jobben rullar in

Egentligen borde väl rubriken säga "pengarna rullar in" men eftersom jag har tackat nej till två jobberbjudanden idag så känner jag att denna rubrik passar mycket bättre!
 
Blev så chockad idag när jag jobbade och privata telefonen ringde och det visade sig vara ett företag som driver telefonförsäljning och undrade ifall jag var intresserad av att jobba extra. De har ringt flera gånger men jag har aldrig svarat eftersom jag antog att det var en försäljare.
Vilket det på sätt och vis var! Bara att hon som ringde ville anställa mig och inte sälja ;p
Däremot blev det att tacka nej eftersom tiderna inte passade mig. Jag skulle fått jobba extra efter skolan isf och om jag ska vara ärlig så är jag inte så taggad att jobba till kl 22 och sen ha skola dagen efter då man måste gå upp 7.
 
Sen nu på eftermiddagen fick jag ett till jobberbjudande! Fast denna gång av en privatperson.
Det var så att när jag gick ut med en hund åt en kund så stötte jag på hundens ägares granne som kände igen hunden. Dock kände grannen inte igen mig men såg hur väl och bra jag tog hand om hunden så han frågade om jag skulle kunna tänka mig att sitta barnvakt åt hans dotter någon/några ggr. Jag blev så chockad av frågan, främst för att jag inte fattade hur personen kunde jämföra att ta hand om en hund och ett barn. Jag menar, jag har gjort både och och kan verkligen säga att barn är mkt mer krävande!
Men jag tackade även till detta erbjudande nej, känns liksom lite konstigt att vara barnvakt till en främlings barn, både för mig och barnet. Även om jag fungerar extremt bra med barn så har ju alla olika syn på uppfostran :p
 
Så det var dagens jobb erbjudanden som rullade in under dagen, låter som att det kommer nya erbjudanden var och varannan dag, önskade däremot att det var sant, haha xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback