Tips! Fika ensam fast endå inte

Ifall du någon gång har varit sugen på att ta en fika på ett café, men samtidigt inte vågat för att du varit rädd för vad andra ska tycka ifall du sitter själv vid ett bord med en kaffe och bulle på bordet, då har jag tipset för dig!
 
1. Beställ det du vill ha, och gångra det med två. Ifall du alltså vill köpa en chailatte, då köper du istället två. På så sätt kommer personalen och folk runt omkring dig tro att du har sällskap med någon.
 
2. Sätt dig vid ett bord med två stolar och placera ena halvan av fikat vid den stolen du sitter på och den andra delen av fikat vid den stolen som är tom. Detta ger intrycket av att personen du är med (som du egentligen inte är med) bara har gått på toa eller liknande men kommer snart tillbaka.
 
3. Ät/drick upp din del av fikat, därefter placerar du diskret din del av fikat på den sidan vid den tomma stolen och tar det orörda fikat till dig och äter/dricker upp. På så sätt får du dubbla fikor och ingen kommer tro att du sitter där själv ifall du är tillräckligt diskret!
 
Det var dagens tips för er som är sugna på att ta en fika själv men endå inte riktigt är redo eller vill! ;)
 
OBS! Vid får många upprepade tillfällen kan frågor som "är du gravid?" eller "har du lagt på dig några kilon?" tillkomma
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback