Pizza och spegelblankt vatten

Blev upphämtad efter jobbet av en kompis, riktigt skönt att slippa ta tåget hem! Dock var det lite köer pga rusningstrafiken, men det var ingenting jämfört med hur många gånger jag har fått väntat på ett försenat tåg. Fördelen med att ha kompisar som har kortkort ;)
 
Så det var riktigt skönt att vi kunde åka till ställen som annars är svåra att ta sig till. Vi åkte bland annat till en liten campingplats en bit utanför bro som heter björknäs. Omöjligt att ta sig dit med buss om man inte ska vara där så länge, tror att den går vart tredje timme. Och gå är ju ännu jobbigare! Tror det är ca 6 km bara dit, och sen ska man gå samma väg tillbaka. Egentligen går det att gå, det är bara det att det tar sådan otroligt lång tid. Så om man inte har körkort lr bil så tror jag att det är enklast att cykla.
 
Sen åkte vi till Bålsta och cirkulerade där innan vi köpte en pizza och drog till Lejondal. Lejondal liknar björknäs rätt så mkt, skillnaden är bara att Lejondal inte har någon campingplats och är lättare att ta sig till om man inte har bil lr körkort. Vid lejondal var det dessutom mer folk än vid björknäs, tror det mycket har med lättillgängligheten att göra.
Däremot blev jag lite förvånad över att det var så mkt folk när kl var runt 8 på kvällen när vi kom dit. Oftast brukar det vara dött i bro efter kl 8 på vardagar xD
 
Men, men, det var sjukt fint vid lejondal, kolla bara på fotona ovan! Helt otroligt vackert!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Åå vilka vackra bilder <3 :D

2015-08-12 @
URL: http://theresekenneskog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback