen ifall man kan göra samma sak på datan, allt blir ju så komprimerat och litet i mobilen.
 
Vilken tur jag har då att internet är tillbaka, då slipper ni sakna mig ;)
 
Nej nu ska jag ta och sova, har varit en lång dag med många barnkalas.
Hoppas bara att jag kan sova, har precis läst en bit av "fifty shades of Grey" och kan inte riktigt släppa boken. Ofta brukar man bli tröttare av att läsa, men inte jag! Iaf inte vad gäller den här boken, den här boken framkallar så mkt känslor hos mig, mest frustration. Jag skulle vilja bränna upp boken för att den är så hemsk, samtidigt som jag inte kan sluta läsa. Riktig hata-älska känsla jag känner över den.

Klassfoto!

Sry för dålig uppdatering på bloggen, men internet har inte riktigt varit min bästa vän de senaste dagarna...
Skolfotona har förresten kommit! Skitkul, verkligen! Alla blev så otroligt fina det här året med 80-tals tema!
Kände bara att mitt porträttfoto inte blev lika vackert, om jag ska vara ärlig så ser 14-åringar äldre ut än vad jag ser ut att vara på det fotot xD
Så jag kände bara för att publicera bilden från klassfotot, eftersom jag inte orkar gå runt och fråga alla om jag får tillstånd att publicera bilden på bloggen så kändes det mycket enklare att bara dölja ansiktena ;p
 
Tyvärr har jag inte fått skolkatalogen än, den sitter jag och väntar på. Längtar efter att få analysera de "nya" ettorna ;)

Dags att göra lite te

Är hemma idag från skolan, känns som om jag håller på att bli förkyld. Så då är det ju lika bra att vara hemma och krya på sig, förhoppningsvis kan jag motverka då att förkylningen utvecklar sig, även om jag själv är tveksam till den tanken xD
Men jag ska proppa i mig så mycket te och lingondricka jag bara kan, förhoppningsvis kan värme och c-vitamin bota mig ;)
 

Fotografering i skogen

Tog lite foton igår med Therese, eller just det, haha det berättade jag ju igår xD
Kollade igenom fotona igår en snabbis och idag gick jag igenom dem lite grundligare. Valde verkligen ut vilka som blev bra och vilka som blev en katastrof. Eller jag ska faktiskt inte säga att någon av bilderna blev en katastrof, alla blev faktiskt helt okej. Haha, det var inte riktigt som när jag brukar ta selfies. Tar 50 styckna, tar bort 49, och blir halvnöjd med den där enda som är kvar xD
Utan alla blev faktiskt okej, ingen är riktig ful om jag ska vara ärlig, och det är ju bra! :)
Får se ifall jag kanske ska ta och framkalla någon av bilderna så att mormor får någon att rama in. De här bilderna blev ju så mycket bättre än skolfotot, haha, där såg jag ju typ ut att vara 13 xD Ser äldre ut på skolfotot hon har från ettan än det fotot som togs i år. Förhoppningsvis blir det allra sista skolfotot bra sen på studenten, annars blir jag riktigt besviken....
Men jag hade tänkt dra till typ någon riktig fotograferingsstudio och ta riktiga bilder sen innan jag ska ta studenten. Det vore ju kul om man kunde få några bra bilder då man har på sig studentmössan och det :)
Model House finns ju här i sthlm, var en gång hos dem förut för några år sen, och bilderna där blev ju riktigt bra. Även om det var ganska dyrt så blev de ju bra!
 
 

Bättre? Sämre?

Före:
 
 
Efter:
 
 
Som ni ser så har jag nu ändrat design, personligen tycker jag om den nya riktigt mycket. Älskar att den är så otrolig enkel och stilren! :)
Men vad tycker ni då? Hiss eller diss? Skulle vara roligt att få höra era åsikter! :)

Lånat bok

Har säkert inte lånat en bok sen dinosaurierna levde.
Men idag beslutade jag mig att börja läsa en bok, frivilligt, annars läser jag ju bara böcker i skolan :p
Så jag har börjat läsa "fifty shades of Grey", låtar mycket coolare att uttala den på engelska :p Hittills verkar den helt okej, har bara läst ett kapitel så jag har ju mycket kvar att läsa... Haha, kollade och det är typ över 500 sidor xD
 
Förutom det så träffade jag Therese idag innan teatern, vi hade det mysigt och trallade runt i bro och tog lite foton. Och nej det var absolut inte planerat, blink blink. Bilder kommer väl upp snart, vet inte när men förhoppningsvis imorron, om jag orkar ;p

Imorgon ska bli en kreativ dag!

Som ni säkert sett redan så håller jag på att skissa på en ny design. Denna kommer nog bli en av mina mest proffsiga och stilrena som jag någonsin har gjort.
Förut ville jag alltid ha en massa krims krams, desto mer desto bättre ansåg jag. Nu uppskattar jag mer när det är enkelt och inte för mycket. För det är ju faktiskt innehållet och inte designen som gör en blogg bra, även om det oftast är designen som ger läsarna ett första intryck ;)
 
Idag har jag inte gjort någonting, typ kollat serier hela dagen och latat mig. Ibland har man helt enkelt inte någon lust till att göra någonting, och idag var verkligen en sådan dag.
 
Får försöka vara mer kreativ imorron. Då kan jag fortsätta med designen och fortsätta med denna kreativa sida genom att skriva lite på gymnasie arbetet och dra till teatern på eftermiddagen/kvällen. Ska försöka komma ihåg att också ta med mig lite scenkläder, vi börjar ju närma oss det slutgiltiga resultatet så det är väl dags att börja repa i sina scenkläder då. Ska bara vända upp och ned på garderoben först, fast den är väl redan upp och ner med tanke på hur mycket jag river i den varje morgon då jag ska klä på mig xD

I stan på kicks

Är hemma nu efter att knappt varit hemma någon timme alls idag.
Träffade Sara idag efter skolan, träffade henne en snabbis igår också, men man kan knappast träffa någon för mycket. Vi drog till stan idag och kollade runt i lite affärer, köpte även en ny mascara, "Lash Power Feathering Mascara" från Clinique. Tydligen enligt tjejen på kicks så ska den inte fälla, vilket jag har ett problem med nästan alla mina mascaror! Dessutom ska den innehålla fibrer, vet inte riktigt vad det ska göra för nytta. Men jag läste på lite om den och den ska iaf ge långa och separerade fransar, vilket är något jag prioriterar högt! Aja, får se vad jag tycker, tydligen skulle jag testa den ett par gånger innan jag kunde se ett "bra resultat". Sedan ska jag ta fram kameran och fota för att jämföra med den jag har nu. Fast jag tycker om Clinique som märke, så jag tror nog inte att jag kommer bli super besviken. Det som är det mest positiva med dem är att deras mascaror svider inte ifall man råkar få lite i ögonen, vilket är ett stort plus! :)
 
Nej, nu kan jag inte blogga mer, nu ska jag fortsätta kolla på idol, Ariana Grande kommer ju dit och det kan man ju inte missa ;)

Teaterföreställning & Studiebesök

Igår var jag och kollade på teaterföreställningen "14 år till salu" som är baserad på boken med samma namn. Boken handlar om en 14-årig tjej som blir våldtagen, och efter våldtäckten så börjar hon prostituera sig genom att ta kontakt med äldre män som betalar henne för att få ha sex med henne, detta för att hon har ett så stort bekräftelsebehov men också för att hon söker sig till faran, det är lite samma sak med folk som skär sig.
Fast trots att berättelsen är så otroligt tung och väldigt viktig att få fram på rätt sätt, eftersom den är baserad på en verklig hänndelse, så tyckte jag inte att de lyckades med det i pjäsen. Jag tyckte att den var helt fel upplagd och det fanns inte riktigt någon struktur på det hela, det kändes faktiskt lite som om de bara hade slängt  ihop något...
 
Efter teaterföreställningen var det lunch och sen var det bara att börja röra sig mot Naturens hus i haga. Det var faktiskt riktigt roligt där och framför allt jag fick veta många intressanta saker av våra föreläsare, visste ni till exempel att saffran förut användes till att göra abort? Så sent som 70-talet var det senaste fallet då någon hade försökt göra abort med saffran. Åh just det! Visste ni också att när tjejer har ägglossning så är det oftast då hon bär färgen rött? Detta för att attrahera männen eftersom den röda färgen tilltalar oss människor på ett väldigt kraftfullt sätt. Haha, kanske jag möjligtvis hade ägglossning då när jag hade på mig mitt röda läppstift häromdan dårå, haha xD
 

Inställda lektioner = Ingen skoldag!

Så himla skönt att inte ha någon skola idag!
Fick veta igår kväll att jag inte hade någon svenska idag, detta betydde att jag isf endast skulle ha matte på eftermiddagen. Så därför mejlade jag min mattelärare och kollade om det var lungt att jag arbetade hemma, vilket det var ! Riktigt schyssta lärare man har på frysen, så himla skönt att slippa åka till skolan, bara slappa i mjukisbyxor hela dagen och lyssna på bra musik ;) Myyyyys!

Tur till bibblan med Bella

Kul skoldag det var idag, slutade 13. Riktigt skönt att få sluta 1h och 20min tidigare ;)
 
Då fick jag chansen att träffa Bella och gå med henne till bibblan, riktigt mysigt.
Har ju aldrig varit inne på bibblan där jag bor sen de byggde om, och shit vad stort det var! Nästan onödigt stort, haha. Tycker inte riktigt att de har ett tillräckligt stort sortiment av böcker för att fylla upp den ytan de har nu bara ;p
Gick dit egentligen enbart för att jag letade efter en bok, och för att även Bella ville kolla. Letar som en tok efter "fifty shades of grey", alla säger att den är så hemsk och dålig, och det är ju precis därför jag måste läsa om den pga att den har fått så stor publicitet. Plus att jag vill helst hinna läsa den innan den kommer på bio. Annars brukar jag vara tvärtom att jag vill kolla på filmen innan jag läser boken, på det sättet är det större chans att man inte blir besviken på filmen ifall man har sett den innan man har läst boken. Haha, annars brukar det ju oftast vara så att man blir besviken på filmen om man redan har läst boken. Och denna gång tänkte jag därför att jag skulle läsa boken innan.
Fast den är riktig svår att hitta, vill helst läsa den på svenska och den är både utlånad på frysens biblotek och bibblan här i Bro. Fast nu är boken på båda bibloteken reserverade på mig, haha så jag borde ju få någon av dem då ;)
 

Don't - Dance


Mysstund på jobbet

Är på jobbet och sitter just nu på en parkbänk i solen bland en massa löv, det enda som fattas är en kopp varm choklad och mysstunden är fulländad. Två kunder sa upp hjälpen så då sitter jag här nu och har inget att göra. Har två kunder kvar att gå till innan jag slutar, är för tidigt att gå till dem nu, så det är väl lika bra att sitta kvar här i en halvtimme ;) Hoppas bara att de inte heller säger upp sig hjälpen, eller en av dem vet jag med säkerhet kommer göra det, för det gör hen alltid. Men det blir jobbigt ifall den andra också säger upp hjälpen, då blir det mer dötid än mystid ;p

"Puffa" på fejjan

Det var en person som "puffade" mig häromdagen som jag typ inte har pratat med på säkert fyra år. Vi hade inte så värst bra relation då och nu så helt plötsligt utan vidare så puffade han mig på fb. Skit skumt med tanke på att vi inte är och aldrig har varit vänner på fb, så samtidigt är det lite creepy att han måste ha letat upp mig. Asså jag har inget emot att folk letar upp mig på fb, men jag blir alltid lika chockad över att de ibland hittar mig xD
Fast jag läste runt lite på nätet om att "puffa" folk, och tydligen om man inte är vänner och ens profil är privat så kan en person puffa en och på så sätt se ens profil i några dagar, vilket känns lite osäkert eftersom vem som helst skulle då kunna puffa mig och se min profil. Egentligen har jag inget att dölja eller så, men man vill ju helst inte att hela världen ska kunna se ens profil endast genom att puffa en.
 
Men, så idag började jag fundera, vad betyder det egentligen då en person "puffar" någon? Alltid har jag antagit att om det är en kompis som "puffar" så är det mer att de "petar" på en och vill ha uppmärksamhet på något sätt, eller att de bara vill skapa ett puff-krig. Men ifall det är någon man inte är så superbra vän med så har jag alltid antagit att personen tycker att man ser bra ut. Sen säger ju vissa att om någon "puffar" en så kan det vara för att personen vill ligga, men det har inte riktigt jag fått uppfattningen av. Jag har endast fått uppfattningen isf att de tycker att man ser bra ut, och därför säger de det på det konstiga sättet genom att "puffa".
 
Såå, vad tycker ni att en "puff" betyder? Tycker ni att jag har helt fel och bara snackar gojja, eller tycker ni att jag har prickat rätt med min tolkning? Kommentera vad ni tycker, skulle vara super intressant att få höra era åsikter och tankar :)

Önskelistan del 2

Forstätter i samma stil som förra önskelistan, bara önskar dyra saker, haha. Nej, men den här är väl egentligen ganska mild prismässigt jämfört med den andra. Typ bara Jeffrey Campbell skorna som är dyra, plus att de är sjukt svåra att få tag i. Men om man fyller 18 så ska man väl göra det lite extra svårt att få tag i nått bra ;)

Tips! Jagad av hundar

OMFG! Älskar det här programmet, första gången jag såg det så gick den direkt upp i toppen över mina favoritprogram. MÅSTE SES!
Även om jag skulle kissa på mig om jag var i deltagarnas situation så är det riktigt underhållande att kolla på. Jag som dessutom är rädd att bara gå in i spökhuset på grönan beundrar deltagarna så otroligt mycket som har sånna nerver!
 
Info från tv.nu:
Tre tävlande, som inte har en aning om vad de gett sig in på, ska utföra utmaningar djupt in i en tät mörk skog där ingen hör dem skrika. De tre deltagarna känner varandra sedan tidigare, men nu sätts deras vänskap på prov. De får nu klara sig på egen hand och har natten på sig att hitta tre nycklar. Varje nyckel kan öppna en kista fylld med pengar. Men för att få tag på varje nyckel måste deltagarna våga ta sig an utmaningar som får nackhåren att resa sig.
 
 
Går tisdagar kl 21 på tv3, måste seeees!

Collage

Idag blev det att arbeta med collage på teatern. Ganska roligt och inspirerande faktiskt, kul att man kan göra något annat än att spela och plugga teater ;)
 
Har inte gjort så mycket än att jag besökte mormor efter skolan.
 
Fast shit vilken träningsvärk jag har i armarna. Eller det är inte riktigt träningsvärk för det gör inte ont, men jag känner mig så otroligt svag, det kändes liksom jobbigt att bära en tallrik med mat i matsalen. Det har väl lite sin förklaring eftersom jag tränade igår, men det märkliga är att jag främst fokuserade på att träna magen, men på någotsätt verkar det som om det var armarna som fick kämpa mer, haha. 
 

En månad kvar till 18

Så här ser min första del av min önskelista ut. Haha, inte billiga saker jag önskar mig :p Fast även om jag är säker på att jag knappast lär få en systemkamera eller ett par nike air max white  så kan man ju alltid önska sig, jag menar det skadar ju inte, haha ;)
Nästa del av min önskelista kommer ut imorron, och även ifall ingen av er bryr er om vad jag önskar så kan det ju vara lite inspiration till jul ;)

Stoppa mobbningen!


Arg personaltant

Igår hade ju världens bästa syster födelsedag, vi fick besök av lite släktingar och hade det himlarns mysigt och trevligt.
 
Imorse var tanken att jag och Amanda skulle träffas och äta frukost på Broskolan, men gissa vad? Det fick vi minsann inte bara för att vi inte gick där! Vad är det för stil egentligen? Fritidsgården tjänar ju på om vi äter där, och det hade ju varit en helt annan sak om vi inte hade fått ätit där förut heller. Men eftersom vi har fått ätit där så borde vi ju fått ätit där idag med? Så himla dum i huvudet hon är som jobbar där. Eller, det är ju bara en tant jag inte tycker om, alla andra som jobbar där är trevliga och snälla, men just hon, nej fy. Henne gillar jag inte!
 
Aja, inte mycket att göra åt saken, jag fick istället få till ica och köpa lite frukost, det dög ju det med.
 
Nu sitter jag i skolan och lyssnar på när min svensklärare sjunger för sig själv, haha, han är så otroligt skön!

Grattis min älskade lilla sockermus!

 

Barnpartii

Var på tok för trött för att ha orkat blogga igår.
 
Hela dagen bestod till stor del av barnkalas här hemma, hade för tusan 9 ungar som sprang runt överallt. Jag brukar tycka om barn och oavsett om de är lite högljudda så brukar jag stå ut, men igår orkade jag helt enkelt inte. Hade ju 7 mini fjortisar som sa "oh my god" till exakt allt de såg och hörde. Lite irriterande efter ett tag.
Fast vad gör man inte för sin lilla syster? Jo man gör ju allt för att hon ska vara glad, och roligt verkade hon ju iaf ha igår med så många av hennes kompisar som var här. Däremot måste jag få säga att jag själv föredrar att när Filip har barnkalas, har hellre en massa killar än tjejer här hemma. Killar i den åldern är faktiskt lugnare än tjejer, med vissa undantag såklart.
 
Sen efter kalaset hade jag bara en halvtimme på mig att ta mig till teatern, men jag hann! Woho. Det var faktiskt riktigt roligt på teatern igår, vi fick äntligen börja repa på scenen vi sen ska ha föreställning på. Så det är ju lika bra att börja vänja sig med den scenen, med tanke på att den är bra mycket större än den vi brukar repa på :p

"Världens barn"-galan

Söta lilla Bella var super duktig och gullig idag när hon uppträdde på galan för "världens barn". Stolt storasyster kan man ju säga! Kommer ihåg själv när jag stod på den scenen hon idag stod på för första gången.
Fast då spelade jag teater, bra mycket enklare än att sjunga som hon gjorde!
Åh, jag beundrar henne så mycket! Min alldeles egna sockermus börjar bli stor! Går i mina estetiska fotspår verkar hon göra också ;)
 
Älskar henne så mycket, hon kan förgylla min vardag när allt går åt skogen och hon kan få mig att skratta i de mest allvarliga situationerna. Hon är verkligen mitt allt den där lilla goa tjejen! 

Blommig bukett

Titta vilka fina blommor jag fick helt spontant av min pojkvän!
Haha, nej jag driver, om det ändå hade varit så väl så skulle jag inte ha mycket att klaga på.
Men blommorna är inte till mig utan till Bella. Hon ska ju uppträda med tre andra tjejer på "världens barn"-galan, och när man får vara med om en sån stor grej så förtjänar man verkligen en bukett! Hoppas hon blir glad för blommorna, men det blir hon nog. Tyckte själv att de var så oerhört fina, så jag klagar inte ett dugg om jag själv får behålla dem. Då kan jag ju dessutom fortsätta att ljuga att jag har fått dem från min pojkvän som egentligen inte existerar ;)

Philip & Nikolai


Premiärbesök på Victoria Secret

Träffade Sara idag efter skolan, trevligt värre kan man ju säga!
Blev att fira hennes födelsedag med en trip till stan och checka in nya VS som har öppnat. Tyvärr blev man ju lite besviken, hade ju förväntningar om att de skulle ha lite mer trosor och framför allt ha bh:ar! Det är ju underkläderna som lockar liksom! Parfym och body lotion kan man ju lika gärna köpa på kicks. Så det var en stor besvikelse!
 
Förutom det så hade vi det riktigt mysigt! Blev att fönstershoppa och även ta en fika på standardstället espresso house. Blev en hel del prat också, för det måste man ju ta igen när det säkert var över en månad man sist sågs! 

"Känns som om det är en kniv..."

När jag kom hem från skolan så blev det bara att käka mat innan det blev ut och köra!
Körde först till banken för att uträtta ett ärende, efter det blev det att handla med mamma. Tränade lite på parkering, men jag tycker verkligen det är så otroligt svårt! Plus att det är typ det läskigaste som finns, särskilt när man ska backa. Är alltid lika rädd att jag ska typ krocka i en bil eller köra över en människa jag missar att se. Min absolut största rädsla! Känns som om det är en kniv på backluckan som jag kan spetsa i vem och vad som helst, när som helst. Det är precis därför det gör det så läskigt. Plus att jag vet exakt hur folk tänker, de förlitar sig alltid på att bilförare ser utmärkt bra när de backar. Och jag förstår det, jag har också tänkt så, för varför skulle de ha körkort annars? Fast det är faktiskt grymt svårt, man känner sig som värsta höken när man tittar åt alla håll och kanter. Särskilt jobbigt är det på stora parkeringar där det kan komma barn springandes, det är väl egentligen det läskigaste. Vuxna har ju förhoppningsvis lite vett i skallen och fattar att de inte borde gå precis då de ser en bil backa. Men man vet ju aldrig, finns ju riktigt korkade människor i denna värld och detta land!
 
Haha, värst vad negativ jag låter! Nej, nu ska jag sluta att skriva. Annars vet jag inte vad det här inlägget slutar någonstans!

Nya ytterplagg

Var idag på hm i sumpan en snabbis, letade efter en jacka som jag har sett tidigare på deras hemsida. Kollade även efter den igår då jag var med SL i Kista, men då fanns den tyvärr inte i min storlek :/ Men jag blev super nöjd! Tänkte att det var på tiden att köpa en jacka som inte var svart, annars har jag ju bara svarta vinterjackor.
Passade på att även köpa ett par läckra vinterskor när jag ändå var där. Super snygga men nu när jag tänker efter så kanske de hade lite för hög klack... Aja, jag får väl testa att gå med dem till skolan någon dag och se om fötterna värker efteråt. Isåfall är det nog ett tecken på att jag ska byta, haha. Fast jag hade nog inte tänkt att ha de här nyköpta vinterskorna varje dag i alla fall, köpte de mest för att de var snygga och för att jag faktiskt för en gångs skull hade råd att göra ett lite dyrare spontanköp. Har ju ett par bruna boots som jag tror står emot slask och sånt bättre än dessa skulle göra, plus att de är nog mer bekväma med tanke på att de har mycket lägre klack! ;)

Irina, Majsa & Olga

 
 

Magnifique

Var i Kista igår och träffade SL, var ju ett tag sen sist så det var ju dags igen att träffas. Haha, det är typ det jag alltid skriver, att det var ett tag sen xD Märks att jag inte träffar kompisar så ofta, men det blir ju tyvärr så när man har så mycket att göra men skola, jobb och sen också familj!
Aja, strunt samma!
Vi var i kista iaf och jag köpte ett linne (bild ovanför), sen åt vi frozen yoghurt också. Den var så mycket godare faktistk än när jag åt den med Sara på fridhemsplan. Kanske berodde på att det var ett annat företag? Mycket möjligt faktistk.. :p